0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα σουτζουκακια ποτε δε θα μπορουσαν να προκαλεσουν καβγα!!!Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:39:32 pmΠοια λέτε να κερδίσει σε ένα αγώνα Αννούλας και Φωφάρας;;; Νομίζω ότι η Άννα την έχει...ν'αρχισουμε τα στοιχηματα? οι αποδοσεις ποιες ειναι?
Ποια λέτε να κερδίσει σε ένα αγώνα Αννούλας και Φωφάρας;;; Νομίζω ότι η Άννα την έχει...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:43:51 pmτα σουτζουκακια ποτε δε θα μπορουσαν να προκαλεσουν καβγα!!!Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:39:32 pmΠοια λέτε να κερδίσει σε ένα αγώνα Αννούλας και Φωφάρας;;; Νομίζω ότι η Άννα την έχει...ν'αρχισουμε τα στοιχηματα? οι αποδοσεις ποιες ειναι?Τα σουτζουκάκια δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν καβγάάά;!Μου φαίνεται ότι δεν έχεις βρεθεί σε παρέα ...πεινασμένων! Όσο για τη μάχη, νομίζω ότι είναι αμφίρροπη...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:43:51 pmτα σουτζουκακια ποτε δε θα μπορουσαν να προκαλεσουν καβγα!!!Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:39:32 pmΠοια λέτε να κερδίσει σε ένα αγώνα Αννούλας και Φωφάρας;;; Νομίζω ότι η Άννα την έχει...ν'αρχισουμε τα στοιχηματα? οι αποδοσεις ποιες ειναι?Κατά τ' άλλα ειρηνόφιλη ε?
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:54:25 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:43:51 pmτα σουτζουκακια ποτε δε θα μπορουσαν να προκαλεσουν καβγα!!!Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:39:32 pmΠοια λέτε να κερδίσει σε ένα αγώνα Αννούλας και Φωφάρας;;; Νομίζω ότι η Άννα την έχει...ν'αρχισουμε τα στοιχηματα? οι αποδοσεις ποιες ειναι?Κατά τ' άλλα ειρηνόφιλη ε? ενα στοιχηματακι θα παιξω καλε? κι αν ειναι καλη και η αποδοση να βγαλουμε και τιποτα...δεν ειναι τζαμπα τα σουτζουκακια!
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:01:50 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:54:25 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:43:51 pmτα σουτζουκακια ποτε δε θα μπορουσαν να προκαλεσουν καβγα!!!Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:39:32 pmΠοια λέτε να κερδίσει σε ένα αγώνα Αννούλας και Φωφάρας;;; Νομίζω ότι η Άννα την έχει...ν'αρχισουμε τα στοιχηματα? οι αποδοσεις ποιες ειναι?Κατά τ' άλλα ειρηνόφιλη ε? ενα στοιχηματακι θα παιξω καλε? κι αν ειναι καλη και η αποδοση να βγαλουμε και τιποτα...δεν ειναι τζαμπα τα σουτζουκακια!Το ένα στοιχηματάκι φέρνει το άλλο. Πάντως η Διαμάντω είναι σίγουρη νικήτρια. Έχει killer βλέμμα, έχει και την ουλή, η καημενούλα η Φώφη έτσι γλυκούλα που είναι, μου φαίνεται είναι πολύ καλό κορίτσι για να κερδίσει. Κι άλλωστε η Διαμάντω έχει και 1 win streak αφού έφαγε το προκάτοχο της Φώφης.
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:06:22 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:01:50 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:54:25 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:43:51 pmτα σουτζουκακια ποτε δε θα μπορουσαν να προκαλεσουν καβγα!!!Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:39:32 pmΠοια λέτε να κερδίσει σε ένα αγώνα Αννούλας και Φωφάρας;;; Νομίζω ότι η Άννα την έχει...ν'αρχισουμε τα στοιχηματα? οι αποδοσεις ποιες ειναι?Κατά τ' άλλα ειρηνόφιλη ε? ενα στοιχηματακι θα παιξω καλε? κι αν ειναι καλη και η αποδοση να βγαλουμε και τιποτα...δεν ειναι τζαμπα τα σουτζουκακια!Το ένα στοιχηματάκι φέρνει το άλλο. Πάντως η Διαμάντω είναι σίγουρη νικήτρια. Έχει killer βλέμμα, έχει και την ουλή, η καημενούλα η Φώφη έτσι γλυκούλα που είναι, μου φαίνεται είναι πολύ καλό κορίτσι για να κερδίσει. Κι άλλωστε η Διαμάντω έχει και 1 win streak αφού έφαγε το προκάτοχο της Φώφης.Αρχικά θα κερδίσει ο πράσινος κακός λύκος, μετά όμως, μπορεί να τι γλυτώσει η "πρασινοσκουφίτσα"... Ο ΓΑΠ κυνηγός;;
κυνηγος? το πιο πιθανο ειναι να αυτοπυροβοληθει!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:12:07 pmκυνηγος? το πιο πιθανο ειναι να αυτοπυροβοληθει! Σε μεγάλη εκτίμηση τον έχετε!