0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μπάμπης στις Νοεμβρίου 25, 2009, 06:44:08 pm
Πιστεύεις εσύ πως είναι γνήσιες όλες αυτές οι επιστολές? Εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Υποτιμούν πάρα πολύ τη νοημοσύνη μας με όλο αυτό. Τα προβλήματα της παιδείας είναι πάρα πολύ σοβαρά για να συζητιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχουν εκλεγμένα συνδικαλιστικά όργανα (ΟΛΜΕ ΔΟΕ ΠΕΑ ΠΕΑΕ) που γνωρίζουν τα θέματά μας και τα αιτήματά μας αντίστοιχα. Απαξίωσε όλους αυτούς για να ακούσει ποιούς μέσω της υποτιθέμενης διαβούλευσης?? Εκτός του ότι φαντάζει υποκριτικό και ύποπτο όλο αυτό , νομίζω ενέχει και δόση αντιδημοκρατικότητας αφού παραμερίζει τους εκπροσώπους που εμείς έχουμε ψηφίσει και εκλέξει από τη θέση του ο καθένας μας (είτε ως αδιόριστος ή αναπληρωτής ή μόνιμος..) .Tihea, ελπίζω η ΟΛΜΕ να αντιδράσει έντονα αλλά εγώ φοβάμαι μήπως δε το κάνει...
Παράθεση από: fotini18 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 08:55:30 pmΜόλις έστειλα κι εγώ! Πάντως έχουν κατακλύσει με μηνύματα πολλοί που λένε για κατάργηση του πίνακα, μόνο ασεπ κλπ κλπ. Γκρρρρ.... Πιστεύεις εσύ πως είναι γνήσιες όλες αυτές οι επιστολές? Εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Υποτιμούν πάρα πολύ τη νοημοσύνη μας με όλο αυτό. Τα προβλήματα της παιδείας είναι πάρα πολύ σοβαρά για να συζητιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχουν εκλεγμένα συνδικαλιστικά όργανα (ΟΛΜΕ ΔΟΕ ΠΕΑ ΠΕΑΕ) που γνωρίζουν τα θέματά μας και τα αιτήματά μας αντίστοιχα. Απαξίωσε όλους αυτούς για να ακούσει ποιούς μέσω της υποτιθέμενης διαβούλευσης?? Εκτός του ότι φαντάζει υποκριτικό και ύποπτο όλο αυτό , νομίζω ενέχει και δόση αντιδημοκρατικότητας αφού παραμερίζει τους εκπροσώπους που εμείς έχουμε ψηφίσει και εκλέξει από τη θέση του ο καθένας μας (είτε ως αδιόριστος ή αναπληρωτής ή μόνιμος..) .
Μόλις έστειλα κι εγώ! Πάντως έχουν κατακλύσει με μηνύματα πολλοί που λένε για κατάργηση του πίνακα, μόνο ασεπ κλπ κλπ. Γκρρρρ....
Παράθεση από: sartr στις Νοεμβρίου 25, 2009, 09:12:40 pmΠαράθεση από: Μπάμπης στις Νοεμβρίου 25, 2009, 06:44:08 pmΓιατί σώνει και καλά στην εκπαίδευση δεν καταλαβαίνω.Γιατί να μην διορίζονται στη ΔΕΗ ή στην ΥΠΑ που είναι και πιο καλοί οι μισθοί;γιατι το εχουν σπουδασει και αυτο θελουν να κανουν...πως σου φαινεται σαν απαντηση; εσυ γιατι δεν προσανατολιζεσαι αλλου;απο ολα τα κακα της εκπαιδευσης οι πολυτεκνοι μας φταινε ....αν δεν υπαρχουν και αυτοι σε λιγα χρονια δεν θα εχεις λογω υπαρξης στο σχολειο γιατι απλα δεν θα υπαρχουν ......μαθητες...
Παράθεση από: Μπάμπης στις Νοεμβρίου 25, 2009, 06:44:08 pmΓιατί σώνει και καλά στην εκπαίδευση δεν καταλαβαίνω.Γιατί να μην διορίζονται στη ΔΕΗ ή στην ΥΠΑ που είναι και πιο καλοί οι μισθοί;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 09:26:11 pmΠαράθεση από: sartr στις Νοεμβρίου 25, 2009, 09:12:40 pmΠαράθεση από: Μπάμπης στις Νοεμβρίου 25, 2009, 06:44:08 pmΓιατί σώνει και καλά στην εκπαίδευση δεν καταλαβαίνω.Γιατί να μην διορίζονται στη ΔΕΗ ή στην ΥΠΑ που είναι και πιο καλοί οι μισθοί;γιατι το εχουν σπουδασει και αυτο θελουν να κανουν...πως σου φαινεται σαν απαντηση; εσυ γιατι δεν προσανατολιζεσαι αλλου;απο ολα τα κακα της εκπαιδευσης οι πολυτεκνοι μας φταινε ....αν δεν υπαρχουν και αυτοι σε λιγα χρονια δεν θα εχεις λογω υπαρξης στο σχολειο γιατι απλα δεν θα υπαρχουν ......μαθητες...Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή δεν το`χουν σπουδάσει; Αντί να διορίζει άνευ όρων ομάδες, θα μπορούσε να αυξήσει τα επιδόματα για κάθε τέκνο. Η όποια αύξηση των γεννήσεων θα ήταν ίδια και μεγαλύτερη, αφού αν παρακινηθούν να κάνουν παιδί οι μη έχοντες, είτε οι έχοντες ένα να αποκτήσουν δεύτερο, οι γεννήσεις θα ήταν πολλαπλάσιες ΟΛΩΝ των τέκνων των τριτέκνων και πολυτέκνων μαζί. Άκου το`χουν σπουδάσει!
Είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα με τον άνευ όρων διορισμό πολυτέκνων εκπαιδευτικών, και κάτι πρέπει να αλλάξει. Είτε μοριοδότηση σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ, είτε να δίνουν με ίδιους όρους και αν διοριστούν να έχουν επιλογή περιοχής κλπ, είτε να τοποθετούνται σε διοικητικές μόνο θέσεις (αν δεν θέλουν να συμμετέχουν σε γραπτό διαγωνισμό με ίσους όρους).Ναι, να τους βοηθάει το κράτος, αλλά να υπάρχει ισονομία και αξιοκρατία (που τόσο πολύ αρέσει στο υπουργείο τελευταία..). Κάτι πρέπει να αλλάξει και λύσεις υπάρχουν.
Φθάσαμε στους 73...άντε να ξεπεράσουμε τους 100....υπογράψτε όλοι οι επιτυχόντες πείτε φίλους και γνωστούς...ενημερώστε ωρομίσθιους και αναπληρωτές με επιτυχία στα σχολεία σας..