0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης συνάδελφοι που συμμετείχατε στο εξώδικο , υπενθυμίζω να καταθέσετε την συνδρομή σας μέχρι τέλος της εβδομάδας. Καταλαβαίνετε ότι κάνουμε έναν συλλογικό αγώνα ο οποίος δεν πρέπει να επιβαρύνει οικονομικά ένα μέλος που προθυμοποιήθηκε να συντονίσει την προσπάθεια. Ευχαριστώ.
Velis, μήπως υπάρχει η δυνατότητα να καταγραφούν όσοι δεν έχουν πληρώσει και να ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα; Διαφορετικά και σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, ας μας ενημερώσει ο δικηγόρος για το υπόλοιπο που εκκρεμεί και ας μοιραστούμε όσοι θέλουμε τα έξοδα, προκειμένου να μην τα επιβαρυνθεί ένα και μόνο. Εγώ προσωπικά είμαι διατεθιμένη να το κάνω, για να μη βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να πληρώσεις εσύ την αδιαφορία κάποιων. Ο αγώνας είναι συλλογικός και έτσι πρέπει να παραμείνει. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσουμε και κάτι παραπάνω (εφόσον δε γίνεται διαφορετικά), τι να κάνουμε;
συναδελφοι, μπραβο στην προσπάθειά σας, ο διορισμος, η μετακομιση και προβληματα υγειας δεν μου επετρεψαν να ασχοληθω με το θεμα.μπορω να συμμετεχω εστω και τωρα;βασικα ενδιαφερομαι για την αδικια με την 3τία στην ειδικη κατηγορία
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις Δήμητρες και τους Δημητράδες. Παιδιά , όπως βλέπετε έχει αρχίσει να κινείται και να αναδεικνύεται το θέμα. Κάντ ελίγο υπομονή και από βδομάδα που θα έοχυμ επάρει τις εκθέσεις επίδοσης από τον επιμελητή θα το δημοσιοποιήσουμε παντού. Παράλληλα , εκτός από τα συμπεράσματά σας , ρίξτε και καμμία άλλη πρόταση για το τί θα μπορούσαμε να κάνουμε!!!