0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν πλησιάσουν εκλογές, μην περιμένετε τίποτα. Ούτε Αρούλη ούτε τίποτα. Ούτε 863 μέρες δεν έμειναν ακόμη. Πείτε το στο σύντροφό σας στα παιδιά σας στους γονείς φίλους κτλ να πάρουν θάρρος. Καλό Κάϊρο.
Εγώ δεν είδα κανέναν να αγωνίζεται πέρα από τους μαχητές του πληκτρολογίου και του internet. Web warriors...Κι όσοι αγωνίζονται τελικά τους δίνουν ένα παραθυράκι για δική τους και μόνο απόσπαση και τελειώνει εκεί το θέμα. Όσο για τα στοιχεία που ζητάτε γι αυτά που γράφω δεν υπάρχουν καλύτερα από την πραγματικότητα που διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα και πάει πάντα προς το χειρότερο. Αν σε κάποιον πήγε προς το καλύτερο δε νομίζω πως θα διάβαζε αυτό το μύνημα τώρα.Από αιρετό της ΝΔ άκουσα κι εγώ πως θα γίνει 2ετία η 3τία. Αλλά όταν ζήτησα να μου το τεκμηριώσει μου μιλούσε για τον καιρό στο Κάϊρο...Δεν ειρωνεύομαι, απλώς προσπαθώ να ξυπνήσω κάποιους τους οποίους δεν έχουν κοροϊδέψει αρκετά ακόμη οι (κοινωνικοί)ληστές και έχουν ελπίδες. Αλήθεια νομίζετε πως είναι δύσκολο να γίνουμε Κάϊρο;
Επιτέλους.....! ! ! Ο Αρούλης ασχολήθηκε με το θέμα μας....! ! ! Κουράγιο συνάδελφοι....! Να συνεχίσουμε την προσπάθεια με όποιον τρόπο διαθέτει ο καθένας μας....http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11530:erotisi-sti-bouli-gia-tous-neodioristous-ekpaideitikous&Itemid=1796
Παράθεση από: giannis_sg στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 11:34:23 amΕπιτέλους.....! ! ! Ο Αρούλης ασχολήθηκε με το θέμα μας....! ! ! Κουράγιο συνάδελφοι....! Να συνεχίσουμε την προσπάθεια με όποιον τρόπο διαθέτει ο καθένας μας....http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11530:erotisi-sti-bouli-gia-tous-neodioristous-ekpaideitikous&Itemid=1796"Αρούλης"? Ας ειχαμε αλλους 10 τετοιους λοιπον!Και οταν αναφερονται στο προβλημα μας, καποιοι επιτελους, θαπρεπε να τους αντιμετωπιζουμε με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμο...
Παράθεση από: gmtn3etiams στις Φεβρουαρίου 10, 2011, 07:50:24 pmΠαράθεση από: giannis_sg στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 11:34:23 amΕπιτέλους.....! ! ! Ο Αρούλης ασχολήθηκε με το θέμα μας....! ! ! Κουράγιο συνάδελφοι....! Να συνεχίσουμε την προσπάθεια με όποιον τρόπο διαθέτει ο καθένας μας....http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11530:erotisi-sti-bouli-gia-tous-neodioristous-ekpaideitikous&Itemid=1796"Αρούλης"? Ας ειχαμε αλλους 10 τετοιους λοιπον!Και οταν αναφερονται στο προβλημα μας, καποιοι επιτελους, θαπρεπε να τους αντιμετωπιζουμε με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμο...Συγνώμη ρε φίλε...? Εσύ μετά από δύο βρογχίτιδες και μια περιαθροίτιδα, την τριετία που όπως λες (και το πιστεύω) σε αδικεί και σε εξοργίζει, ενοχλήθηκες από το ΄΄Αρούλης΄΄ ?? Μάθε λοιπόν ότι εδώ και καιρό, απο την στιγμή που ανέλαβε τομεάρχης για θέματα παιδείας, τον έχω επανειλημμένα ενοχλήσει για το θέμα μας.....Δεν έχω πιστεί ακόμα οτι θα ασχολειθεί σοβαρά με το θέμα μας και δεν είναι απλά μια κίνηση για τα μάτια του κόσμου...Επιπλέον επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, δεν ξέρω αν για σένα αξίζει τον απόλυτο σεβασμό σου κρίνοντας απο την θητεία του ως υπουργός Παιδείας. Για μένα πάντως όχι.
Παράθεση από: giannis_sg στις Φεβρουαρίου 10, 2011, 10:24:56 pmΠαράθεση από: gmtn3etiams στις Φεβρουαρίου 10, 2011, 07:50:24 pmΠαράθεση από: giannis_sg στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 11:34:23 amΕπιτέλους.....! ! ! Ο Αρούλης ασχολήθηκε με το θέμα μας....! ! ! Κουράγιο συνάδελφοι....! Να συνεχίσουμε την προσπάθεια με όποιον τρόπο διαθέτει ο καθένας μας....http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11530:erotisi-sti-bouli-gia-tous-neodioristous-ekpaideitikous&Itemid=1796"Αρούλης"? Ας ειχαμε αλλους 10 τετοιους λοιπον!Και οταν αναφερονται στο προβλημα μας, καποιοι επιτελους, θαπρεπε να τους αντιμετωπιζουμε με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμο...Συγνώμη ρε φίλε...? Εσύ μετά από δύο βρογχίτιδες και μια περιαθροίτιδα, την τριετία που όπως λες (και το πιστεύω) σε αδικεί και σε εξοργίζει, ενοχλήθηκες από το ΄΄Αρούλης΄΄ ?? Μάθε λοιπόν ότι εδώ και καιρό, απο την στιγμή που ανέλαβε τομεάρχης για θέματα παιδείας, τον έχω επανειλημμένα ενοχλήσει για το θέμα μας.....Δεν έχω πιστεί ακόμα οτι θα ασχολειθεί σοβαρά με το θέμα μας και δεν είναι απλά μια κίνηση για τα μάτια του κόσμου...Επιπλέον επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, δεν ξέρω αν για σένα αξίζει τον απόλυτο σεβασμό σου κρίνοντας απο την θητεία του ως υπουργός Παιδείας. Για μένα πάντως όχι.Συνάδελφε για πες μας με ποιόν τρόπο τον προσέγγισες; Εμείς μέσα σε μια εβδομάδα καταφέραμε αυτό που καταφέραμε. Και έχουμε την αμέριστη συμπαράστασή του στο θέμα της τριετίας. Μακάρι να είχαμε 2-3 βουλευτές ακόμα με το μέρος μας. Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.