0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mary02 στις Αυγούστου 18, 2010, 07:38:28 pmΜε όλο το σεβασμό... απόλυτα μικροπρεπής η απάντησή σου, Μάρκο. Με συγχωρείς αλλά δεν ανέχομαι ειρωνία. Δεν ζητώ καμιά χάρη. Ζητώ το αυτονόητο. Στο κάτω-κάτω, δεν θα μου υποδείξει κανείς τι επάγγελμα θα ακολουθήσω. Και κανένας δεν "κλαίγεται". Το να υποδεικνύεις την ανισότητα και την αδικία και να διεκδικείς τα δικαιώματά σου είναι η βάση της δημοκρατίας. Η εμπάθεια του καθενός προσωπικά δεν με αφορά. Και αν κάποιους δεν αφορά το topic, δεν υπάρχει λόγος να παρεμβαίνουν με ανούσιες και εξυπνακίστικες παρατηρήσεις. Είμαι βαθύτατα προσβεβλημένη από το σχόλιο σου. Δεν έχω ποτέ θίξει κανέναν και δεν ανέχομαι αυτή τη στάση από κανέναν. Στο κάτω-κάτω, δεν θα μας στερήσεις το δικαίωμα στη διεκδίκηση ούτε θα μας υποτιμήσεις αποκαλώντας μας - ούτε λίγο ουτε πολύ - γυναικούλες! Αυτά και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με ανάλογα σχόλια.θα σου απαντησω ομως, γιατι εχω αυτο το δικαιωμα!μοδιστρα δε σημαινει "γυναικουλα". σημαινει γυναικα που δουλευει μερα νυχτα και κανει καλα τη δουλεια της για να στρωσει το φορεμα πανω στα δικα σου μετρα. απλα δουλευει σπιτι της, κατι που θα το ζηλευες.υποτιμας εσυ η ιδια τη δουλεια σου με τετοια που λες.ασε τη δημοκρατια και την πολυ ελευθερια γιατι πρεπει να μαθετε πως υπαρχουν ορια.δεν ειανι εμπαθεια ειναι η δικη σας κακομοιρια που καθολου δεν με αφορα.ουτε εθιξα κανεναν και να μαθετε να ακουτε και τους διαφωνουντες!
Με όλο το σεβασμό... απόλυτα μικροπρεπής η απάντησή σου, Μάρκο. Με συγχωρείς αλλά δεν ανέχομαι ειρωνία. Δεν ζητώ καμιά χάρη. Ζητώ το αυτονόητο. Στο κάτω-κάτω, δεν θα μου υποδείξει κανείς τι επάγγελμα θα ακολουθήσω. Και κανένας δεν "κλαίγεται". Το να υποδεικνύεις την ανισότητα και την αδικία και να διεκδικείς τα δικαιώματά σου είναι η βάση της δημοκρατίας. Η εμπάθεια του καθενός προσωπικά δεν με αφορά. Και αν κάποιους δεν αφορά το topic, δεν υπάρχει λόγος να παρεμβαίνουν με ανούσιες και εξυπνακίστικες παρατηρήσεις. Είμαι βαθύτατα προσβεβλημένη από το σχόλιο σου. Δεν έχω ποτέ θίξει κανέναν και δεν ανέχομαι αυτή τη στάση από κανέναν. Στο κάτω-κάτω, δεν θα μας στερήσεις το δικαίωμα στη διεκδίκηση ούτε θα μας υποτιμήσεις αποκαλώντας μας - ούτε λίγο ουτε πολύ - γυναικούλες! Αυτά και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με ανάλογα σχόλια.
Ρητορίες... Μάλλον η τριετία δεν σε αφορά. Γιατι μπαίνεις στον κόπο και ασχολείσαι;; Άσε που δεν έχω καταλάβει σε τι ακριβώς διαφωνείς. Επιπλέον, η άποψη μου είναι σαφής. Δε νομίζω ότι μπορείς με αυτά που λες να την αναιρέσεις. Και τελικά άλλο είναι το θέμα μας!!! Πώς αλλιώς να στο πω;
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=3949.msg114680#msg114680Το 2008 πήρες πτυχίο και τωρα απαιτείς αγαπητή virginius..........πω πω ζόρι, πωπω αναμονή πωπω μέσα στη δυσκολία βρε παιδί μου όλα.....
ΧΙΟΣ: Θέλουν φιλολόγους, τους στέλνουν 14 γυμναστές, ενώ είχαν δηλώσει 35 υπεράριθμουςΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟ με τις δεσμεύσεις του όσον αφορά την ορθολογική διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού, είναι το Υπουργείο Παιδείας, αφού για παράδειγμα στο νομό Χίου ο οποίος για την επόμενη σχολική χρονιά έχει τεράστιες ανάγκες σε Γυμνάσια και Λύκεια σε φιλολόγους, το υπουργείο 14 Γυμναστές όταν ο απερχόμενος διευθυντής
Συνάδελφοι. Το συγκεκριμενο θέμα δημιουργήθηκε για να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας και να εξετάσουμε αν υπάρχει ενδιαφέρον από συναδέλφους να γίνει μια συλλογική διαμρτυρία , κλπ. Ε μην μαλώνετε συνέχεια και προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλον για τις θέσεις σας. Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανένα νεότερο και διαβάζουμε τις αντιπαραθέσεις σας.