0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
άρα η μεταβατική περίοδος όντως θα ισχύσει για όσους είναι στον πίνακα προϋπηρεσίας......άρα θα τραβαει ένα ποσοστό απο όσους έχουν προϋπηρεσία και χωρίς ΑΣΕΠ.....αυτό καταλαβαίνω...αυτό δεν είναι πάντως Αριστο2 και τόσο καλό...
... η μεταβατική εγινε γι' αυτούς που έχουν προϋπηρεσία και όχι επιτυχία?[/b][/u]
Aristos2 σε παρακαλώ την ψύχραιμη γνώμη σου. Είμαι αναπληρώτρια φέτος και θα συμπληρώσω 13,2 προϋπηρεσία. Αν κληθώ και το 2010-11 φτάνω τα 22 με 23 μόρια προϋπηρεσίας. Είναι δυνατό περιπτώσεις όπως η δική μου να τεθούν εκτός μεταβατικής περιόδου;;; Τη γνώμη σου θα ήθελα...
κάποιος πρέπει να ενημερώσει τη Διαμαντοπούλου ότι εκρεμεί δίκη εις βάρος των ΟΑεδιτών να πάει και την αγωγή στο γραφείο της και το που τη στηρίζουμε.......ας την πάρει απο το Δικηγόρο μας κάποιος απο την Αθήνα και να ζητήσει να την πάρει στα χέρια της η ίδια αυτοπροσώπως η Υπουργός....μπας και βάλλει προϋπόθεση ΑΣΕΠ παντού...
... την προϋπόθεση ΑΣΕΠ τη θεωρώ πιθανότατη, δεν την εκστομίζει ξεκάθαρα (αν και προκύπτει από τα συμφραζόμενά της) λογικά για να μην προκαλέσει αντιδράσεις από τώρα ...
Γιατί αυτοί δεν είναι εργαζόμενοι;;; Η πολιτεία δεν είναι ο κύριος ένοχος;;; Και το λέω εγώ που έχω περάσει τη βάση σε 2 ΑΣΕΠ και έκανα το κωλοσεμινάριο της ειδικής αγωγής σαββατοκύριακα και διορίστηκα στην Ηγουμενίτσα ωρομίσθια... Και άφηνα τα παιδιά μου τρεις ημέρες την εβδομάδα..Και διάβαζα για τον τελευταίο ΑΣΕΠ στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ...Στον οποίο με 700 σειρά έμεινα απ' έξω. Το προσπωπικό μου δράμα είναι καθολικό με παραλλαγές....
Τακτική της Διαμαντοπούλου είναι να διασπάσει τον κλάδο των αδιόριστων...