0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εξυγίανση της δημόσιας ζωής και η αξιοκρατία σε όλους τους τομείς καλά κρατούν. Χθες ορίστηκαν οι 13 νέοι περιφερειάρχες (αποτυχόντες υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ).
Μόλις γύρισα απο τη συγκέντρωση έξω απο το υπουργείο .Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαστε αξιοθρήνητοι .Κ Α Ν Ε Ν Α Σ δεν ήρθε απο την Αθήνα ούτε αναπληρωτής ούτε ωρομίσθιος .Μήπως έχουν λύσει το πρόβλημα και δεν το ξέρουμε ? Αντίθετα ήταν πολλοί από επαρχία , μέχρι απο Κρήτη ήρθαν .Όλοι βλέπω ότι μπροστά απο το πληκτρολόγιο είστε σωστοί συνδικαλιστές τώρα δεν έχετε καταλάβει τι μας περιμένει .Μας χλεύασε μέχρι και η ιδιαιτέρα της Δ... Που ήσασταν ρε παιδιά ? Συνδικαλιστές μου είπαν σήμερα ότι για να πετύχουν το 30μηνο έκαναν ουρά οι αναπληρωτές μέχρι τη Κηφισίας .Και το πέτυχαν . Τώρα που μας περιμένει όλους η ανεργία που ήσασταν ? ΝΤΡΟΠΗ....
Πότε επιτέλους θα μας ξεκαθαρίσει τι εννοεί η διαμαντοπούλου; Πότε θα γίνει συγκεκριμένη; Δεν καταλαβαίνει ότι κρίνεται το μέλλον μας και θέλουμε να ξέρουμε τι μας περιμένει; Έρχεται και μας ανατρέπει τα πάντα με το έτσι θέλω λες κ το μόνο πρόβλημα στην εκπαίδευση είναι οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών! Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται κ όχι εμείς που πρέπει να αγωνιστούμε για κάτι που θα έπρεπε να ήταν δεδομένο!!! 'Οπως και πολλά περισσότερα!!!!>
Δεν καταλαβαίνει ότι κρίνεται το μέλλον μας και θέλουμε να ξέρουμε τι μας περιμένει;
Σιγά μην πήγαινα σε συγκέντρωση της ΠΕΑ. Προτίμησα καφέ με έναν φίλο (μονιμά πια)
Συνάδελφοι, την τελευταία δεκαετία, με τους αγώνες μας, με δύναμή μας το δίκιο μας, με την συναίνεση της πλειοψηφίας των κομμάτων της
ΠαράθεσηΟι αναπληρωτες που εργαζονται φετος στη Σιβιτανιδειο ,ξεκινησαν ηδη μαθηματα στο φροντιστηριο Μπονια για να παρουν την πρωτη επιτυχια τους στον επομενο διαγωνισμο ΑΣΕΠ προκειμενου να περαστει η προυπηρεσια τουςΠού να περαστεί ρε παιδιά, ξέρετε κάτι συγκεκριμένο;Τι εννοείτε;Υποθέτω εκεί που θα περαστεί και η προυπηρεσία όλων των υπολοίπων που έχουμε επιτυχίες και προυπηρεσία: Στα παλιά παπούτσια της Υπουργού.
Οι αναπληρωτες που εργαζονται φετος στη Σιβιτανιδειο ,ξεκινησαν ηδη μαθηματα στο φροντιστηριο Μπονια για να παρουν την πρωτη επιτυχια τους στον επομενο διαγωνισμο ΑΣΕΠ προκειμενου να περαστει η προυπηρεσια τους
Πρέπει να είμαστε πολύ μαλάκας λαός τελικά.