0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ καταλαβάινω ότι επανέρχεται μια τύπου επετηρίδ αμε προυπόθεση την επιτυχια ασεπ
Παράθεση από: stroumfita στις Απριλίου 13, 2010, 02:35:01 pmεγώ καταλαβάινω ότι επανέρχεται μια τύπου επετηρίδ αμε προυπόθεση την επιτυχια ασεπκαι κάθε φορά που θα δίνεις ασεπ θα έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις την θέση σου στον πίνακα δεν θα δίνεις μόνο μια φορά και μετά θα περιμένεις διορισμό.δεν λέω ότι είναι σωστό να δίνουμε συνέχεια ασεπ από την άλλη όμως είναι καλύτερα εδώ που φτάσαμε
ρε παιδιά το διάβασα.. τι δεν καταλαβαίνω βοηθήστε με
Παράθεση από: stroumfita στις Απριλίου 13, 2010, 02:37:45 pmαρα καλό είναι.. άμα περάσεις ενα ασεπ κάποτε θα διοριστείςMας δουλεύεις?Δώσε ΑΣΕΠ πάρε και την παιδαγωγική κατάρτιση...περίμενε να σε καλέσουν μετά από πολλά χρόνια...μείνε δοκιμαστικά δυο χρόνια και μετά ο "μέντορας" θα έρθει να σου πει...:"δεν μας κάνεις κυρία μου για μονιμη"
αρα καλό είναι.. άμα περάσεις ενα ασεπ κάποτε θα διοριστείς
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Απριλίου 13, 2010, 02:44:51 pmΠαράθεση από: stroumfita στις Απριλίου 13, 2010, 02:35:01 pmεγώ καταλαβάινω ότι επανέρχεται μια τύπου επετηρίδ αμε προυπόθεση την επιτυχια ασεπκαι κάθε φορά που θα δίνεις ασεπ θα έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις την θέση σου στον πίνακα δεν θα δίνεις μόνο μια φορά και μετά θα περιμένεις διορισμό.δεν λέω ότι είναι σωστό να δίνουμε συνέχεια ασεπ από την άλλη όμως είναι καλύτερα εδώ που φτάσαμε Και γιατι να μην μετρανε ολες οι επιτυχιες στον ΑΣΕΠ. Αδικια και εδω.
αυτό ναι ειναι αδικο
Τελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα και φανταζομαι και πολλοι αλλοι.Πρεπει να περιμενουμε τελικα την τελικη μορφη στην βουλη.
Παράθεση από: mlks στις Απριλίου 13, 2010, 02:51:23 pmΤελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα και φανταζομαι και πολλοι αλλοι.Πρεπει να περιμενουμε τελικα την τελικη μορφη στην βουλη.Με λίγα λόγια αυτό που αναφέρει:1)αποκτούμε όλοι παιδαγωγική επάρκεια2)Δίνουμε νέο ΑΣΕΠ που στηρίζεται σε "γενική παιδεία" και παιδαγωγικά ανεξαρτήτως ειδικότητας (έστω οτι τα καταφέρνουμε)3)Μπαινουμε 2 χρονια δοκιμαστικα έχοντας το μέντορα κτλ 4)Αν τους κάνουμε μας μονιμοποιούν..αν όχι "απο δω παν κι οι άλλοι"
Παράθεση από: mlks στις Απριλίου 13, 2010, 02:51:23 pmΤελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα και φανταζομαι και πολλοι αλλοι.Πρεπει να περιμενουμε τελικα την τελικη μορφη στην βουλη. ποσο διαφορετικο δλδ θα ειναι στην τελικη του μορφη;; λες να κοψει αντιδρασεις;την εχεις για τοσο φιλευσπλαχνη;;