0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν κατάλαβα και πως έγινε μόνιμη. με μόρια το ασεπ και ένα χρόνο αναπληρώτριας είναι νόμιμο να γίνει μόνιμη την επόμενη χρονιά? Εγώ γνωρίζω ότι με δύο τρόπους παίζει η μονιμότητα. Με 30μηνο και με ασεπ. υπάρχει και άλλος τρόπος??
Ακόμα κι αν είμαστε σίγουροι για κάποια παρανομία, θα πρέπει να ακολουθούμε τη νόμιμη δικαστική οδό και όχι την κοινοποίηση στοιχείων που υπό προϋποθέσεις (αν δηλαδή η κοπέλα μπει στο φόρουμ και θελήσει να κινηθεί δικαστικά εναντίον σου) μπορούν να φέρουν τον κατήγορο στη θέση του κατηγορούμενου.Προτείνω να σβηστούν τα στοιχεία από τον διαχειριστή, προκειμένου να προφυλαχθεί το μέλος που αφελώς τα δημοσιοποίησε.
Έχω μια απορία σχετικά με την μοριοδότηση των αναπληρωτών (όχι ωρομισθίων) κατηγορίας ΠΕ70. Αν υποθέσουμε ότι προσλαμβάνεται κάποιος με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και απολύεται με τη λήξη (25/6). Μπορεί κάποιος να μου πεί πόσα μόρια θα μαζέψει αν η περιοχή δίνει 1 μόριο το μήνα; Οι μισοί μήνες (π.χ. Ιούνιος ή Σεπτέμβριος) κάνουν κάποια διαφορά στην μοριοδότηση;Πρώτον, η σχολική χρονιά λήγει στις 21/6 για να μην μετράς παραπάνω.Δεύτερον, προφανώς ρωτάς για τα μόρια προϋπηρεσίας, που είναι για όλους 1 μόριο το μήνα άσχετα από περιοχή. μην τα μπερδεύεις με τα όρια του κάθε σχολείου. Άλλο πράγμα αυτό. Τρίτον, προφανώς η διαφορά στα μόρια παίζεται και στις μέρες. άρα αν προσλαμβάνεσαι 1/9 και απολύεσαι 21/6 είσαι καλύτερα από άλλους που προσλαμβάνεται π.χ. 15/9. Καλό διορισμό!