0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ......Ε ΟΧΙ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ......ΑΜΑΝ ΠΙΑ......
Παράθεση από: arist2 στις Νοέμβριος 25, 2009, 01:15:52 μμΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ......Ε ΟΧΙ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ......ΑΜΑΝ ΠΙΑ......Δεν μπορεί να διοριστεί κάποιος χωρίς ΑΣΕΠ αν δεν είναι στη ρύθμιση του 30μηνου.
Παράθεση από: venom στις Νοέμβριος 25, 2009, 01:17:45 μμΠαράθεση από: arist2 στις Νοέμβριος 25, 2009, 01:15:52 μμΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ......Ε ΟΧΙ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ......ΑΜΑΝ ΠΙΑ......Δεν μπορεί να διοριστεί κάποιος χωρίς ΑΣΕΠ αν δεν είναι στη ρύθμιση του 30μηνου.Ξεχνάς και το 40% όπου υπάρχει δυνατότητα να έχει μαζέψει κανείς μόρια και να διοριστεί χωρίς κανέναν ΑΣΕΠ
Θα πρόσθετα να απαιτήσουμε από το νέο διαγωνισμό ΑΣΕΠ να μην προσμετράται η προϋπηρεσία με πρόσθετα μόρια, αλλά να μετράνε μόνο ο βαθμός της εξέτασης + βαθμό πτυχίου + μεταπτυχιακά. Για την προϋπηρεσία υπάρχουν ήδη άλλοι πίνακες (40%, 24μηνο).Άποψή μου, δεν ξέρω αν συμφωνείτε.