*

Αποστολέας Θέμα: Γρίπη και κλείσιμο σχολείων για τα Χριστούγεννα 1 βδομάδα νωρίτερα  (Αναγνώστηκε 144797 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Astropeleki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Astropeleki - Just another star in the webSky
Δεν χρειάζεται να γινόμαστε τόσο εριστικοί βρε παιδιά :)
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με μικρά παιδιά!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
αφού δεν έκατσε το κλείσιμο 1 εβδομάδα νωρίτερα, θα σας προτείνω να ανοίξετε νέα συζήτηση με θέμα:

" Γρίπη και άνοιγμα σχολείων για τη νέα χρονιά 1 βδομάδα αργότερα"

Αποσυνδεδεμένος epak

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο!!!!!!
    • Προφίλ
αφού δεν έκατσε το κλείσιμο 1 εβδομάδα νωρίτερα, θα σας προτείνω να ανοίξετε νέα συζήτηση με θέμα:

Σωστόοος!!!!!!!!!!! ;D
Δώστε μου λίγο ήλιο να ζεστάνω την αυγή ,δώστε μου λίγο ουρανό να απλώσω την καρδιά μου......

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Είμαστε 3 εργάσιμες μέρες (4 με τη σημερινή) πριν το κλείσιμο των σχολείων για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Επομένως, τα σχολεία θα κλείσουν κανονικά (προς απογοήτευση κάποιων  :P ).

Καλά Χριστούγεννα!  :D
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Λοιπόν, βρήκα θέμα για συζήτηση ! Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 8/1 ή στις 11/1 ? Για ψηφίστε !!!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Λοιπόν, βρήκα θέμα για συζήτηση ! Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 8/1 ή στις 11/1 ? Για ψηφίστε !!!

Πάντα ανοίγουν στις 8/1.
Φέτος γιατί να είναι διαφορετικά;;;  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

Πάντα ανοίγουν στις 8/1.

Για να έχουμε θέμα για συζήτηση!

Καλά Χριστούγεννα! [/font] [/color] [/b] 

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ορεξη που την εχετε μερικοι... αν σε καποιους δεν αρεσει η δουλεια μας, να μην σχολιαζουν, δεν τους το ζητησε κανεις... κι αν καποιος δεν κουραζεται οσο καποιοι αλλοι, συγχαρητηρια! δεν ειναι αναγκη να κοροιδευουμε τους αλλους, γιατι δεν ξερει κανεις τι τραβαει καποιος αλλος... γιατι δεν ξερουν ας πουμε αυτοι που κοροιδευουν για το πως κανουμε ετσι για να κλεισουν τα σχολεια, αν εγω πηγαινω στην κορινθο γιατι εκει ειναι το σχολειο που δουλευω, μολονοτι μενω στην αθηνα... επομενως δεν ξερει και δεν μπορει να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι να μην παω εστω και για αυτες τις δυο ή τρεις μερες, μπας και μπορεσω να κρατησω τιιποτα λεφτα στην ακρη.. για αυτο ας μην κρινουμε τους αλλους... αν δεν σας αρεσει αυτο που διαβαζετε, απλως μην το διαβαζετε...
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

xriana1

• Επισκέπτης

Σωστόοος!!!!!!!!!!! ;D

Eγκρινω, σωστός ........++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος Astropeleki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Astropeleki - Just another star in the webSky
ορεξη που την εχετε μερικοι... αν σε καποιους δεν αρεσει η δουλεια μας, να μην σχολιαζουν, δεν τους το ζητησε κανεις... κι αν καποιος δεν κουραζεται οσο καποιοι αλλοι, συγχαρητηρια! δεν ειναι αναγκη να κοροιδευουμε τους αλλους, γιατι δεν ξερει κανεις τι τραβαει καποιος αλλος... γιατι δεν ξερουν ας πουμε αυτοι που κοροιδευουν για το πως κανουμε ετσι για να κλεισουν τα σχολεια, αν εγω πηγαινω στην κορινθο γιατι εκει ειναι το σχολειο που δουλευω, μολονοτι μενω στην αθηνα... επομενως δεν ξερει και δεν μπορει να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι να μην παω εστω και για αυτες τις δυο ή τρεις μερες, μπας και μπορεσω να κρατησω τιιποτα λεφτα στην ακρη.. για αυτο ας μην κρινουμε τους αλλους... αν δεν σας αρεσει αυτο που διαβαζετε, απλως μην το διαβαζετε...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι και γω είμαι ακόμη πιο μακριά απο την Αθήνα και πρέπει να κάνω ταξίδι κοντά 10 ωρών για γυρίσω σπίτι μου.

Για όσους κοροϊδεύουν και έχουν ειρωνικό ύφος στα λεγόμενά τους, ένα έχω να πω. Ό,τι αν τελικά έκλειναν τα σχολεία σήμερα, σίγουρα θα πετάγατε και σεις από την χαρά σας. Δε νομίζω να σας έπιανε στεναχώρια που θα καθόσασταν 3 παραπάνω μέρες ;)

Αυτά από μένα! Άντε 3 εργάσιμες μέρες έχουν μείνει, θα περάσουν πολύ γρήγορα. :)
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με μικρά παιδιά!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος peri2005

• Έμπειρο μέλος
  • Με... λατρεύει η εκπαίδευση! (ουυυυυυυ....) ΠΕ03
    • Προφίλ
    • Οι φωτογραφίες μου
Εγώ πάντως "ποντάρω" για τις 18 Δεκέμβρη...  ;)

Καιρός να το κλειδώνουμε το θέμα , σιγά σιγά ... :( ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι και γω είμαι ακόμη πιο μακριά απο την Αθήνα και πρέπει να κάνω ταξίδι κοντά 10 ωρών για γυρίσω σπίτι μου.

Για όσους κοροϊδεύουν και έχουν ειρωνικό ύφος στα λεγόμενά τους, ένα έχω να πω. Ό,τι αν τελικά έκλειναν τα σχολεία σήμερα, σίγουρα θα πετάγατε και σεις από την χαρά σας. Δε νομίζω να σας έπιανε στεναχώρια που θα καθόσασταν 3 παραπάνω μέρες ;)

Αυτά από μένα! Άντε 3 εργάσιμες μέρες έχουν μείνει, θα περάσουν πολύ γρήγορα. :)
Συμφωνώ μαζί σας.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ

Πάντα ανοίγουν στις 8/1.

Η φασαρία γίνεται γιατί φέτος πέφτει Παρασκευή.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Καταρχάς, ευχαριστώ τους προλαλήσαντες και τις προλαλήσασες συναδέλφους που με έβγαλαν από τον κόπο να απαντήσω κάνοντας συγκεκριμένες παραθέσεις! :)
Εν συνεχεία, θεωρώ ότι όλοι θέλουμε να δουλεύουμε κάνοντας το επάγγελμα που έχουμε σπουδάσει. Δε θυμάμαι να είχα κανένα μάθημα στη Φιλολογία της Αθήνας πχ Μισθοδοσία μονίμων, αναπληρωτών, ωρομισθίων. Δεν είναι στις αρμοδιότητες του εκπαιδευτικού, καταχρηστικά το κάνει, επειδή δεν έχουν όλα τα σχολεία γραμματέα.
Επιπλέον, το ότι έχουμε δουλειά στο σχολείο οφείλεται στο ότι:
1. Δώσαμε ΑΣΕΠ και περάσαμε.
2. Έχουμε λιώσει στο τιμόνι εδώ και κάτι χρόνια να πηγαινοερχόμαστε στο σχολείο ως ωρομίσθιοι (βάζοντας χρήματα από την τσέπη μας) και αναπληρωτές.
3. Έχουμε γράψει στα παλιά μας τα παπούτσια σύζυγο και παιδιά, για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα με το ωράριο του σχολείου και τη μετακίνηση ή εγκατάσταση σε άλλο μέρος.
Όποιος, συνάδελφε, κάνει τα παραπάνω, πίστεψέ με έχει δουλειά.
Τέλος, δε νομίζω ότι ζήτησε κανείς, ενώ έχει δουλειά, να κάθεται άπραγος. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΖΗΤΗΣΑΜΕ!!!!!! ::) ::)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)