0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 09:59:19 am....................Είναι και το ελληνικό χαρακτηριστικό που όλοι έχουν άποψη για όλα..Είναι το μοναδικό πράγμα που θα συμφωνήσω μαζί σου!
....................Είναι και το ελληνικό χαρακτηριστικό που όλοι έχουν άποψη για όλα..
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 03:35:18 pmΠαράθεση από: anesto στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 03:06:19 pmαύριο κλείνει και το δικό μας δημοτικό το 1ο ολοήμερο δημοτικό θέρμής για μια ολόκληρη βδομάδα. Οι ιδικότητες θα πάρουν κανονικά τις ώρες τους και οι δάσκαλοί θα έρχονται το πρωί στο σχολείο παρόλο που θα παραμείνει΄αυτό κλέιστο!! και πολυ σωστα.δεν τους πληρωνει ο λαος για να καθονται.Ενω στο κλειστο σχολειο δε θα καθονται? Ας μη γινομαστε παραλογοι... αν το Υπουργειο ηθελε να δουλευουν οι εκπαιδευτικοι, τοτε να μην εκλεινε τα σχολεια!
Παράθεση από: anesto στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 03:06:19 pmαύριο κλείνει και το δικό μας δημοτικό το 1ο ολοήμερο δημοτικό θέρμής για μια ολόκληρη βδομάδα. Οι ιδικότητες θα πάρουν κανονικά τις ώρες τους και οι δάσκαλοί θα έρχονται το πρωί στο σχολείο παρόλο που θα παραμείνει΄αυτό κλέιστο!! και πολυ σωστα.δεν τους πληρωνει ο λαος για να καθονται.
αύριο κλείνει και το δικό μας δημοτικό το 1ο ολοήμερο δημοτικό θέρμής για μια ολόκληρη βδομάδα. Οι ιδικότητες θα πάρουν κανονικά τις ώρες τους και οι δάσκαλοί θα έρχονται το πρωί στο σχολείο παρόλο που θα παραμείνει΄αυτό κλέιστο!!
Δεν ακούστηκε κάτι. Στην πόλη που δουλεύω οι μικροβιολόγοι κάνουν χρυσές δουλειές !!! Πολλά παιδιά πηγαίνουν για την εξέταση. Σχολεία δεν έχουν κλέισει, μόνο κάποια τμήματα.Astropeleki η σελίδα σου είναι φοβερή!!! Καταλαβαίνω, ως γνήσια και εγώ Υδροχόος, το "free spirit" που σε διακατέχει!!!
Παράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 04:01:09 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 03:35:18 pmΠαράθεση από: anesto στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 03:06:19 pmαύριο κλείνει και το δικό μας δημοτικό το 1ο ολοήμερο δημοτικό θέρμής για μια ολόκληρη βδομάδα. Οι ιδικότητες θα πάρουν κανονικά τις ώρες τους και οι δάσκαλοί θα έρχονται το πρωί στο σχολείο παρόλο που θα παραμείνει΄αυτό κλέιστο!! και πολυ σωστα.δεν τους πληρωνει ο λαος για να καθονται.Ενω στο κλειστο σχολειο δε θα καθονται? Ας μη γινομαστε παραλογοι... αν το Υπουργειο ηθελε να δουλευουν οι εκπαιδευτικοι, τοτε να μην εκλεινε τα σχολεια!αγαπητε συναδελφε, άλλο ειναι το "κλειστο" σχολειο και αλλο το σχολειο χωρις τους μαθητες.μαθετε να τα ξεχωριζετε. για να μπορεσουμε να συνεννοηθουμε.κλειστο ειναι το σχολειο στις εορτες χριστουγεννων,πασχα κλπ κλπ.ανοιχτο ειναι το σχολειο αλλα χωρις τους μαθητες απο την 1η -10 σεπτεμβριου. οι δασκαλοι ειναι στις θεσεις τους και ας μην αρχισε η σχολικη χρονια για τα παιδια. η λογικη του "δεν παω γιατι τι να κανω"? δεν στεκει να την πεις και τοτε? γιατι δεν την λεμε?
Πάντως, στα νήπια του γιου μου μας ενημέρωσαν κι επίσημα ότι η γιορτή τους θα γίνει 16 Δεκεμβρίου. Δεν νομίζω να έχουν κάποια ενημέρωση παραπάνω, απλά φοβούνται μάλλον μήπως τους ειδοποιήσουν τελευταία στιγμή για κλείσιμο και πάει η γιορτή στον βρόντο.
Παράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 07:15:20 pmΠάντως, στα νήπια του γιου μου μας ενημέρωσαν κι επίσημα ότι η γιορτή τους θα γίνει 16 Δεκεμβρίου. Δεν νομίζω να έχουν κάποια ενημέρωση παραπάνω, απλά φοβούνται μάλλον μήπως τους ειδοποιήσουν τελευταία στιγμή για κλείσιμο και πάει η γιορτή στον βρόντο.Λες και αν δεν γίνει μια φορά η γιορτή θα έρθει το τέλος του κόσμου.. Εντάξει είναι μικρά παιδιά και θα θέλουν γιορτές κλπ. Και να μην γίνει όμως, ας τους πάνε μετά οι γονείς σε κανένα παιδικό θέατρο τα Χριστούγεννα, το ίδιο καλά θα είναι.
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 04:36:08 pmΠαράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 07:15:20 pmΠάντως, στα νήπια του γιου μου μας ενημέρωσαν κι επίσημα ότι η γιορτή τους θα γίνει 16 Δεκεμβρίου. Δεν νομίζω να έχουν κάποια ενημέρωση παραπάνω, απλά φοβούνται μάλλον μήπως τους ειδοποιήσουν τελευταία στιγμή για κλείσιμο και πάει η γιορτή στον βρόντο.Λες και αν δεν γίνει μια φορά η γιορτή θα έρθει το τέλος του κόσμου.. Εντάξει είναι μικρά παιδιά και θα θέλουν γιορτές κλπ. Και να μην γίνει όμως, ας τους πάνε μετά οι γονείς σε κανένα παιδικό θέατρο τα Χριστούγεννα, το ίδιο καλά θα είναι.Ε, δεν είναι το ίδιο. Αυτά περιμένουν πώς και πώς να πούνε τα ποιηματάκια τους και τα τραγουδάκια. Αλλά κι εμείς οι γονείς το περιμένουμε μ'ανυπομονησία. Μια φορά πάνε νήπια. Θέλουμε να'χουμε αναμνήσεις.