0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είπες ποίημα και τι μου θύμισες.. το χειρότερό μου τότε.. Θυμάμαι στις πρώτες τάξεις δημοτικού με έβαλαν να πω ένα από τα ποιήματα (ακόμα θυμάμαι ότι είχε να κάνει με έναν αετό..) σε μια γιορτή. Το τι άγχος είχα για να το μάθω απέξω! Εφιάλτης!!! Από τότε δεν ήμουν της δημοσιότητας και της σκηνής
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 10:57:25 pmΕίπες ποίημα και τι μου θύμισες.. το χειρότερό μου τότε.. Θυμάμαι στις πρώτες τάξεις δημοτικού με έβαλαν να πω ένα από τα ποιήματα (ακόμα θυμάμαι ότι είχε να κάνει με έναν αετό..) σε μια γιορτή. Το τι άγχος είχα για να το μάθω απέξω! Εφιάλτης!!! Από τότε δεν ήμουν της δημοσιότητας και της σκηνής Συνάδελφε, που να φανταζόσουν ότι θα χόρευες πρώτο τραπέζι πίστα με τον... konpap και η δημοσιότητα θα ερχόταν μόνη της!
είναι σιγουρο οτι τα μορια τα παιρνουν οι ωρομισθιοι κανονικα?εκπαιδευση δυο ταχυτητων.Εγω είμαι διορισμένη και προφανως δεν έχω πρόβλημα να κλεισουν νωριτερα.ο σθζηγος μου ομως φοβαται μηπως οι ωρομισθιοι χασουν τα μορια
Αφού και οι ωρομισθιοι ειναι υποχρεωμενοι να παρευρισκονται καθημερινα πως θα ηταν δυνατον να μην παρουμε τα μορια? Το θέμα ειναι τι θα τα κανουμε τα καλα μας μοριακια.
... εγώ θα κόψω το κρασί για σενα αγάπη μου χρυσή...Αυτό να τραγουδάτε ο ένας στον άλλο... Πάντως, μια γνωστή μου σε νηπιαγωγείο μου είπε ότι μάλλον θα το κλείσουν νωρίτερα... το μαγαζί Οι ωρομίσθιοι, γιατί, βρε παιδιά, να χάσουν τις ώρες τους; Αφού δε χάνονται με δική τους υπαιτιότητα.
Αλλά επειδή βλέπω ότι πάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι, φοβάμαι μήπως ούτε μόρια αλλά ούτε μισθό πάρουμε! Θα πουν: οι ωρομίσθιοι αποκλείεται να πάνε στα σχολεία (με τις πλάτες των διευθυντών), άρα γιατί να τους πληρώσουμε να κάθονται; Να σας θυμίσω το άλλο: πέρσυ την μέρα που έκλεισαν τα σχολεία λόγω του Γρηγορόπουλου, την πήραμε;;;;;; Όχι φυσικά! Ήταν δική μας υπαιτιότητα;;;;;;;;; Όχι βέβαια! Κι ήταν μόνο 1 μέρα.