0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω ότι μπορούμε να εικάζουμε για το που θα δώσει βαρύτητα. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι δεν θα δώσει περισσότερο βάρος π.χ. στην προυπηρεσία ή στο ΑΣΕΠ. Θα τα μοριοδοτήσει ίσως ξεχωριστά και θα ανακατευτούν τόσο πολύ αυτοί που είχαν μεγάλες προυπηρεσίες, με αυτούς που είχαν μεγάλους βαθμούς στο ΑΣΕΠ, που δεν θα θυμίζει τίποτα το παλιό τοπίο - αναφέρομαι στους σημερινούς πίνακες διοριστέων του 40% και αναπληρωτών. Ολα αυτά για 2-3 χρόνια και να "χαρούμε" όλοι, προσωρινά, αφού πάρουμε τα κομπιουτεράκια και αρχίσουμε: "τρεις το λάδι τρεις το ξύδι" και κατατάξουμε εαυτούς.Μετά μόνο ΑΣΕΠ. Ετσι θα φτάσουμε, για δεύτερη φορά οι μεγαλύτεροι, να έχουμε να λέμε: Εγώ είχα σειρά 50 όταν καταργήθηκε η Επετηρίδα και 10 με τη Μεταρρύθμιση του 2010 και δεν διορίσθηκα ποτέ.Η ιστορία επαναλαμβάνεται με πολλαπλασιασμένες τις αρνητικές συνέπειες για ορισμένους.Εχεις δίκιο σ' αυτην την κατηγορία είμαι και εγώ με επετηρίδα παρα τρίχα και τώρα με 2 έτη προϋπηρεσία μεγάλη αδικία για ορισμένους ανθρώπους τι να πω στην Ελλάδα ζούμε.
arist2, ποιός να σου απαντήσει αφού κανείς δεν γνωρίζει ή γνωρίζει και δεν θέλει; Κιεγώ εικασίες κάνω.Εάν μοριοδοτήσει το βαθμό πτυχίου θα πρέπει να μοριοδοτήσει και την ημερομηνία κτήσης πτυχίου.Κι αυτό επειδή παλιά για να πάρουμε ένα 6-7 φτύναμε αίμα και σήμερα στις ίδιες σχολές οι περισσότεροι έχουν πάνω από 8.Εσείς οι φιλόλογοι γνωρίζετε καλύτερα ότι σε άλλες σχολές του κλάδου το επίπεδο είναι εξαιρετικά απαιτητικό και σε άλλες περίπατος.