0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: DOG στις Απριλίου 14, 2010, 03:34:15 pmΠαράθεση από: PO-PA-KI στις Απριλίου 14, 2010, 03:07:59 pmDOG.....σε βλέπω παρόντα και θέλω την αποψή σου για το νομοσχέδιοκοιταξε να δεις...εγω δε νομιζω οτι βγηκε κατι καινουριο...ολα αυτα τα ξεραμε πριν 3 μηνες...αν δε βγουν ολες οι λεπτομερειες,αναλυτικα,προσαυξησεις κ τετοια....πως θα το κρινεις?οι κλασσικες γενικοτητες ειπωθηκαν παλι....εγω ειμαι υπερ του μεσω ασεπ,αρκει να ειναι διαφορετικος,κ αρκει να υπαρχει μεταβατικη περιοδος.το μεταβατικη <2 χρονια> παλι ειναι ασαφες,γιατι δεν προσδιοριζει απολυτο αριθμο.εγω ειμαι υπερ να αποκατασταθουν οι μεγαλες προυπηρεσιες(λεγοντας μεγαλες,εννοω απο 16-18 κ πανω περιπου)αξιολογηση,εφοσον δεν επηρεαζει οικονομικο κ μονιμοτητα,καλο θα ειναι να υπαρχει.αυητα πιστευω...αλλα σου ειπα,δε νομιζω οτι βγηκε κατι καινουριο ουσιαστικα...φετος δεν παω καθολου σε σχολειο,ιδιαιτερα δεν κανω,κανω αλλη δουλεια,οποτε τα εχω χασει λιγο τα πραγματα...αλλα κ να δουλευα,δεν υπηρχε περιπτωση να αντοδρασω για τη διατηρηση του ισχυοντος συστηματος,που οπως ελεγε η ολμε ειναι αποδεκτο απο εκπαιδευτικους κ κοινωνια...τι ειναι δηλαδη αποδεκτο?το να τρεχεις χρονια να μαζευεις προυπηρεσιες σε νησια κ να διοριστεις μετα?ας αντιδρασουν για αλλαγες που δεν συμφωνουν,οχι για τη διατηρηση...η αλήθεια είναι οτι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου , ουτε μπορεις να πεις οτι είναι ταφόπλακα της παιδείας είναι νωρίς ακόμη. θα δούμε.
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Απριλίου 14, 2010, 03:07:59 pmDOG.....σε βλέπω παρόντα και θέλω την αποψή σου για το νομοσχέδιοκοιταξε να δεις...εγω δε νομιζω οτι βγηκε κατι καινουριο...ολα αυτα τα ξεραμε πριν 3 μηνες...αν δε βγουν ολες οι λεπτομερειες,αναλυτικα,προσαυξησεις κ τετοια....πως θα το κρινεις?οι κλασσικες γενικοτητες ειπωθηκαν παλι....εγω ειμαι υπερ του μεσω ασεπ,αρκει να ειναι διαφορετικος,κ αρκει να υπαρχει μεταβατικη περιοδος.το μεταβατικη <2 χρονια> παλι ειναι ασαφες,γιατι δεν προσδιοριζει απολυτο αριθμο.εγω ειμαι υπερ να αποκατασταθουν οι μεγαλες προυπηρεσιες(λεγοντας μεγαλες,εννοω απο 16-18 κ πανω περιπου)αξιολογηση,εφοσον δεν επηρεαζει οικονομικο κ μονιμοτητα,καλο θα ειναι να υπαρχει.αυητα πιστευω...αλλα σου ειπα,δε νομιζω οτι βγηκε κατι καινουριο ουσιαστικα...φετος δεν παω καθολου σε σχολειο,ιδιαιτερα δεν κανω,κανω αλλη δουλεια,οποτε τα εχω χασει λιγο τα πραγματα...αλλα κ να δουλευα,δεν υπηρχε περιπτωση να αντοδρασω για τη διατηρηση του ισχυοντος συστηματος,που οπως ελεγε η ολμε ειναι αποδεκτο απο εκπαιδευτικους κ κοινωνια...τι ειναι δηλαδη αποδεκτο?το να τρεχεις χρονια να μαζευεις προυπηρεσιες σε νησια κ να διοριστεις μετα?ας αντιδρασουν για αλλαγες που δεν συμφωνουν,οχι για τη διατηρηση...
DOG.....σε βλέπω παρόντα και θέλω την αποψή σου για το νομοσχέδιο
εχει γαμη..ει η ψυχολογια μου. ξεσπαω στα παιδια μου χωρις λόγο. κλαιω φωναζω μεσα στο σπιτι μου. τοσα χρονια! τοση προσπαθεια, τοσος κοπος .αμω το φελεκι μου τοσα εξοδα, ΤΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Με πνηγει το γιατι. τι τους καναμε και μας πετανε ετσι στον καδο των σκουπιδιωνΔίνουν ταχα μεταβατικη. Για τα ματια του κοσμου. Για να μας χρυσώσουν το χαπι. Για να μην μπορει κανενας να αντιδρασει. Σας παρακαλω ζηταω βοηθεια.ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ
Παράθεση από: LG_Shine στις Απριλίου 07, 2010, 12:05:41 amΕ ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!δεν θα τους περάσει!!!!ΑΜαν πια!!! Παιζουν με τις ζωες μας!!! δηλαδη δεν καταλαβαινουν τι κακο κανουν ?!?!?!?!?!??ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτανει πια η αναμονη και το παιχνιδάκι τους!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!ΑΥτη η κοροιδία πρέπει να πληρω8ει!!!!!!Αν δεν στρωσει η οικονομια ΝΣ δεν βγαινει.Αρα κατα Ιουνιο (μετα) το κοβω ωστε να μετριαστουν και οι αντιδρασεις. Το θεμα ειναι βεβαιως να μην χρεωκοπησουμε και τοτε θα δειτε το πραγματικο κακο.
Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!δεν θα τους περάσει!!!!ΑΜαν πια!!! Παιζουν με τις ζωες μας!!! δηλαδη δεν καταλαβαινουν τι κακο κανουν ?!?!?!?!?!??ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτανει πια η αναμονη και το παιχνιδάκι τους!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!ΑΥτη η κοροιδία πρέπει να πληρω8ει!!!!!!
Λοιπόν. Στο υπουργείο δεν είναι κανείς χαζός. Αν θέλουν σε 5 λεπτά σου λεν τη σειρά σου και αν θα διοριστείς φέτος του χρόνου και πότε ακριβώς. Για το που το έχουν κανονισμένο κι αυτό. Ποιες περιοχές κρατάνε για ποιους κτλ.Επίσης, το πρόβλημα είναι αυτά τα "κοριτσάκια" που κλαίνε. Πρέπει μέρα με τη μέρα να ασχολούνται μ'αυτά και να κόβουν και να ράβουν έτσι ώστε να δουν πως θα τα βολέψουν καλύτερα. Όποιος νομίζει ότι δεν γίνονται αυτά, ας πάει σε άλλη χώρα να ζήσει για να είναι σίγουρος. Όλο το πρόβλημα είναι στο πως θα βολευτούν καλύτερα κάποιοι-ες κι όχι κάποιες κατηγορίες. Κι ας μαλώνει ασεπ 24μηνο κτλ.Άντε μη τα πάρω στο κρανίο και γράψω ονόματα και κλαψιάρικα και βουλευτές... Κωλόπαιδα που στα 22 τους κλαίνε γιατί είναι 2 μήνες στην ανεργία από τότε που πήραν το πτυχίο τους, γ...μω την πουτ....να μου μέσα γ...ω.
Παράθεση από: elefthe στις Απριλίου 14, 2010, 03:36:18 pmεχει γαμη..ει η ψυχολογια μου. ξεσπαω στα παιδια μου χωρις λόγο. κλαιω φωναζω μεσα στο σπιτι μου. τοσα χρονια! τοση προσπαθεια, τοσος κοπος .αμω το φελεκι μου τοσα εξοδα, ΤΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Με πνηγει το γιατι. τι τους καναμε και μας πετανε ετσι στον καδο των σκουπιδιωνΔίνουν ταχα μεταβατικη. Για τα ματια του κοσμου. Για να μας χρυσώσουν το χαπι. Για να μην μπορει κανενας να αντιδρασει. Σας παρακαλω ζηταω βοηθεια.ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙη μονη βοηθεια που μπορω να σου πω ειναι η διαβεβαιωση οτι ειμαστε πολλοι .....μα παρα πολλοι .....
Συγκέντρωση για Θεσσαλονίκηhttp://www.alfavita.gr/ank_b/ank14_4_10_0340.phpη διεύθυνση είναι: Κτίριο "ZEDA", Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, 57001, Θεσσαλονίκη (δίπλα στο Cosmos) - διορθώστε με αν κάνω λάθος.