0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eleniCH06 στις Ιανουαρίου 24, 2010, 02:52:55 pmκαι παλι ρε παιδια δεν καταλαβαινω....... τι εννοει εναν ΑΣΕΠ?Να τα παρουμε λογικα τα πραγματα .Να εννοει οτι ο καθενας θα εχει ΜΟΝΟ μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρια ,το αποκλειουμαι...γιατι 1ον. ειναι παραλογο και 2ον.θα ξεσηκωνονταν μεχρι και οι πετρες...ακομα και ο Χαρος σου δινει μια δευτερη ευκαιρια..Αρα το πιθανοτερο ειναι να εννοει οτι αν δωσεις μια φορα και περασεις ,δεν θα εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξαναδωσεις(=αποδεσμευει).Αν ομως θες να πετυχεις μια καλυτερη βαθμολογια τοτε θα εχεις ολο το δικαιωμα να ξαναπροσπαθησεις..Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβαινω...
και παλι ρε παιδια δεν καταλαβαινω....... τι εννοει εναν ΑΣΕΠ?
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 24, 2010, 03:06:09 pmΠαράθεση από: eleniCH06 στις Ιανουαρίου 24, 2010, 02:52:55 pmκαι παλι ρε παιδια δεν καταλαβαινω....... τι εννοει εναν ΑΣΕΠ?Να τα παρουμε λογικα τα πραγματα .Να εννοει οτι ο καθενας θα εχει ΜΟΝΟ μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρια ,το αποκλειουμαι...γιατι 1ον. ειναι παραλογο και 2ον.θα ξεσηκωνονταν μεχρι και οι πετρες...ακομα και ο Χαρος σου δινει μια δευτερη ευκαιρια..Αρα το πιθανοτερο ειναι να εννοει οτι αν δωσεις μια φορα και περασεις ,δεν θα εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξαναδωσεις(=αποδεσμευει).Αν ομως θες να πετυχεις μια καλυτερη βαθμολογια τοτε θα εχεις ολο το δικαιωμα να ξαναπροσπαθησεις..Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβαινω...Άρα, ρε Αναστασία, ποια είναι η αλλαγή; Αυτό δεν ίσχυε και τώρα;;; Δεν ξαναέδιναν όσοι ήθελαν να πετύχουν καλύτερη βαθμολογία;
Είμαι αναπληρώτρια και θα έχω 23 μόρια προϋπηρεσίας τον Ιούνη. 'Ημουν κι εγώ χθες στην πορεία αλλά -για να είμαι ειλικρινής- περίμενα να ήταν ακόμη λιγότεροι! Με λίγα λόγια, για άλλη μια φορά είδα τα ίδια πρόσωπα που είδα λίγο καιρό πριν στο Υπουργείο. Επίσης, πιστεύω πως η απεργία στις 10/02 δε θα έχει επιτυχία, ούτε καν από τους αναπληρωτές, καθώς θα φοβηθούν μήπως χάσουν τα 50 ευρώ!!! Έχω διαβάσει σ' αυτές τις σελίδες πολλούς να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις περί αντίστασης, ότι θα ρίξουν βόμβα στην Αννούλα, θα κάνουν κατάληψη στο Υπουργείο κλπ κλπ και μου φαίνονται κάπως γραφικοί. Τέλος πάντων! Κι εγώ πάντως δε συμφωνώ με αυτό που ακούστηκε περί κατάργησης του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘΣε συνεχεια της χθεσινης ανακοινωσης, οσοι εμειναν στα σπιτια τους και δε συμμετειχανστη συγκεντρωση, μπορουν να περασουν απο το υπεπθ να παραλαβουν την πολυθρονα τουςμαζι με το απαραιτητο....αξεσουαρ πανω στο οποιο θα κατσουν μετα την εκ παιδευτικη μου μεταρυθμιση με αγαπη η υπουργος σαςΥ.Γ. δυστυχως εκει θα κατσουμε και εμεις που πηγαμε, αλλα θα λεμε οτι αντισταθηκαμε, ηταν βιασμος, δεν κατσαμε να το απολαυσουμε......ΑΨΟΓΟΣ!
εγω παλι αλλο δεν καταλαβαινω αν και εχω ξαναρωτησει ,απαντηση δεν πηρα...Υποθετουμε λοιπον οτι φευγουν ολοι οι πινακες,διορισμοι γινονται μονο μεσω ΑΣΕΠ.Αυτο δεν μας ξαναγυρνα στην επετηριδα αλλα με βαση την βαθμολογια που εχουμε και οχι βαση ετους κτησης πτυχιου;; η μονη διαφορα ,αν και εφοσον γινεται,ειναι οτι θα εχουμε την δυνατοτητα να ανεβουμε στην σειρα με μια καλυτερη βαθμολογια...τι δεν καταλαβαινω σωστα βρε παιδια;;εχω αρχισει και μπερδευομαι ...
N