0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομιζω οτι ο Κοζζις κοιμαται!
Εκτός θέματος:http://www.esos.gr/deiterobathmia/gimnasio-likeio/nea-sxoliki-xroniamaira-ta-blepoun-oi-kathigites-–ekriktiki-i-katastasi.html
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:11:28 pmνομιζω οτι ο Κοζζις κοιμαται!.. ας τον μιμηθούμε ..., τα λοιπά επί ματαίω εποιήσαμεν ..., εχλευάσθην και ο στιγμιαίος στιχοπλεκτικός οίστρος μας ..., ή, απλώς, επέσαμεν σε συμπαθούντες το Γιωργάκη ...
Μεγαλειώδης σε σαφήνεια η εξέλιξης των εκατέρωθεν στιχομυθιών ...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:35:03 pmδε διαβαζω τετοια πραγματα...ειμαι κατα της βιας και του πολεμου. PEAAAAAAAAAAAACE!!!κανα σουτζουκακι ομως το χτυπουσα ανετα τωρα!Εγώ θα χτυπούσα ολόκληρη την ...τσουκάλα! Τι αρκούδα θα ήμουν αλλιώς!Διά τι να το κρύψωμεν άλλωστε;!(Και ...ακριβώς εδώ, καταρρέει το pde!)
δε διαβαζω τετοια πραγματα...ειμαι κατα της βιας και του πολεμου. PEAAAAAAAAAAAACE!!!κανα σουτζουκακι ομως το χτυπουσα ανετα τωρα!
και κατι ασχετο...ποσες πιθανοτητες εχει το θεμα να κλειδωθει;; εδω βαζετε στοιχηματα ή το θεωρειτε στανταρ;;
www.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qkγια ριχτε μια ματια και ας ευχηθουμε ..τα καλυτερα..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:33:52 pmwww.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qkγια ριχτε μια ματια και ας ευχηθουμε ..τα καλυτερα.. Τι ήταν πάλι αυτό;Αυτό που προβλέπουν ότι θα γίνει ή αυτό που εύχονται αυτοί να γίνει;!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:40:34 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:35:03 pmδε διαβαζω τετοια πραγματα...ειμαι κατα της βιας και του πολεμου. PEAAAAAAAAAAAACE!!!κανα σουτζουκακι ομως το χτυπουσα ανετα τωρα!Εγώ θα χτυπούσα ολόκληρη την ...τσουκάλα! Τι αρκούδα θα ήμουν αλλιώς!Διά τι να το κρύψωμεν άλλωστε;!(Και ...ακριβώς εδώ, καταρρέει το pde!) Επίκαιρο: Γλίστρησε και έπεσε όταν ακούστηκε το όνομα...Μητσοτάκης! Τυχαίο;http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=41170&catid=9Για την ιστορία. το pde όχι μόνο δεν κατέρρευσε αλλά έκανε και ρεκόρ επισκεψιμότητας σήμερα.
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:40:51 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:33:52 pmwww.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qkγια ριχτε μια ματια και ας ευχηθουμε ..τα καλυτερα.. Τι ήταν πάλι αυτό;Αυτό που προβλέπουν ότι θα γίνει ή αυτό που εύχονται αυτοί να γίνει;! καλη ερωτηση...θα δειξει το..μελλον...ας ελπισουμε να ειναι απλα λογια ..αλλα για σκεψου οτι η ιστορια κανει κυκλους..μηπως τελικα να προετοιμαζομαστε; οκ jak13 εκει θα πονταρω και εγω..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:42:59 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:40:51 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:33:52 pmwww.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qkγια ριχτε μια ματια και ας ευχηθουμε ..τα καλυτερα.. Τι ήταν πάλι αυτό;Αυτό που προβλέπουν ότι θα γίνει ή αυτό που εύχονται αυτοί να γίνει;! καλη ερωτηση...θα δειξει το..μελλον...ας ελπισουμε να ειναι απλα λογια ..αλλα για σκεψου οτι η ιστορια κανει κυκλους..μηπως τελικα να προετοιμαζομαστε; οκ jak13 εκει θα πονταρω και εγω.. Εγώ, νομίζω, είμαι έτοιμη από καιρό... Και πάρα πολλοί άλλοι, νομίζω...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:46:11 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:42:59 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:40:51 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:33:52 pmwww.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qkγια ριχτε μια ματια και ας ευχηθουμε ..τα καλυτερα.. Τι ήταν πάλι αυτό;Αυτό που προβλέπουν ότι θα γίνει ή αυτό που εύχονται αυτοί να γίνει;! καλη ερωτηση...θα δειξει το..μελλον...ας ελπισουμε να ειναι απλα λογια ..αλλα για σκεψου οτι η ιστορια κανει κυκλους..μηπως τελικα να προετοιμαζομαστε; οκ jak13 εκει θα πονταρω και εγω.. Εγώ, νομίζω, είμαι έτοιμη από καιρό... Και πάρα πολλοί άλλοι, νομίζω... καλου κακου μαζευε και τα ...κονσερβοκουτια...