0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
k.d.pe03 εσύ έχεις πρόβλημα που διορίστηκες???
ναι έχω πρόβλημα και δεν είμαι διατεθιμένη να το αφήσω έτσι!διορίστηκα και Κυκλάδες και θεωρώ ότι είναι εφιάλτης να βρεθώ σε ένα μικρό νησάκι για 3 χρόνια!'ελεος παιδιά!ας με λυπηθεί κάποιος!άσε που απ΄ότι είδα Κυκλάδες διορίστηκας πολοί που δεν θα ήθελα ούτε ζωγραφιστούς να δω!οκ θα τους φάω στη μάπα στην ορκομωσία όχι όμως και 3 ολόκληρα χρόνια!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Αυγούστου 16, 2010, 08:43:12 pmναι έχω πρόβλημα και δεν είμαι διατεθιμένη να το αφήσω έτσι!διορίστηκα και Κυκλάδες και θεωρώ ότι είναι εφιάλτης να βρεθώ σε ένα μικρό νησάκι για 3 χρόνια!'ελεος παιδιά!ας με λυπηθεί κάποιος!άσε που απ΄ότι είδα Κυκλάδες διορίστηκας πολοί που δεν θα ήθελα ούτε ζωγραφιστούς να δω!οκ θα τους φάω στη μάπα στην ορκομωσία όχι όμως και 3 ολόκληρα χρόνια!http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=17492.msg279998#msg279998εδώ όμως στην απάντηση 9 βλέπω να γράφεις άλλα, ότι δεν σου άρεσε η Α Θεσ/κης αλλά θα προτιμούσες νησί Επίσης είδα ότι δεν έχεις μωρά κλπ οπότε γιατί να σε λυπηθώ???Συμπαραστέκομαι στην αγανάκτηση κάποιων με οικογένεια ( και όχι όλων γιατί μερικοί σύζυγοι μπορούν να ακολουθήσουν) αλλά όχι, δεν λυπάμαι τους ελεύθερους και μάλιστα όταν έχουν δηλώσει και γραπτώς ότι τους αρέσουν τα νησάκια.Και επίσης δεν λυπάμαι όσους πιστεύουν ότι δεν θα έχουν καλή παρέα στο σχολείο!!!!!Δώσε μου ένα σοβαρό λόγο κι εγώ θα σε υποστηρίξω, δώσε μου ένα σωστό επιχείρημα και θα πω και συγνώμη......
μα δε ζήτησα την λύπηση σου!ναι μου αρέσουν τα νησάκια και θα μπορούσα να μείνω για ένα χρόνο,επουδενι για 2 (γιαυτο και δεν έβαζα δυσπρόσιτα)όσο αναφορά το γεγονός ότι δεν έχω παιδιά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθήσω σε νησί 3 χρόνια γιατί ξέρεις Μάγδα τα παιδιά για να γίνουν θέλουν δύο και δεν γίνιονται από απόσταση!δεν αντιλέγω ότι έχουν δίκιο οι παντρεμένοι αλλά και εμείς κάποτε πρέπει να κάνουμε οικογέεια.άλλωστε απάντησα σε ένα θέμα που άνοιξε κάποιο μέλος και λέω την άποψή μου!δεν ζητάω λύπηση ούτε ελεημοσύνη από κανένα !είναι ένα θέμα το οποίο με ή χωρίς παρέα θα το ψάξω και θα διεκδικήσω το δικαίωμα που μου δίνει το ΦΕΚ διορισμού που έχω!
Δεν είναι απαραίτητο να πειστούν όλοι για να γίνει η όποια διεκδίκηση
Παράθεση από: φρουφρού στις Αυγούστου 16, 2010, 09:56:02 pmΔεν είναι απαραίτητο να πειστούν όλοι για να γίνει η όποια διεκδίκησηΤο ξέρω και εξάλλου δεν με αφορά το θέμα γιατί εγώ την έκανα την τριετία από μόνη μου και δεν είδα να έπαθα τίποτα.Αλλά δεν θέλουν οι παντρεμένοι γιατί έχουν υποχρεώσεις,οκ να το καταλάβω, δεν θέλουν και οι ανύπαντροι γιατί τους εμποδίζει να παντρευτούν??Ε ποιος μένει τότε? .......
Δεν παίζει ρόλο το ποιος είναι έγγαμος και ποιος άγαμος καθότι ο καθένας σηκώνει τον δικό του σταυρό και για τους δικούς του λόγους. Η ουσία είναι δύο πράγματα: α) δεν γίνεται επιτυχόντες του ίδιου διαγωνισμού να διορίζονται υπό διαφορετικούς όρους, β) το υπουργείο δεν νοείται να τοποθετείται τιμωρητικά και δύσπιστα απέναντι στον νέο εκπαιδευτικό υποχρεώνοντάς τον να παραμείνει στον τόπο του πρώτου διορισμού επί 3 χρόνια (σαν να ήταν βέβαιοι πως θα αποχωρούσε πολύ πιο πριν). Για μένα η σωστή και ηθική λογική θα ήταν τα κίνητρα, γενναία μοριοδότηση για κάθε έτος παραμονής πέραν του πρώτου...όχι όμως έτσι, όχι στρατιωτικοποίηση...
Τέλος, όσοι είναι αντίθετοι με όσα εμείς θα διεκδικήσουμε αφενός μεν να μη συμμετέχουν αφετέρου δε το παρόν θέμα προφανώς δεν αναφέρεται σε αυτούς , οπότε καλύτερα να μη συμμετέχουν στις συζητήσεις μας.
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 16, 2010, 02:05:13 pmΠαράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 16, 2010, 10:31:23 amδεν ειναι το προβλημα ο διορισμος!το προβλημα ειναι οτι απο οσους περσινους ασεπιτες ξερω ολοι κανανε 1 χρονο και τωρα ειναι στην πολη τους. τουλαχιστον, στη δικη μου ειδικοτητα αυτο συμβαινει!Πώς είναι στην πόλη τους οι φιλόλογοι σε ένα χρόνο???Να καποιες ενδεικτικές βάσεις μεταθέσεων.Περυσινές(6101) Α΄ Αθήνας (Δ.Ε.) 41,16(6102)
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 16, 2010, 10:31:23 amδεν ειναι το προβλημα ο διορισμος!το προβλημα ειναι οτι απο οσους περσινους ασεπιτες ξερω ολοι κανανε 1 χρονο και τωρα ειναι στην πολη τους. τουλαχιστον, στη δικη μου ειδικοτητα αυτο συμβαινει!Πώς είναι στην πόλη τους οι φιλόλογοι σε ένα χρόνο???Να καποιες ενδεικτικές βάσεις μεταθέσεων.Περυσινές(6101) Α΄ Αθήνας (Δ.Ε.) 41,16(6102)
δεν ειναι το προβλημα ο διορισμος!το προβλημα ειναι οτι απο οσους περσινους ασεπιτες ξερω ολοι κανανε 1 χρονο και τωρα ειναι στην πολη τους. τουλαχιστον, στη δικη μου ειδικοτητα αυτο συμβαινει!