0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... είναι ότι έχασα τη ψυχραιμία μου κ φώναζα κ εγώ...
Καλησπέρα συνάδελφοι!! Είμαι νηπιαγωγός κ΄θά θελα τη συμβουλή σας..!! Χθες ήρθα σε κόντρα (δυστυχώς)με τον πατέρα ενός μαθητή μου κ΄δε ξέρω πως να το χειριστώ , καθώς είναι η πρώτη μου φορά που ήρθα αντιμέτωπη με μια τέτοια κατάσταση(..κ ελπίζω κ η τελευταία). Είχα πει πριν κάποιες μέρες σε ένα παιδί ότι καλό θα ήταν να πει στη μαμά του να μην του βάζει συνεχώς κροουασάν,αλλά κ μαγειρευτό φαγητό!! Αυτό τίποτα άλλο!! Χθες λοιπόν ήρθε ο πατέρας του έξαλλος να με ρωτήσει γιατί του απαγόρευσα να φάει κ δεν το ταίζουμε . Η αλήθεια είναι ότι αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ του εξήγησα ότι πρώτον ποτέ δεν απαγόρευσα σε κανένα παιδάκι να φάει(αν είναι δυνατόν)κ δεύτερον ότι τα νήπια πρέπει να τρώνε μόνα τους κ όχι να τα ταίζουμε. Ενώ κατάλαβε ότι το παιδί του παρανόησε αυτό που του είπα, συνέχισε να φωνάζει ότι πήγε νηστικό σπίτι κτλ.. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι έχασα τη ψυχραιμία μου κ φώναζα κ εγώ..(όμως ένιωσα ότι με κατηγορούν άδικα ) Any,δε θέλω να έχω προβλήματα με κανένα γονιό.Πως να το χειριστώ να λυθεί το θέμα ,αλλά κ να μη ξανάρθει να φωνάζει μπροστά στα παιδάκια(αυτό ήταν που με εκνεύρισε πιο πολύ);!