0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν μας ζόριζαν, τα σχολεία σε μακρινές περιοχές θα ήταν άδεια.Και ένα χρόνο ακόμη αν μας έστελναν.Διαφωνεί κανείς μήπως?
Διαφωνώ! Τα σχολεία αυτά θα γέμιζαν με... ντόπιους εκπαιδευτικούς! Και όλοι θα ήμασταν happy ever after!
Αγγελία: όποιος/α φυσικός διοριστέος/α ΔΕΝ θέλει να διοριστεί για να μην φύγει για 3 χρόνια από το σπιτάκι του/ης, να αρνηθεί τον διορισμό, για να πάρουμε σειρά κι εμείς οι επιλαχόντες
Κι εγώ διαφωνώ magda. Δηλαδή μέχρι πέρυσι τα σχολεία ήταν άδεια?? Ας οργανωθούμε! Θα βρεθούν πολλοί να διαφωνήσουν και ακόμη περισσότεροι να συμφωνήσουν! Έχουμε υποχρεώσεις που σεβόμαστε και δικαιώματα που απαιτούμε!
Και πριν την Διαμαντοπουλου, υπηρχαν σχολεια που θεωρουνταν δυσπροσιτα και ο καθηγητης επρεπε να μεινει δυο και πιο παλια τρια χρονια πριν ζητησει μεταθεση. Θεωρηστε οτι διοριστηκατε ολοι σε δυσπροσιτα σχολεια και κοψτε την γκρινια, αλλιως μην αποδεχτείτε τον διορισμο και αφηστε να παει καποιος πουθελει πραγματικα και δεν περιμενει οπως μια γνωστη μου φιλολογος να της φτιαξουν θεση στη Νικαια στο σχολειο διπλα στο σπιτι της για να διοριστεί. Ημαρτον!
Δεν ήταν άδεια, ίσως κακώς το διατύπωσα.Εννοούσα αν ο καθένας μπορούσε να αρνηθεί διορισμό επειδή δεν του άρεσε το μέρος, χωρίς καμία όμως κύρωση δηλ. να μπορεί άνετα του χρόνου να είναι πάλι διοριστέος κλπ πιστεύεις ότι δεν θα υπήρχαν άδεια σχολεία???
Επίσης ο νεοδιόριστος δάσκαλος μιας και βλέπω ότι είσαι δασκάλα, τι ακριβώς ζόρι τράβηξε για να διοριστεί????Για να καταλάβω κι εγώ η αδαής...Και πόοοοοοοσο μεγάλης ηλικίας είναι αυτός ο νεοδιόριστος δάσκαλος που δεν αντέχει???
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 19, 2010, 12:53:21 amΕπίσης ο νεοδιόριστος δάσκαλος μιας και βλέπω ότι είσαι δασκάλα, τι ακριβώς ζόρι τράβηξε για να διοριστεί????Για να καταλάβω κι εγώ η αδαής...Και πόοοοοοοσο μεγάλης ηλικίας είναι αυτός ο νεοδιόριστος δάσκαλος που δεν αντέχει???Το.. ζόρι του καθένα μας είναι μοναδικό, προσωπικό και σεβαστό. Εσύ τι ζόρι τραβάς δηλαδή και αντιδράς σε ένα θέμα που αγγίζει ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα(και τους δασκάλους)?Υ.Γ. Ωραίο επίθετο διάλεξες για να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου.