0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά το πήρα απόφαση να δώσω άλλον ένα ΑΣΕΠ, να τελειώνουμε..Όπως πέρασα και άλλους θα παλέψω κι αυτόν!! Εκτός κι αν, έστω Μάρτη με καλέσουν αναπληρώτρια, οπότε συμπληρώνω και εγώ τον Ιούνιο του 2011 το 24μηνο!! Αισιόδοξο το σενάριο, αλλά να δούμε..
Συμπέρασμα: εγώ και όποιοι διοριζόμαστε με το 24μηνο το 2011 είναι μάλλον αδύνατο να μην είμαστε στη ρύθμιση ...!Απλά και λογικά ...
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 20, 2009, 04:29:54 pmΣυμπέρασμα: εγώ και όποιοι διοριζόμαστε με το 24μηνο το 2011 είναι μάλλον αδύνατο να μην είμαστε στη ρύθμιση ...!Απλά και λογικά ... Εσύ, Aristos, τέλεια τα λες και μακάρι να ισχύσουν, διοριζόμαστε την ίδια χρονιά. Όμως η ακατανόμαστη είπε μόνο για του χρόνου θα ισχύσει το σύστημα ως έχει! Μετά ασεπ και η προϋπηρεσία μας -εγώ ήμουν μόνη μου σε δυσπρόσιτο με ένα παιδί- θα μεταφραστεί σε κάτι ψιλομοριάκια του κ...! Θα είμαστε πολύ ΜΑ....ΚΕΣ αν την αφήσουμε να το περάσει. Μόνο οι πολύτεκνοι, οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ κλπ κλπ ξέρουν να πιέζουν. Έχω πολλή οργή...
ναι αλλά το 2010 θα μας παρει όλους τους 24μηνιτες???
Θα με τρελάνεις!!!! ΕΣΥ, Αρίστο, το 2011 πώς πιστεύεις ότι θα διοριστείς; Με 24μηνο ή θα έχεις bonus από την προϋπηρεσία ΣΟΥ και θα καταφέρεις να διοριστείς με ασεπ;
Δεν καταλάβατε τίποτα!Διορισμοί 2010-11 : ΜΟΝΟ 60-40%.Από κει και πέρα κάθε χρόνο διορισμοί από τους εκάστοτε διοριστέους του ΑΣΕΠ με πριμοδότηση από την προϋπηρεσία.Μεταβατική περίοδος θα είναι οι διορισμοί του 2010.Δεν θα διορίζεται πια κανείς βάσει προϋπηρεσίας και κάποια επιτυχία κάποιου ΑΣΕΠ.