0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε, καλα τωρα, μη τρελαθουμε κιολας.φωναζετε ,φωναζετε για τα μορια και τις θυσιες με τις οποιες τα αποκτησατε, αλλα κανεις δεν πηγε στην πορεια !!!! 5 ατομα ηταν εκ των οποιων και η αφεντομουτσουναρα μου (παρολο που ειμαι υπερ των νεων μετρων της καλης μου της Αννουλας)λοιπον, καλα να σας κανει. να σας τα φαει ΟΛΑ τα μορια, να το ευχαριστηθω !!!! τετοιοι που εισαστε. μονο λουφα θελετε.να αγιασει το στομα της Αννουλας. τωρα θα δεις!θα της στειλω μειλ προσωπικο, ο θεος να την εχει καλα θα της λεω.
Αλήθεια, τι έγινε σήμερα στη συγκέντρωση; Είχε παλμό; Μαζεύτηκε κόσμος;
ε, μα δεν μπορω αλλο αυτη τη μιζερια και τη κλαψουρα ......"εχω κανει 2 χρονια αναπληρωση, εχω οργωση την Ελλαδα με την ωρομισθια, εχω αφησει κατακοιτη την πεθερα μου, αφησα τα παιδια μου στην συνηφαδα του ξαδελφου που δεν τη χωνευω αλλα τι να κανω, επεσα στην αναγκη της, κυνηγαω τον αντρα μου που ποιος ξερει που γυρναει καθε βραδυ (εμ,θα τη ξεμαλλιασω αν την παθω που μου τον ξεμυαλιζει),για να μαζεψω αυτα τα 6 ρημαδιασμενα μορια, και τωρα ερχεται να μου πει τελος δεν ισχυουν? !!! θα φωναξω, θα κατεβω στους δρομους,θα διεκδικησω, δεν θα τους περασει"μα ποιον κοροιδευουμε τελος παντων ? μαλλον τους εαυτους μας.- Τι ωραια που τα λεν οι ειδησεις !!! και τι ωραιο το ροφημα με τη καραμελα σοκολατα που πηρα. Ας το απολαυσω και να βλεπω τι εγινε στην πορεια, πηγαν αρκετοι?
Εμ, καλά τα λέει ο Μάρκος! Άσε που με τόσο όργωμα που γίνεται.. θα είχε λυθεί και το αγροτικό!