0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οντως... αλλα πραγματικα ελπιζω ακομα... τι να κανω κι εγω>!!
Παιδιά μην περιμένετε κάποια εγκύκλιο από το υπουργείο. Το έχω ξαναγράψει, την απόφαση για το ποια σχολεία κλείνουν την παίρνει η κάθε νομαρχία.
Παράθεση από: filiopets στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 07:42:16 pmΠαράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 10:37:05 pm
Παράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 10:37:05 pm
Παράθεση από: jak13 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 09:42:46 pmΠαιδιά μην περιμένετε κάποια εγκύκλιο από το υπουργείο. Το έχω ξαναγράψει, την απόφαση για το ποια σχολεία κλείνουν την παίρνει η κάθε νομαρχία.Ναι αυτό γίνεται αναλόγως το ποσοστό που έχουν κλείσει ανά νομό λόγω γρίπης.Αν πρόκειται όμως για πανελλαδικό κλείσιμο, ε δεν θα βγει κάποια ανακοίνωση απο το υπουργειο; Αυτό λέμε
Λοιπόν, εμείς σήμερα το κλείσαμε... το μαγαζί λόγω γρίπης και τα παιδιά θα έρθουν για μάθημα... του χρόνου Επίσης, και εμείς και πολλά ακόμη σχολεία που ξέρω δίνουμε βαθμούς την Παρασκευή οπότε έχουμε δουλειές με φούντες. Αλλά από Δευτέρα, λέει, ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι καθηγητές στο σχολείο, ανεξάρτητα από το ότι δε θα γίνει μάθημα. Πάντως, βρε παιδιά, για να πω και την αλήθεια, θα προτιμούσα ή αφού κλείσαμε που κλείσαμε να πάμε σπιτάκια μας ή να κάναμε κανονικότατα μάθημα. Να πας σχολείο και να μην κάνεις μάθημα, αλλά να έχεις να ασχολείσαι με το χαρτομάνι (που ούτε αυτό έχουμε ιδιαίτερα, αφού Παρασκευή ξεμπερδεύουμε και με τους βαθμούς)... είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ Έλεος!!!Θα έπερεπε να σου κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!!!Κάποιοι έχουν χάσει εντελώς το μέτρο...
Παράθεση από: Antonio στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 05:21:21 pmΛοιπόν, εμείς σήμερα το κλείσαμε... το μαγαζί λόγω γρίπης και τα παιδιά θα έρθουν για μάθημα... του χρόνου Επίσης, και εμείς και πολλά ακόμη σχολεία που ξέρω δίνουμε βαθμούς την Παρασκευή οπότε έχουμε δουλειές με φούντες. Αλλά από Δευτέρα, λέει, ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι καθηγητές στο σχολείο, ανεξάρτητα από το ότι δε θα γίνει μάθημα. Πάντως, βρε παιδιά, για να πω και την αλήθεια, θα προτιμούσα ή αφού κλείσαμε που κλείσαμε να πάμε σπιτάκια μας ή να κάναμε κανονικότατα μάθημα. Να πας σχολείο και να μην κάνεις μάθημα, αλλά να έχεις να ασχολείσαι με το χαρτομάνι (που ούτε αυτό έχουμε ιδιαίτερα, αφού Παρασκευή ξεμπερδεύουμε και με τους βαθμούς)... είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ Έλεος!!!Θα έπερεπε να σου κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά!!!Κάποιοι έχουν χάσει εντελώς το μέτρο...Φιλαράκι μου, μάθε να διαβάζεις! Είπα ότι ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ, θα προτιμούσα να μην πάω στο σχολείο, γιατί δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε και ειρήσθω εν παρόδω είναι και μακριά. Επίσης, είπα ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑ, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και όχι ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ και τα συναφή αντικείμενα, τα οποία, ναι, για μενα, που είμαι ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ . Και τέλος, είπα ότι ΟΥΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ ΕΧΟΥΜΕ, γιατί οι περισσότερες δουλειές έχουν τελειώσει λόγω των βαθμών. Προς τι, λοιπόν, το έλεος και οι λοιπές κακεντρέχειες και χαζοειρωνειούλες; Πάντως, αν κουραστώ και ιδρώσω, θα σου ζητήσω να μου φέρεις φανελάκι να αλλάξω, μήπως και πουντιάσω!