0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικά θα υπάρχουν κάποιοι για επιφυλακή στο σχολείο , και το πιο πιθανό είναι κάποια ή κάποιες μέρες να είστε στο σχολείο. (μία ή δύο ο κάθένας). Πιθανότατα την πρώτη μέρα θα γίνει η κατανομή των καθηγητών στις μέρες υπηρεσίας (επιφυλακή). Κάπως έτσι έγινε στα δικά μου σχολεία.
τελικα, το εχει πιασει το ..."νοημα" η Διαμαντοπουλου. "εκπαιδευτικοι ειστε εσεις? μονο λουφα θελετε" (η μεταφραση των λογων της διαμαντοπουλου)αδικο εχει?κανουμε μαθημα? λεμε ειναι κουραστικο γιατι....μπλα-μπλα-.....δεν κανουμε μαθημα, λεμε τι να παμε να κανουμε ?εμ, οσοι δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα ξερουν τι εστι δουλεια. και , κατσε,μου ηρθε μια ιδεα!!!!!να διοριστουν μονο οσοι εχουν ενσημα απο ιδιωτικο τομεα!!! ουτε 24μηνιτες ουτε 30μηνιτες......αυτοι κα Διαμαντοπουλου μου θα ειναι "καλοι" εκπ/κοι. εγγυημενα πραγματα. ολοι οι αλλοι ειναι λουφαδοροι....
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:41:50 pmτελικα, το εχει πιασει το ..."νοημα" η Διαμαντοπουλου. "εκπαιδευτικοι ειστε εσεις? μονο λουφα θελετε" (η μεταφραση των λογων της διαμαντοπουλου)αδικο εχει?κανουμε μαθημα? λεμε ειναι κουραστικο γιατι....μπλα-μπλα-.....δεν κανουμε μαθημα, λεμε τι να παμε να κανουμε ?εμ, οσοι δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα ξερουν τι εστι δουλεια. και , κατσε,μου ηρθε μια ιδεα!!!!!να διοριστουν μονο οσοι εχουν ενσημα απο ιδιωτικο τομεα!!! ουτε 24μηνιτες ουτε 30μηνιτες......αυτοι κα Διαμαντοπουλου μου θα ειναι "καλοι" εκπ/κοι. εγγυημενα πραγματα. ολοι οι αλλοι ειναι λουφαδοροι....Πόσο δίκιο έχεις MARKO συμφωνώ μαζί σου, τεμπέληδες παιδί μου.............
Στη Γερμανια, ουτε καν οι γιατροι δε σκοτιστηκαν να εμβολιαστουν κατα της γριππης. Ξερετε γιατι? Τα εμβολια που παρηγγειλαν ειναι 25 εκ (με πληθυσμο Γερμανιας 85 εκ), οταν η Ελλαδα με πληθυσμο μονο 11 εκ παρηγγειλε τουλαχιστον 8 εκ εμβολια! Τωρα το κρατος δεν εχει τι να τα κανει και μας ωθει να εμβολιαστουμε ακομη κι οι υγιεις, ανεξαιρετως αν εχουμε ηδη νοσησει απο τη γριππη κι εχουμε αναπτυξει ενεργητικη ανοσια με φυσικο τροπο!
Τα σχολεια δεν πρεπει να κλεισουν νωριτερα, για τον απλουστατο λογο οτι αυτο το μετρο εχει αποτελεσμα ΜΟΝΟ οταν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ οι μαθητες απεχουν απ'ολες τις υπολοιπες δραστηριοτητες τους (φροντιστηρια, καφετεριες, σινεμα, κλπ). Αυτα μπορειτε να τα διαβασετε κι απο λοιμωξιολογους, αν δεν τα γνωριζετε ηδη.