0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arlene στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:58:03 pmκαι επισης πολλα ατομα εχουν μαζεψει πολλα χρονια με βυσμα μορια απο ωρομισθια που προσμετρωνται σε ασεπ...ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΑ ΜΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και επισης πολλα ατομα εχουν μαζεψει πολλα χρονια με βυσμα μορια απο ωρομισθια που προσμετρωνται σε ασεπ...ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΑ ΜΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...
Παράθεση από: ppaio στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:45:55 pmΠαράθεση από: Alexandros60 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:33:00 pmΈχει σημασία τι είμαι; Ναι προέρχομαι απο τον ΟΑΕΔ.Κοντεύω τα 50 και γυρίζω 15 χρόνια ωρομίσθιος και αναπληρωτής . Και ποιος φταιει για το παραπανω γεγονος;Τα εχετε παιξει η μου φαινεται; Γιατι δεν δινεις στο ΑΣΕΠ να περασεις μια και καλη ; Ο καθενας με το μαγαζακι του εγω ειμαι 50 αλλος ειναι πολυτεκνος ο αλλος δενξερω τι;Κυρια Διαμαντοπολου ευχομαι την Παρασκευη να δωσετε το μυνημα οτι η αξιοκρατια επανερχεται με υπολογισμο της προυπηρεσιας μετα απο επιτυχια του ΑΣΕΠ κλεισιμο του βοθρου του 40% και των λοιπων παραθυρων τα γνωριζετε καλυτερα.ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΩΡΑΙΟσε σενα το λεει αριστ2 με 4 επιτυχιεςμια και καλη ξερω και ενα αλλο με σπερματοζωαριαοι αναπληρωτες ετοιμαζονται να διοριστουνσυγνωμη τα σπερματοζωαρια ετοιμαζονται να ξεκινησουν το ταξιδι για γονιμοποιησηενα μονο θΑ τα καταφερειορμανε ολα μαζισπανε το προφυλακτικοη ωρα πλησιαζειξαφνικα μια φωνη ακουγεταιπισω παιδια τσιμπουκι
Παράθεση από: Alexandros60 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:33:00 pmΈχει σημασία τι είμαι; Ναι προέρχομαι απο τον ΟΑΕΔ.Κοντεύω τα 50 και γυρίζω 15 χρόνια ωρομίσθιος και αναπληρωτής . Και ποιος φταιει για το παραπανω γεγονος;Τα εχετε παιξει η μου φαινεται; Γιατι δεν δινεις στο ΑΣΕΠ να περασεις μια και καλη ; Ο καθενας με το μαγαζακι του εγω ειμαι 50 αλλος ειναι πολυτεκνος ο αλλος δενξερω τι;Κυρια Διαμαντοπολου ευχομαι την Παρασκευη να δωσετε το μυνημα οτι η αξιοκρατια επανερχεται με υπολογισμο της προυπηρεσιας μετα απο επιτυχια του ΑΣΕΠ κλεισιμο του βοθρου του 40% και των λοιπων παραθυρων τα γνωριζετε καλυτερα.
Έχει σημασία τι είμαι; Ναι προέρχομαι απο τον ΟΑΕΔ.Κοντεύω τα 50 και γυρίζω 15 χρόνια ωρομίσθιος και αναπληρωτής .
Παράθεση από: zst στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:08:29 pmΠαράθεση από: ppaio στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:45:55 pmΠαράθεση από: Alexandros60 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:33:00 pmΈχει σημασία τι είμαι; Ναι προέρχομαι απο τον ΟΑΕΔ.Κοντεύω τα 50 και γυρίζω 15 χρόνια ωρομίσθιος και αναπληρωτής . Και ποιος φταιει για το παραπανω γεγονος;Τα εχετε παιξει η μου φαινεται; Γιατι δεν δινεις στο ΑΣΕΠ να περασεις μια και καλη ; Ο καθενας με το μαγαζακι του εγω ειμαι 50 αλλος ειναι πολυτεκνος ο αλλος δενξερω τι;Κυρια Διαμαντοπολου ευχομαι την Παρασκευη να δωσετε το μυνημα οτι η αξιοκρατια επανερχεται με υπολογισμο της προυπηρεσιας μετα απο επιτυχια του ΑΣΕΠ κλεισιμο του βοθρου του 40% και των λοιπων παραθυρων τα γνωριζετε καλυτερα.ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΩΡΑΙΟσε σενα το λεει αριστ2 με 4 επιτυχιεςμια και καλη ξερω και ενα αλλο με σπερματοζωαριαοι αναπληρωτες ετοιμαζονται να διοριστουνσυγνωμη τα σπερματοζωαρια ετοιμαζονται να ξεκινησουν το ταξιδι για γονιμοποιησηενα μονο θΑ τα καταφερειορμανε ολα μαζισπανε το προφυλακτικοη ωρα πλησιαζειξαφνικα μια φωνη ακουγεταιπισω παιδια τσιμπουκιΤώρα μας θυμήθηκαν και οι του ΟΑΕΔ και θέλουν να ενωθουμε μαζί τους.Α ρε θράσσος...
Το 20 θα το είπε μεταφορικά, για να καταλάβει και ο απλός λαός!Πολυτεχνείο έχει τελείωσει η Διαμαντοπούλου! Δεν είναι και αμόρφωτη! Είπαμε!Εκτός αν στην εποχή της, το άριστο στο Πολυτεχνείο ήταν το 20 και έχει μείνει εκεί..
link συμφωνω απολυτα μαζι σου. karxarias29, γιατι δεν εξεταζεις την περιπτωση ΑΣΕΠ + βυσμα; Ολοι οσοι εχουν ΑΣΕΠ(απλως επιτυχοντες σε χαμηλα σειρα)+ προυπηρεσια, αυτη αποκλειεται να προερχεται απο Σιβιτανιδειο, ΠΔΣ, εκκλησιαστικα κλπ; Γιατι οπωσδηποτε νομιμοποιεις την προυπηρεσια αυτη και καταδικαζεις ολων των αλλων;
Παράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:06:21 pmΠαράθεση από: arlene στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:58:03 pmκαι επισης πολλα ατομα εχουν μαζεψει πολλα χρονια με βυσμα μορια απο ωρομισθια που προσμετρωνται σε ασεπ...ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΑ ΜΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: hippy στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:13:15 pmlink συμφωνω απολυτα μαζι σου. karxarias29, γιατι δεν εξεταζεις την περιπτωση ΑΣΕΠ + βυσμα; Ολοι οσοι εχουν ΑΣΕΠ(απλως επιτυχοντες σε χαμηλα σειρα)+ προυπηρεσια, αυτη αποκλειεται να προερχεται απο Σιβιτανιδειο, ΠΔΣ, εκκλησιαστικα κλπ; Γιατι οπωσδηποτε νομιμοποιεις την προυπηρεσια αυτη και καταδικαζεις ολων των αλλων;hippy, φυσικά και δεν καταδικάζω άκριτα και γενικόλογα. Απλώς θεωρώ ότι αυτό που λες είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, όπως και αυτό που λέει η arlene. Δηλαδή αναφέρατε την υποπερίπτωση της υποπεριπτώσεως! Γιατί λοιπόν να καταδικάσουμε ένα σύστημα που σε γενικές γραμμές εξασφαλίζει ένα βαθμό αξιοκρατίας και του ξεφεύγουν κάποιες περιπτώσεις και να μην καταδικάσουμε αυτό που ο κανόνας του είναι... να του ξεφεύγουν περιπτώσεις;Παράθεση από: link στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:15:08 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:06:21 pmΠαράθεση από: arlene στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:58:03 pmκαι επισης πολλα ατομα εχουν μαζεψει πολλα χρονια με βυσμα μορια απο ωρομισθια που προσμετρωνται σε ασεπ...ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΑ ΜΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: physicaest στις Νοεμβρίου 13, 2009, 03:08:22 amΠως λενε αυτον τον βουλευτη που ειπε στη βουλη επιτελους να εφαρμοστει ο διορισμος στα σχολεια 100%ΑΣΕΠ υστερα απο ενα μεταβατικο σταδιο 2-3 ετων?Τον θυμηθηκα!
Πως λενε αυτον τον βουλευτη που ειπε στη βουλη επιτελους να εφαρμοστει ο διορισμος στα σχολεια 100%ΑΣΕΠ υστερα απο ενα μεταβατικο σταδιο 2-3 ετων?