0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oχι δεν κινδυνευουμε πλεον απο τους απολυμενους της ολυμπιακης γιατι η κυβερνηση δεν θα συνυπογραψει τη ρυθμιση του Στυλιανιδη για μεταταξη των απολυμενων
Παράθεση από: physicaest στις Φεβρουαρίου 06, 2010, 01:04:24 pmOχι δεν κινδυνευουμε πλεον απο τους απολυμενους της ολυμπιακης γιατι η κυβερνηση δεν θα συνυπογραψει τη ρυθμιση του Στυλιανιδη για μεταταξη των απολυμενων αυτοι ειναι ενα τμημα των απολυμενων και δεν προκειται για πραγματικους υπαλληλους της ΟΑ αλλα για βυσματα θυγατρικων εταιρειων της ΟΑ.Οι βασικοι παραμενουν
Κάποιος στο σχολείο μου είπε δεν θα απεργήσω γιατί δεν έχω αρκετές ώρες την τετάρτη δεν τν κάναν και αυτοί την απεργία την πέμπτη που έχω πλήρες ωρ'αριο?Καποιος άλλος μου είπε. Δεν θα απεργήσω έχω τέστ την Τετάρτη !
επαθα σοκ, ειδατε τις φωτογραφιες στην αλφαβητα απο το σχολειο στη Γαζα που βομβαρδιισαν με φωσφορο οι Ισραηλινο; Δεν εχω λογια, αυτη ειναι η παραγματικη δυστυχια.
και επειδη δεν θελω να ειμαι αρεστος σε ολους, επανερχομαι.συμφωνω να τακτοποιηθουν οι αεροσυνοδοι της ολυμπιακης, που εμειναν χωρις δουλεια διχως να φταινε, σε εργασια γραμματειακης υποστηριξης στα σχολεια. Δεν ειναι δουλεια του εκπ/κου να κανει γραμματεια. Αυτο το λεγαμε καιρο τωρα. η δουλεια μας ειναι να διδασκουμε. επομενως, συμφωνω με τη Διαμαντοπουλου ως προς αυτο. Αλλα δεν ειναι αυτο που λυνει το προβλημα. ειναι ο μικρος αριθμος μαθητων ανα ταξη που θα ανοιξει κατα πολυ ολους τους κλαδους εκπ/κων. Τωρα βεβαια με τη...κριση, αυτο μοιαζει ....ουτοπια!!!
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 06, 2010, 05:53:16 pmκαι επειδη δεν θελω να ειμαι αρεστος σε ολους, επανερχομαι.συμφωνω να τακτοποιηθουν οι αεροσυνοδοι της ολυμπιακης, που εμειναν χωρις δουλεια διχως να φταινε, σε εργασια γραμματειακης υποστηριξης στα σχολεια. Δεν ειναι δουλεια του εκπ/κου να κανει γραμματεια. Αυτο το λεγαμε καιρο τωρα. η δουλεια μας ειναι να διδασκουμε. επομενως, συμφωνω με τη Διαμαντοπουλου ως προς αυτο. Αλλα δεν ειναι αυτο που λυνει το προβλημα. ειναι ο μικρος αριθμος μαθητων ανα ταξη που θα ανοιξει κατα πολυ ολους τους κλαδους εκπ/κων. Τωρα βεβαια με τη...κριση, αυτο μοιαζει ....ουτοπια!!!μα τι λες δεν θυμασαι το βιντεακι με το γιωργακη να λεει οτι <<ανεξαρτητα απο την κριση θα επενδυσουμε στην παιδεια, θα, θα, θα.....θα σας εξαφανισουμε>>