0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη κ εγω σχολιασα με βαση της ειδήσεις του σκαι εχω την εντυπωση οτι ειπωθηκε οτι οι επιμορφωσεις θα γινου σαββατα κ απογευματα κ δεν θα επιβαρυνθει το προγραμμα του σχολειου.κ μιλησαν για τους καθηγητες να επιμηκυνθει το προγραμμα τους το καλοκαιρι εχω την εντυπωση οτι αναφέρονταν στις εφημεριες που κανουν κατα το καλοκαιρι , κ σ αυτο ειπαν εξεταζεται.
Παράθεση από: maraki28 στις Μαρτίου 08, 2010, 10:21:21 pmεπειδη κ εγω σχολιασα με βαση της ειδήσεις του σκαι εχω την εντυπωση οτι ειπωθηκε οτι οι επιμορφωσεις θα γινου σαββατα κ απογευματα κ δεν θα επιβαρυνθει το προγραμμα του σχολειου.κ μιλησαν για τους καθηγητες να επιμηκυνθει το προγραμμα τους το καλοκαιρι εχω την εντυπωση οτι αναφέρονταν στις εφημεριες που κανουν κατα το καλοκαιρι , κ σ αυτο ειπαν εξεταζεται.δηλαδη αντι να καθεται ενας μην τυχον περασει καποιος τον αυγουστο για ενα εγγραφο θα καθονται δυο αν προκειται για ταβλαδορους, η 4 για να εχουν καρε για δηλωτη, σωστο το βρισκω
Σε ερώτηση για την διευρυνση της υπηρεσίας των εκπαιδευτικών το καλοκαίρι είπε οτι και αυτό συζητείταιΑυτό δεν πρόκειται να γίνει,γιατί θα είναι μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα περιπτώσεις,που σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα θα κατέβει στους δρόμους και θα κάνει απεργείες διαρκείας.
επισης το αλλο που ειπε ειναι οτι οι ωρομσθιοι εχουν πληρωθει μεχρι τελος δεκεμβριου. ναι στα χαρτια οντως πληρωθηκα, τις αποδοχες μου τις πηρα, μου κρατησε κ η εφορια το ποσο που επρεπε να κρατησει. στην τραπεζα ομως γιατι δε βλεπω τα χρηματα που υποτιθεται οτι εχω πληρωθει?κ οχι τιποτα αλλο αλλα ο κοσμος που δεν ξερει τι γινεται τα πιστευει...ε ρε ξυλο που τους χρειαζεται...
Παράθεση από: alexel στις Μαρτίου 08, 2010, 02:07:03 pmΣε ερώτηση για την διευρυνση της υπηρεσίας των εκπαιδευτικών το καλοκαίρι είπε οτι και αυτό συζητείταιΑυτό δεν πρόκειται να γίνει,γιατί θα είναι μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα περιπτώσεις,που σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα θα κατέβει στους δρόμους και θα κάνει απεργείες διαρκείας.ρε παιδια ρε παιδια..σκοπος τους στην πραγματικοτητα δεν ειναι αυτος..για τα φραγκα προκειται..θα το ριξει σαν ιδεα , θα υπαρξουν αντιδρασεις απο τους εκπαιδευτικους οπως σωστα αναφερεις και μετα θα πει : ποιοι ειναι οι μονοι υπαλληλοι που καθονται 2 + μηνες το χρονο ; το δεχεστε οι υπολοιπες κοινωνικες ομαδες ; ας τους κοψουμε τους μισθους του καλοκαιριου αφου δεν τους δουλευουν..ξερετε ποσο ευηχα ακουγεται στα αυτια των υπολοιπων επαγγελματικων ομαδων ; ποσα μπραβο εχει να ακουσει ; για σκεφτειτε το...
το θεμα δεν ειναι τα φραγκα αλλα ο αποπροσανατολισμος, χτυπαει σε 10 μεριες θα ξεσηκωθουν οι μονιμοι μετα θα υποχωρησει σε αυτο και θα μας γ ..ισει στα υπολοιπα, ειναι η τακτικη αυτη για να δειξει στις διαπραγματευσεις οτι κατι μας χαρισε
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=110513
, ειναι η τακτικη αυτη για να δειξει στις διαπραγματευσεις οτι κατι μας χαρισε
καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; γνωρίζετε πότε περίπου (λέμε τώρα και αν) βγαίνει η προκήρυξη για τον Ασέπ;