0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ν και απλά όσοι δεν έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ θα δοθεί μεταβατική περίοδος.
Παραθέτω απόισπασμα από δημοσίευμα στα ΝΕΑ που θεωρώ ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο." Εξάλλου η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε ότι η προυπηρεσία όσων εργάστηκαν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι θα εξακολουθήσει να υπολογίζεται για το διορισμό τους, αλλά στο εξής θα συνδυάζεται και με την επιτυχία στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Για όσους βρίσκονται ήδη στους σχετικούς πίνακες χωρίς να έχουν περάσει ΑΣΕΠ, θα προβλεφθεί μεταβατικό διάστημα".Λοιπόν εμένα αυτό μου λέει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει και πολύ η παλιά κατάσταση. Θα διορίζονται και οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι με συλλογή μορίων και απλά όσοι δεν έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ θα δοθεί μεταβατική περίοδος.
Παράθεση από: stratos91 στις Νοεμβρίου 18, 2009, 03:27:14 pmν και απλά όσοι δεν έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ θα δοθεί μεταβατική περίοδος. Μεταβατική μέχρι να αποκτήσουμε ΑΣΕΠ ή μέχρι να διοριστούμε; Και αυτό διότι στους π[πίνακες υπάρχουν κάποιοι με 50 μήνες προϋπηρεσία και κάποιοι με 2 μήνες.
Παράθεση από: stratos91 στις Νοεμβρίου 18, 2009, 03:27:14 pmΠαραθέτω απόισπασμα από δημοσίευμα στα ΝΕΑ που θεωρώ ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο." Εξάλλου η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε ότι η προυπηρεσία όσων εργάστηκαν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι θα εξακολουθήσει να υπολογίζεται για το διορισμό τους, αλλά στο εξής θα συνδυάζεται και με την επιτυχία στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Για όσους βρίσκονται ήδη στους σχετικούς πίνακες χωρίς να έχουν περάσει ΑΣΕΠ, θα προβλεφθεί μεταβατικό διάστημα".Λοιπόν εμένα αυτό μου λέει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει και πολύ η παλιά κατάσταση. Θα διορίζονται και οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι με συλλογή μορίων και απλά όσοι δεν έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ θα δοθεί μεταβατική περίοδος.εαν είναι όπως τα λέτε και όπως΄προσπαθώ να τα καταλαβω δηλαδή ο πίνακας με το 24μηνο όπου ίσχυε ήδη η επιτυχία ΑΣΕΠ δεν θα παψει να ισχύει;;;;;;;;;
Εκτος απο αυτο ποιος μου λεει οτι τα φροντιστηρια δεν ξερουν τα θεματα!
ΤΟ 24ΜΗΝΟ εως πότε θα ισχύει; ξέρει κανεις να απαντήσει με σαφήνεια;
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 18, 2009, 04:00:01 pmΤΟ 24ΜΗΝΟ εως πότε θα ισχύει; ξέρει κανεις να απαντήσει με σαφήνεια;Μόνο ο Θεός και η Διαμαντοπούλου...