0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και από μένα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το 5, δεν καταλαβαίνω, ή είναι από το άγχος που έχω για το τι θα γίνει ή δεν θέλω να καταλάβω από άμυνα.......
Θελω να δω τι αντιδρασεις θα εχουμε.....ΑΜΑ δεν εχουμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.....Μονο και μονο που δεν θα προκυρησσει θεσεις καταλαβαινετε τι εχει να γινει ...ποσο θα ανεβει η πραγματικη βαση του ασεπ...και εννοειται οτι θα περνει οσους λιγοτερους γινεται...θα δινουμε χωρις να ξερουμε καν για ποσες θεσεις δινουμε....Για γελια ειναι ολοι τους
Παράθεση από: nikolopol στις Απριλίου 13, 2010, 09:02:33 amΘελω να δω τι αντιδρασεις θα εχουμε.....ΑΜΑ δεν εχουμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.....Μονο και μονο που δεν θα προκυρησσει θεσεις καταλαβαινετε τι εχει να γινει ...ποσο θα ανεβει η πραγματικη βαση του ασεπ...και εννοειται οτι θα περνει οσους λιγοτερους γινεται...θα δινουμε χωρις να ξερουμε καν για ποσες θεσεις δινουμε....Για γελια ειναι ολοι τουςΤο χειρότερο είναι ότι ο επιτυχών και η επιτυχούσα δε θα ξέρει πότε και αν θα διοριστεί ,ακόμη κι αν είναι πολύ ψηλά στον πίνακα των επιτυχόντων.
Πάντως στο τμήμα διορισμών του υπουργείου δεν έχουν πάρει οδηγίες πως να δουλέψουν τους πίνακες, οπότε δεν ξέρουν ποιες κατηγορίες θα διοριστούν φέτος και τον αριθμό τους. Οπότε καλό καλοκαίρι...Υπάρχει όριο στις σελίδες του θέματος; γιατί τώρα είναι που θα φτάσει τις 20000.
Παράθεση από: paschalist στις Απριλίου 13, 2010, 09:13:10 amΠάντως στο τμήμα διορισμών του υπουργείου δεν έχουν πάρει οδηγίες πως να δουλέψουν τους πίνακες, οπότε δεν ξέρουν ποιες κατηγορίες θα διοριστούν φέτος και τον αριθμό τους. Οπότε καλό καλοκαίρι...Υπάρχει όριο στις σελίδες του θέματος; γιατί τώρα είναι που θα φτάσει τις 20000.Εντάξει φίλε, λόγικό είναι. Ακόμη δεν έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Χαλάρωσε !