0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, αν τολμήσει και πειράξει το 24μηνο... ειλικρινά, θα την πάρει και θα τη σηκώσει κι αυτήν και τους συμβούλους της κι όλο της το σόι. Με το 40% το 2010 βολεύονται ίσα-ισα οι οαεδίτες!!! Για ποια αξιοκρατία μας μιλούν?? Ποιό ασέπ και άλλες μπούρδες?? Τι υποκρισία είναι όλη αυτή?? Πως τους ανεχόμαστε απορώ!!!
Παράθεση από: tihea στις Νοεμβρίου 19, 2009, 09:48:21 pmΠαιδιά, αν τολμήσει και πειράξει το 24μηνο... ειλικρινά, θα την πάρει και θα τη σηκώσει κι αυτήν και τους συμβούλους της κι όλο της το σόι. Με το 40% το 2010 βολεύονται ίσα-ισα οι οαεδίτες!!! Για ποια αξιοκρατία μας μιλούν?? Ποιό ασέπ και άλλες μπούρδες?? Τι υποκρισία είναι όλη αυτή?? Πως τους ανεχόμαστε απορώ!!!Μπορεί να θέσει την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, για διορισμούς και κλήσεις αν/τών του χρόνου. Αυτό έχει αφήσει να νοηθεί και ταιριάζει με το μελλοντικό σκεπτικό: όλοι από ΑΣΕΠ ...
Sun, μπορείς, σε παρακαλώ, να μου πεις αν και που υπάρχει πίνακας του 24 μηνου; Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάπου αλλού και δεν το έχω προσέξει εγώ
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 19, 2009, 09:51:57 pmΠαράθεση από: tihea στις Νοεμβρίου 19, 2009, 09:48:21 pmΠαιδιά, αν τολμήσει και πειράξει το 24μηνο... ειλικρινά, θα την πάρει και θα τη σηκώσει κι αυτήν και τους συμβούλους της κι όλο της το σόι. Με το 40% το 2010 βολεύονται ίσα-ισα οι οαεδίτες!!! Για ποια αξιοκρατία μας μιλούν?? Ποιό ασέπ και άλλες μπούρδες?? Τι υποκρισία είναι όλη αυτή?? Πως τους ανεχόμαστε απορώ!!!Μπορεί να θέσει την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, για διορισμούς και κλήσεις αν/τών του χρόνου. Αυτό έχει αφήσει να νοηθεί και ταιριάζει με το μελλοντικό σκεπτικό: όλοι από ΑΣΕΠ ...Σύμφωνοι. Το 2010 όμως τι σκοπεύει να κάνει? Οι διορισμοί του 24μηνου είναι έξω από το 40% . Μήπως όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι για να διορίσει αριθμητικά μόνον τους διοριστέους από ασέπ και τους 160 από τον πίνακα.. δήθεν στα πλαίσια της μεταβατικής περίόδου?? Με λίγα λόγια μήπως όλος αυτός ο χαμός γίνεται απλά για να μειωθούν οι διορισμοί χωρίς να το πουν στα ίσια??Δε σας κάνει εντύπωση ότι δεν κάνει καμμιά αναφορά τόσες μέρες στο 24μηνο?Κανονικά, θα έπρεπε εξαρχής να ταχθεί υπέρ του 24μηνου αφού είναι η μόνη ρύθμιση που βάζει ως προϋπόθεση την επιτυχία ασέπ. Γιατί δε μιλάει καθόλου γι' αυτό? Ή είναι τόσο άσχετη ώστε δεν ξέρει την ύπαρξη του νόμου ή σκόπιμα αποσιωπά το θέμα.