0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού σου λέω, πήρα τηλέφωνο στο υπεπθ. (Για τους μαθηματικούς που με ενδιαφέρει άμεσα)
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Νοεμβρίου 20, 2009, 06:12:13 pmΑφού σου λέω, πήρα τηλέφωνο στο υπεπθ. (Για τους μαθηματικούς που με ενδιαφέρει άμεσα)Απο οτι έχω υπολογίσει και εγω και οπως σου έχω πει σε άλλο θέμα συζήτησης βρίσκω 5 συναδέλφους απο Ιδιωτική Εκπαίδευση που διορίζονται φέτος, οπως σου είπαν και στο ΥπουργείοΣε ποιό τηλ πήρες να ρωτήσω για να επιβεβαιώσω τα συμπερασμάτά μου?
[Αριθμό συναδέλφων δεν μου είπαν.
Η συνάδελφοι από τον ιδιωτικό τομέα διορίστηκαν αναπληρωτές στις 2 Σεπτεμβρίου. Αν τους κάνουν κανένα σκόντο και τους χαρίσουν τη μία μέρα, δεν είναι να διοριστούμε ούτε εις τους αιώνας των αιώνων.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι, αλλά μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να μπουν και άλλοι αλεξιπτωτιστές στο 40% και να μείνω απ' έξω. Με το ΑΣΕΠ+24μήνες τα πράγματα είναι πιο σίγουρα.
Δυστυχως ετσι πως ηρθαν τα πραγματα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Κ μεχρι να ξεκαθαρισει ουσια κ οχι στα λογια το τοπιο, πηγαινουμε να διδαξουμε με μαυρη διαθεση κ ανασφαλεια. το ξερω γιατι το ζω εγω κ οι 3 αναπληρωτες που ειμαστε στο σχολειο