0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε λίγο στο ΣΚΑΙ θα έχει και τις δηλώσεις της Μέρκελ, οι οποίες δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλές...Αχ ντοματούλες μου κοτούλες μου και χωραφάκια μου.
Ενδεικτικά απαιτήσεις του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Τι προσλήψεις μιλάμε μετά και προσφυγές; Ορίστε:το
Δεν νομίζω ο ΓΑΠ να είχε ανακοινώσει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Εδώ μιλάμε για πάρα πολύ γέλιο ώρα με την ώρα. Προτείνω:1 lexotanil το πρωί1 Xanax πρωί βράδι για 10 ημέρεςΟλοταχώς προς την «αγκαλιά» του ΔΝΤhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1117036&lngDtrID=244
Εγω ξερω οτι η
ρε παιδια..μην ακουτε...ο Γιωργος ειναι μπλοφατζης...δεν υπαρχει περιπτωση ΔΝΤ..εκβιαζει οπως τον εκβιαζαν τοσο καιρο...
Παράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 17, 2010, 12:55:07 pmρε παιδια..μην ακουτε...ο Γιωργος ειναι μπλοφατζης...δεν υπαρχει περιπτωση ΔΝΤ..εκβιαζει οπως τον εκβιαζαν τοσο καιρο...Ο Γιώργος είναι πονηρός, αλλά η Μέρκερ είναι παλιά... Αυτή δε μπλοφάρει, άκουσες-διάβασες τι είπε σήμερα.
Προσωπικά όλο και περισσότερο βεβαιώνομαι ότι αυτά που ζούμε πολιτικά τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα΄είναι σε μεγάλο βαθμό προσχεδιασμένα (όλοι ήξεραν, όλοι είπαν ψέμματα, αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή κυβέρνηση που θεωρητικά μπορεί να περάσει ότι θέλει). Επίσης υποψιάζομαι ότι τώρα η Ελλάδα είναι πρωταγωνιστής ενός ευρωπαϊκού πειράματος στο οποίο θα δοκιμαστούν τα όρια των πολιτών. Σε αυτό το π΄λαίσιο η Διαμαντοπούλου μπορεί στα λόγια να δημιουργήσει το τελειότερο εκπαιδευτικό σύστημα (κάνοντας βέβαια copy paste από σχετικά βιβλία και έρευνες)- ανέξοδο είναι. Έτσι βελτιώνει το προφίλ της και στο τέλος το παίζει και άτυχη και παρολίγον σωτήρας, καθώς την πρόλαβε η ανάγκη δραματικής μείωσης δαπανών ή μια χρεωκοπία.