0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια συγχωρέστε με αλλά είμαι λίγο άσχετη με αυτά.τι εννοεί η Διαμαντοπούλου;γιατι έγινε τόσος χαμός;ως τώρα έτσι δεν γινόντουσαν οι διορισμοί;μέσω Ασεπ;τι αλλάζει;μηπως εννοεί οτι εκείνο με τα 24μηνα και 30μηνα θα σταματησει να ισχυεί;αχ βοηθήστε με και συγχωρήστε την αγνοια μου,ξέρω οτι ειναι λιγο εκνευριστικό να επαναλαμβάνετε πράγματα που εσεις συζητάτε καθημερινα.Τι ακριβώς γινόταν μεχρι τωρα με τα 24μηνα και τα 30μηνα και τι θα αλλάξει τωρα;Δηλαδη κάποιος εδινε ασεπ ,επιανε τη βάση και δουλευε για 24 μηνες ως αναπληρωτης και μετα διοριζόταν;και μετα τα 30μηνα;;αν κάποιος έχει τη διαθεση ας μου εξηγήσει...
Αν προσπεράσω το θέμα του διορισμού των αναπληρωτών, αφού λέει ότι θα υπάρξει κάποιο μεταβατικό στάδιο, το μόνο πρόβλημα που διαπιστώνω είναι το εξής: Με τη μείωση των αποσπάσεων λογικά θα μειωθούν αντιστοίχως και οι αναπληρωτές που κάλυπταν τα κενά τους. Άρα, από τη μια θα έχουμε τέλος σε ένα αδιαφανές και προκλητικό σύστημα αποσπάσεων μετά πολλών μορίων, αλλά από την άλλη θα μειωθούν συνολικά οι διοριζόμενοι εκπαιδευτικοί.