*

Αποστολέας Θέμα: Γρίπη και κλείσιμο σχολείων για τα Χριστούγεννα 1 βδομάδα νωρίτερα  (Αναγνώστηκε 144253 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
οχι δυστυχως δεν εχω δει κατι με τα ματια μου, μιλησα ομως με παιδια που μου ειπαν οτι στα σχολεια τους τους ειπαν οτι θα κλεισουν επισημα στις 18. τωρα αν τους το ειπαν ετσι γιατι ο διευθυντης αποφασισε να το κλεισει για να μην εχει κανα προβλημα και τους ειπε οτι ειναι απο το υπουργειο, τι να πω, μπορει, διολου απιθανο... επισης ξερω οτι το αρσακειο θα κλεισει αυριο απο μονο του... ειτε υπαρχει εγκυκλιος, ειτε οχι...
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Astropeleki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Astropeleki - Just another star in the webSky
Πάντως ΑΝ είχε βγει εγκύκλιος, και δεν μας την είχαν στείλει, θα την βλέπαμε είτε στο υπεπθ είτε εδώ που ενημερώνεται συνέχεια το φόρουμ. :)
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με μικρά παιδιά!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
οντως... αλλα πραγματικα ελπιζω ακομα...  ;D ;D ;D τι να κανω κι εγω>!!
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
οντως... αλλα πραγματικα ελπιζω ακομα...  ;D ;D ;D τι να κανω κι εγω>!!
Και γω το ίδιο! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ

Παιδιά μην περιμένετε κάποια εγκύκλιο από το υπουργείο. Το έχω ξαναγράψει, την απόφαση για το ποια σχολεία κλείνουν την παίρνει η κάθε νομαρχία.

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ

Παιδιά μην περιμένετε κάποια εγκύκλιο από το υπουργείο. Το έχω ξαναγράψει, την απόφαση για το ποια σχολεία κλείνουν την παίρνει η κάθε νομαρχία.

Ναι αυτό γίνεται αναλόγως το ποσοστό που έχουν κλείσει ανά νομό λόγω γρίπης.
Αν πρόκειται όμως για πανελλαδικό κλείσιμο, ε δεν θα βγει κάποια ανακοίνωση απο το υπουργειο; Αυτό λέμε ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ

Ναι αυτό γίνεται αναλόγως το ποσοστό που έχουν κλείσει ανά νομό λόγω γρίπης.
Αν πρόκειται όμως για πανελλαδικό κλείσιμο, ε δεν θα βγει κάποια ανακοίνωση απο το υπουργειο; Αυτό λέμε ;)

Μα το υπουργείο έχει ήδη πετάξει το μπαλάκι στις νομαρχίες, γι`αυτό το λόγο.
Πρέπει να φτάσουμε σε πολύ άσχημο σημείο για να κλείσουν όλα τα σχολεία και αν γινόταν κάτι τέτοιο θα γινόταν πρώτη είδηση.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Καλύτερα να κλείνανε 23 κανονικά και να ανοίγανε 11/1, να μην χαλάει το σερί μετά τα φώτα. Ε; :D
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Λοιπόν, εμείς σήμερα το κλείσαμε... το μαγαζί λόγω γρίπης και τα παιδιά θα έρθουν για μάθημα... του χρόνου ;) Επίσης, και εμείς και πολλά ακόμη σχολεία που ξέρω δίνουμε βαθμούς την Παρασκευή οπότε έχουμε δουλειές με φούντες. Αλλά από Δευτέρα, λέει, ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι καθηγητές στο σχολείο, ανεξάρτητα από το ότι δε θα γίνει μάθημα. Πάντως, βρε παιδιά, για να πω και την αλήθεια, θα προτιμούσα ή αφού κλείσαμε που κλείσαμε να πάμε σπιτάκια μας ή να κάναμε κανονικότατα μάθημα. Να πας σχολείο και να μην κάνεις μάθημα, αλλά να έχεις να ασχολείσαι με το χαρτομάνι (που ούτε αυτό έχουμε ιδιαίτερα, αφού Παρασκευή ξεμπερδεύουμε και με τους βαθμούς)... είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ::)

Έλεος!!!Θα έπερεπε να σου κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!!!Κάποιοι έχουν χάσει εντελώς το μέτρο...

Φιλαράκι μου, μάθε να διαβάζεις! ::)
Είπα ότι ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ, θα προτιμούσα να μην πάω στο σχολείο, γιατί δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε και ειρήσθω εν παρόδω είναι και μακριά. Επίσης, είπα ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑ, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και όχι ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ και τα συναφή αντικείμενα, τα οποία, ναι, για μενα, που είμαι ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ . Και τέλος, είπα ότι ΟΥΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ ΕΧΟΥΜΕ, γιατί οι περισσότερες δουλειές έχουν τελειώσει λόγω των βαθμών. Προς τι, λοιπόν, το έλεος και οι λοιπές κακεντρέχειες και χαζοειρωνειούλες; Πάντως, αν κουραστώ και ιδρώσω, θα σου ζητήσω να μου φέρεις φανελάκι να αλλάξω, μήπως και πουντιάσω! :P

Αποσυνδεδεμένος anna4

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συγγνώμη...έχουν λογιστές τα σχολεία????Μπράβο εξελίξεις!!!
Α!Γι'αυτό όλοι οικαθηγητές εκτελούν το έργο τους τόσο άρτια....γιατί δεν έχουν και το χαρτομάνι!!!!

Εγώ ξέρω ότι:"Πίνει η κότα το νερό....ευχαριστεί και το Θεό"!!!!

Αποσυνδεδεμένος anna4

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μέγιστη καταδίκη είναι να μην έχεις δουλειά....και όχι να βαριέσαι να κάνεις μία δουλειά που καλώς ή κακώς είναι στις αρμοδιότητες σου, όπως αυτές προσδιορίζονται από τον εκάστοτε εργοδότη σου!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Antonio

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Λοιπόν, εμείς σήμερα το κλείσαμε... το μαγαζί λόγω γρίπης και τα παιδιά θα έρθουν για μάθημα... του χρόνου ;) Επίσης, και εμείς και πολλά ακόμη σχολεία που ξέρω δίνουμε βαθμούς την Παρασκευή οπότε έχουμε δουλειές με φούντες. Αλλά από Δευτέρα, λέει, ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι καθηγητές στο σχολείο, ανεξάρτητα από το ότι δε θα γίνει μάθημα. Πάντως, βρε παιδιά, για να πω και την αλήθεια, θα προτιμούσα ή αφού κλείσαμε που κλείσαμε να πάμε σπιτάκια μας ή να κάναμε κανονικότατα μάθημα. Να πας σχολείο και να μην κάνεις μάθημα, αλλά να έχεις να ασχολείσαι με το χαρτομάνι (που ούτε αυτό έχουμε ιδιαίτερα, αφού Παρασκευή ξεμπερδεύουμε και με τους βαθμούς)... είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ::)

Έλεος!!!Θα έπερεπε να σου κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!!!Κάποιοι έχουν χάσει εντελώς το μέτρο...

Φιλαράκι μου, μάθε να διαβάζεις! ::)
Είπα ότι ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ, θα προτιμούσα να μην πάω στο σχολείο, γιατί δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε και ειρήσθω εν παρόδω είναι και μακριά. Επίσης, είπα ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑ, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και όχι ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ και τα συναφή αντικείμενα, τα οποία, ναι, για μενα, που είμαι ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ . Και τέλος, είπα ότι ΟΥΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ ΕΧΟΥΜΕ, γιατί οι περισσότερες δουλειές έχουν τελειώσει λόγω των βαθμών. Προς τι, λοιπόν, το έλεος και οι λοιπές κακεντρέχειες και χαζοειρωνειούλες; Πάντως, αν κουραστώ και ιδρώσω, θα σου ζητήσω να μου φέρεις φανελάκι να αλλάξω, μήπως και πουντιάσω! :P
Το αν εσύ λαμβάνεις το σχόλιό μου ως ειρωνεία είναι δικαίωμά σου.Πιστεύω ότι έκανα μια ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ και τίποτα παραπάνω...Το αν θα πιεις το καφεδάκι σου Δευτέρα ή Τετάρτη δε νομίζω ότι έχει διαφορά...και προσοχή στα ρεύματα!

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
συγγνωμη κιολας Αντωνιο αλλα πως αλλιως μπορει καποιος να εκλαβει το σχολιο σου;; ??? με ολη τη καλη διαθεση ρωταω... :-[
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182531
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144