0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στείλε όνομα, επώνυμο, ειδικότητα, περιοχή διορισμού και διεύθυνση κατοικίας με προσωπικό μήνυμα στο μέλος velis Αν γνωρίζεις κάποιον από το σχολείο σου, που ενδιαφέρεται κι αυτός να υπογράψει κατά της τριετίας αλλά δεν συμμετέχει στο φόρουμ, μπορείς να στείλεις με προσωπικό μήνυμα και τα δικά του στοιχεία.
μέχρι την Κυριακή παιδιά πρέπει σύντομα να γένη κάτι ,μήπως και καταφέρουμε τον Νοέμβριο να κάνουμε τα χαρτιά μας για μετάθεση
Τι θα λέγατε να συνταχθεί μια επιστολή στην οποία να αναφέρονται τα νομικά επιχειρήματα του παραπάνω εξώδικου, αλλά να έχει διατυπωθεί σε μορφή δελτίου τύπου και να αποσταλεί με κάθε πρόσφορο μέσο ( μέιλ, ταχυδρομείο, φαξ, ιδιοχείρως) στους:α) βουλευτέσ από τουσ οποίους να ζητούμε να κάνουν επερώτηση στην υπουργό και να ζητούν τροπολογία στο νομο 3848β) δημοσιογράφους που ασχολούνται με το εκπαιδευτικό ρεπορτάζγ) εκπαιδευτικά σάιτ και φόραδ) ΟΛΜΕ - ΔΟΕ από τους οποίους να ζητούμε παρέμβασηε) επιστημονικές ενώσεις φυσικών, χημικών, φιλολόγων κλπΣτο δελτίο τύπου αυτό θεωρώ απαραίτητο να δίνουμε ιδέεσ για εναλλάκτικές λύσεις (Πχ μπόνουσ μοριοδότησης για 2ο και 3ο χρόνο).Πείτε τη γνώμη σας για να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε.
Έστειλα τα στοιχεία μου στο συνάδελφο.Έδωσα διορία στον εαυτό μου μέχρι το Νοέμβριο, αν το Υπουργείο δεν μας δώσει έστω το δικαίωμα να κάνουμε αίτηση για μετάθεση, θα τα παρατήσω όλα και θα φύγω.3 χρόνια στην ερημιά δεν παλεύονται με τίποτα. Επιτέλους άνθρωποι είμαστε κ εμείς, ας μας ακούσει κάποιος. Οι συνδικαλιστές και οι δημοσιογράφοι μας έχουν γραμμένους. Δηλαδή, θέλουν να αποκτήσουμε ψυχολογικά προβλήματα ή να παραιτηθούμε; Αυτό θέλουν;Πλέον ούτε απόσπαση δεν μπορούμε να ζητήσουμε πουθενά, ούτε σε σχολείο, ούτε σε γραφείο, τίποτα και αυτό όχι γιατί δεν έχουμε δικαίωμα, αλλά γιατί δεν θα υπολογίζεται στην 3ετία. Αισθάνομαι σαν φυλακισμένη, δεν μπορώ να φύγω ούτε για 1 τριήερο να πάω σπίτι μου, γιατί ούτε με έχουν πληρώσει, ούτε και έχω λεφτά.Με έβαλε το κομπιούτερ στην άκρη της γης, χωρίς να σκεφτεί κανείς, έχει ο άνθρωπος αυτός λεφτά, μπορεί να πάει να ζήσει τόσο μακριά για 3 χρόνια, για φανταστείτε, ένα νεογέννητο μωράκι θα είναι 3 ετών. Δηλαδή, έλεος...Το διορισμό τον κερδίσαμε με αγώνα και θυσίες, δεν μας τον χάρισε κανείς και δεν πρέπει να μας βάζουν στο σημείο να λέμε καλύτερα να μην είχα διοριστεί. Δεν πρέπει η απόφαση ενός υπουργείου να μας κρατά φυλακισμένους κάπου που ούτε επιλέξαμε οι πιο πολλοί, ούτε μας αρέσει.Παρακαλώ, συνάδελφοι που διοριστήκατε κοντά στον τόπο σας βοηθείστε μας, υπογράψτε κ εσείς.Ας μην αφήσουμε το υπουργείο να γκρεμίσει τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής μέσα σε μια στιγμή.ΥΓ Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά έχω πολύ θυμό μέσα στην ψυχή μου και ήθελα να ξεσπάσω σε εσάς που με καταλαβαίνετε.