0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η τριετία θα έπρεπε να ισχύσει μόνο μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ και μόνο για όσους δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις
Η μεγαλύτερη αδικία είναι ότι άλλαξαν οι κανόνες βίαια, χωρίς μεταβατική περίοδο. Δεν είναι δυνατόν να διορίζονται οι μισοί ΑΣΕΠίτες με άλλους κανόνες και οι άλλοι μισοί με πολύ χειρότερους είτε έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις είτε όχι.
Παράθεση από: LIAV στις Αυγούστου 27, 2010, 12:27:18 pmΗ τριετία θα έπρεπε να ισχύσει μόνο μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ και μόνο για όσους δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσειςΠαράθεση από: dsouras στις Αυγούστου 27, 2010, 02:20:31 pmΗ μεγαλύτερη αδικία είναι ότι άλλαξαν οι κανόνες βίαια, χωρίς μεταβατική περίοδο. Δεν είναι δυνατόν να διορίζονται οι μισοί ΑΣΕΠίτες με άλλους κανόνες και οι άλλοι μισοί με πολύ χειρότερους είτε έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις είτε όχι. Και αυτοί που διορίζονται από τους πίνακες τι θα πρέπει να κάνουν δηλαδή, αφού δεν διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ και δεν έχουν να προβάλουν ως δικαιολογία τους κανόνες που άλλαξαν στην προκύρηξη; Αυτοί που έχουν σοβαρές σχέσεις, είναι αρραβωνιασμένοι, αλλά ακόμη και ελεύθεροι δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα;Ή το μέτρο θα ισχύει για όλους το ίδιο ή θα πρέπει να αποσυρθεί και να ψηφιστεί κάτι άλλο για την παράταση της διαμονής στο τόπο διορισμού π.χ. γενναία μοριοδότηση, αυξημένες απολαβές κτλ. Αλλιώς θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα νιώθουν ότι αδικούνται και με το δίκιο τους. Η μεταβατική περίοδος θα χρησιμεύσει μόνο σ' αυτούς που θα διοριστούν κατά τη διάρκειά της και οι επόμενοι θα έχουν πάλι το ίδιο πρόβλημα. Γιατί σ'εμάς, κτλ.κτλ
Ορισμενοι, μου φαινεται το ζηταει ο οργανισμος τους...Να κατσουν οχι 3,αλλα 13 χρονια στην εξορια,μπας κ μαθουν τι θα πει μαζικη διεκδικηση...ξεκινησαμε κιολας, ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, οπως βολευεται...να μην εφαρμοστει τωρα, αλλα αν γινει σε 2 χρονια στ'αρχ..ια μου,να μην εφαρμοστει στους ασεπιτες, στους αλλους στ' αρχ..ια μου,να μην εφαρμοστει στους παντρεμενους, στους αλλους στ'αρχ..ια μου...Ωραια λοιπον,θα πει κι ο αλλος,"εγω θελω να μην εφαρμοστει στα δωδεκανησα που ειμαι εγω,οι αλλοι νομοί κοντα ειναι, στ'αρχ..ια μου..."Αν δεν συνειδητοποιησουμε, οτι με το να εξαναγκασεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να κατσει τρια χρονια σε ενα παραμεθοριομερος, η σ' ενα ξεκομμενο χωριο, κανεις μονο ζημια στον ιδιο, στους μαθητες κ γενικοτερα στην εκπαιδευση,αν δεν δουμε οτι η μονη λυση ειναι να δωσεις ΚΙΝΗΤΡΑ, ωστε να καθονται οι εκπαιδευτικοι ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ...κι αν δεν σταματησουμε εμεις οι ιδιοι τις διασπαστικες λογικες, τοτε δεν παμε πουθενα...Χρειαζεται καθολικη συνειδητοποιηση κ στη συνεχεια καθολικη δραση... ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ....