0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι απλά ΓΕΛΟΙΟΙ. Να μπούμε και σε γυάλα αν είναι! Δεν πάμε καλά. Σε μία χώρα όπου ο κόσμος μαζεύεται σε μαγαζιά με κόσμο και είναι ο ένας πάνω στον άλλον τα κρούσματα είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. Αντε και κλείσαμε τα σχολεία;Δεν θα βγαίνουν τα παιδιά;Εμείς;Δεν θα πάμε πουθενά δηλαδή με κόσμο; Μην γινόμαστε υστερικοί!
Τα παιδιά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αρρωστήσουν όλα γιατί το ανοσοποιητικό τους δεν είναι ωριμο.Τα κρούσματα όμως αυξάνονται λόγω του χειμώνα καθώς η άμυνα του οργανισμού είναι πιο μικρή. Τα παιδιά στο σχολείο είναι αδύνατον να αντισταθούν στις ιώσεις καθώς τρέχουν, ιδρώνουν, βγάζουν τα ρούχα τους, κάθονται σε κρύες αίθουσες με ρεύματα αέρα από παντού. δεν υπάρχει τρόπος να τα προστατέψουμε στα σχολεία.
Στο φροντιστήριο όλη την εβδομάδα μου έρχονταν με βήχα και συνάχι. Χτες ένα πιτσιρίκι ήθελε οπωσδήποτε να γράψει τεστ και επέμενε ότι δεν είχε πυρετό ενώ έιχε και πυρετό και ένα απαίσιο συνάχι. Το τμήμα του στο σχολείο ειχε κλείσει.Σήμερα είμαι στο κρεβάτι[/quoteκι εμας στον παιδικο σταθμο μας στελναν τα παιδια με βηχα και μυτουλες που τρεχουν και αν τολμησουμε να πουμε οτι πρεπει να απομακρυνθουν τα παιδια με τετοια συμπτωματα μας λενε τεμπελες και οτι θελουμε να σχολασουμε νωριτερα !ημαρτον !!!!!
Σήμερα μας τηλεφώνησε μια κυρία ανώνυμα και μας κατηγορησε ότι βαριομαστε να συμπληρωσουμε τα εντυπα που απαιτούνται για να κλεισει το σχολείο. Και να φανταστειτε ότι οι απουσιες δεν είναι και τόσο πολλες για να γίνει αυτό. Απλα η κυρια έχει αρρωστο το παιδι της και θελει να κλεισει το τμημα για να μη μεινει πισω στα μαθηματα (κατι που αποδειχτηκε αργοτερα) ΕΛΕΟΣ αυτοί οι γονείς. Η κατασταση είναι τραγελαφική. Δεν κλείνει το σχολείο, μας κατηγορούν ότι παίρνουμε τα παιδιά στο λαιμό μας, κλείνει το σχολείο μας κατηγορούν ότι καθόμαστε. Ας αποφασίσουν πια….
Το σχολείο μου είναι κλειστό λόγω γρίπης. Χθες ο Δ/ντης Δευτεροβάθμιας πληροφόρησε τους δ/ντες των σχολείων ότι οι καθηγητές θα πρέπει να πηγαίνουμε στο σχολείο τις ημέρες που είναι κλειστό λόγω γρίπης. Μας κάλεσαν λοιπόν όλους να παρουσιαστούμε στις θέσεις μας.Από ότι έμαθα είναι νέα (?) οδηγία του υπουργείου. Οπότε κι αν ακόμη κλείσουν τα σχολεία μην είστε σίγουροι ότι θα αφορά τους εκπαιδευτικούς.