0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφού δεν έκατσε το κλείσιμο 1 εβδομάδα νωρίτερα, θα σας προτείνω να ανοίξετε νέα συζήτηση με θέμα:" Γρίπη και άνοιγμα σχολείων για τη νέα χρονιά 1 βδομάδα αργότερα"
Λοιπόν, βρήκα θέμα για συζήτηση ! Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 8/1 ή στις 11/1 ? Για ψηφίστε !!!
Παράθεση από: popai στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 10:04:46 amΛοιπόν, βρήκα θέμα για συζήτηση ! Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 8/1 ή στις 11/1 ? Για ψηφίστε !!!Πάντα ανοίγουν στις 8/1.Φέτος γιατί να είναι διαφορετικά;;;
Παράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 09:00:41 amαφού δεν έκατσε το κλείσιμο 1 εβδομάδα νωρίτερα, θα σας προτείνω να ανοίξετε νέα συζήτηση με θέμα:" Γρίπη και άνοιγμα σχολείων για τη νέα χρονιά 1 βδομάδα αργότερα" Σωστόοος!!!!!!!!!!!
ορεξη που την εχετε μερικοι... αν σε καποιους δεν αρεσει η δουλεια μας, να μην σχολιαζουν, δεν τους το ζητησε κανεις... κι αν καποιος δεν κουραζεται οσο καποιοι αλλοι, συγχαρητηρια! δεν ειναι αναγκη να κοροιδευουμε τους αλλους, γιατι δεν ξερει κανεις τι τραβαει καποιος αλλος... γιατι δεν ξερουν ας πουμε αυτοι που κοροιδευουν για το πως κανουμε ετσι για να κλεισουν τα σχολεια, αν εγω πηγαινω στην κορινθο γιατι εκει ειναι το σχολειο που δουλευω, μολονοτι μενω στην αθηνα... επομενως δεν ξερει και δεν μπορει να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι να μην παω εστω και για αυτες τις δυο ή τρεις μερες, μπας και μπορεσω να κρατησω τιιποτα λεφτα στην ακρη.. για αυτο ας μην κρινουμε τους αλλους... αν δεν σας αρεσει αυτο που διαβαζετε, απλως μην το διαβαζετε...
Εγώ πάντως "ποντάρω" για τις 18 Δεκέμβρη...
Παράθεση από: planety στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 12:28:57 pmορεξη που την εχετε μερικοι... αν σε καποιους δεν αρεσει η δουλεια μας, να μην σχολιαζουν, δεν τους το ζητησε κανεις... κι αν καποιος δεν κουραζεται οσο καποιοι αλλοι, συγχαρητηρια! δεν ειναι αναγκη να κοροιδευουμε τους αλλους, γιατι δεν ξερει κανεις τι τραβαει καποιος αλλος... γιατι δεν ξερουν ας πουμε αυτοι που κοροιδευουν για το πως κανουμε ετσι για να κλεισουν τα σχολεια, αν εγω πηγαινω στην κορινθο γιατι εκει ειναι το σχολειο που δουλευω, μολονοτι μενω στην αθηνα... επομενως δεν ξερει και δεν μπορει να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι να μην παω εστω και για αυτες τις δυο ή τρεις μερες, μπας και μπορεσω να κρατησω τιιποτα λεφτα στην ακρη.. για αυτο ας μην κρινουμε τους αλλους... αν δεν σας αρεσει αυτο που διαβαζετε, απλως μην το διαβαζετε... Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι και γω είμαι ακόμη πιο μακριά απο την Αθήνα και πρέπει να κάνω ταξίδι κοντά 10 ωρών για γυρίσω σπίτι μου.Για όσους κοροϊδεύουν και έχουν ειρωνικό ύφος στα λεγόμενά τους, ένα έχω να πω. Ό,τι αν τελικά έκλειναν τα σχολεία σήμερα, σίγουρα θα πετάγατε και σεις από την χαρά σας. Δε νομίζω να σας έπιανε στεναχώρια που θα καθόσασταν 3 παραπάνω μέρες Αυτά από μένα! Άντε 3 εργάσιμες μέρες έχουν μείνει, θα περάσουν πολύ γρήγορα.