0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απορω γιατι πανε να τα κανουν σκατα σε εναν απο τους πιο καθαρους κλαδους στην ελλαδα οπως των εκπαιδευτικων.δεν λεω παντου υπαρχουν παραθυρακια. αλλα αν μιλαμε για λαμογια στην εκπαιδευση μαλλον δεν ξερουμε τι μας γινεται. ριξτε μια ματια στα αλλα υπουργεια. πηγαιντε μια βολτα απο τις νομαρχιες...ΧΑΜΟΣ. μονο με καταθεση χαρτιων διοριζοντουσαν και φουτζου προυπηρεσιες ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ.Δεν μπορω να καταλαβω τι μενος ειναι αυτο με τους πινακες. Αφου για να διοριστεις απο 24μηνο θα επρεπε να ησουν επιτυχων στον ΑΣΕΠ. Τι ζορι τραβανε
Αχ και να δω τους φίλους μας τους ΟΑΕΔΙΤΕΣ (αλλά και τους διάφορους ΠΔΣιτες) να τρέχουν να δώσουν ασεπ!!!
φετοσ εδωσα ασεπ και εγραψα 77 δλδ 22 μορια.αν τωρα παω 5 μηνες αναληρωτρια θα παρω 0.5+77 ;πλακα μασ κανει;
και όλοι εμείς που μαζέψαμε προϋπηρεσία μετά από συνεχείς επιτυχίες ΑΣΕΠ 4 έχω .....που να τα βάλουμε?
Παράθεση από: paraxenos στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:27:08 pmΠαράθεση από: ggg στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:22:38 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:20:36 pm κάτι άκουσα απόψε(σε πηγαδάκι) για επίσπευση του επόμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ για Μάρτιο Απριλιο του 2010……….ακούσατε κάτι εσείς;;..................η είναι μπαρούφα;;που την ακουσες αυτη την αρβυλάρα;σε πηγαδακι δασκαλων...τι να πω...δε ξερω......μου φανηκε τρελο...Το ΑΣΕΠ είναι το αγαπημένο "ανέκδοτο" των δασκάλων
Παράθεση από: ggg στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:22:38 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:20:36 pm κάτι άκουσα απόψε(σε πηγαδάκι) για επίσπευση του επόμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ για Μάρτιο Απριλιο του 2010……….ακούσατε κάτι εσείς;;..................η είναι μπαρούφα;;που την ακουσες αυτη την αρβυλάρα;σε πηγαδακι δασκαλων...τι να πω...δε ξερω......μου φανηκε τρελο...
Παράθεση από: paraxenos στις Νοεμβρίου 12, 2009, 09:20:36 pm κάτι άκουσα απόψε(σε πηγαδάκι) για επίσπευση του επόμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ για Μάρτιο Απριλιο του 2010……….ακούσατε κάτι εσείς;;..................η είναι μπαρούφα;;που την ακουσες αυτη την αρβυλάρα;
κάτι άκουσα απόψε(σε πηγαδάκι) για επίσπευση του επόμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ για Μάρτιο Απριλιο του 2010……….ακούσατε κάτι εσείς;;..................η είναι μπαρούφα;;
Πάντως για επίσπευση του επόμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ μόνο για τους δασκάλους ακούστηκε από δημοσιογράφο στη ΝΕΤ (επειδή όπως είπε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άτομα που να έχουν επιτυχία σε ΑΣΕΠ, αφού προσλήφθηκαν όλοι!!!)
ναι αλλα δεν ειχε πει οτι μαζι με την ωρομισθια ειχε σκοπο να καταργησει τα παντα οσα ισχυουν σημερα. γιατι αραγε δεν ειχε πει τιποτα πριν τις εκλογες; οπως κ να χει ,με τα πολιτικα δεν εχω καμια σχεση ,αλλα φτανει ο εμπαιγμος του λαου.