0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια ειπαμε να ειμαστε δικαιοι και οι νεοι τι θα γινουν θα μενουν απραγοι για τοσα χρονια;;;;
Ας διοριστούν πρώτα οι 50000 εκπ/κοί και μετά από 2-3 τετραετίες θα έχουμε επιτέλους μόνο ΑΣΕΠ!
Διαβάστε τι είπε σήμερα η κ.Διαμαντοπούλου σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμόΜ. ΠΥΡΓΙΩΤΗ: Γιατί πολλοί μας στέλνουν μηνύματα τώρα που μιλάμε, και ρωτάνε «εγώ είμαι ένα χρόνο ήδη αναπληρωτής, εμένα με πιάνει;» γράφει κάποιος. Άλλοι οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία, δεν έχουν δηλαδή κατοχυρώσει ακόμη τη μονιμότητα, τους πιάνει αυτούς; Ή ξεκινάτε από κάποιο άλλο σημείο και πέρα;Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Να απαντήσω γιατί πραγματικά αυτό αφορά πολύ κόσμο. Έλεγα λοιπόν ότι με το που θα γίνει ο νόμος -είπαμε σε 3 μήνες θα παρουσιάσουμε το σχέδιο νόμου για να πάει στη
...μ@λ@κας να θέλει να καλυψει το κενό μου στην Φραγκιστα Ευρυτανιας για να παρω εγω απόσπαση.
Παράθεση από: Dadi στις Νοεμβρίου 13, 2009, 04:38:12 pm...μ@λ@κας να θέλει να καλυψει το κενό μου στην Φραγκιστα Ευρυτανιας για να παρω εγω απόσπαση.Να είσαι καλά συνάδελφε που με έκανες και γέλασα τώρα που το έχω μεγάλη ανάγκη!
Θα σε βόλευε αυτό Αννούλα..Αλλά τι περιμένεις; Συνονόματες δεν είστε;