0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tektos στις Νοεμβρίου 21, 2009, 12:31:21 amΔεν καταλάβατε τίποτα!Διορισμοί 2010-11 : ΜΟΝΟ 60-40%.Από κει και πέρα κάθε χρόνο διορισμοί από τους εκάστοτε διοριστέους του ΑΣΕΠ με πριμοδότηση από την προϋπηρεσία.Μεταβατική περίοδος θα είναι οι διορισμοί του 2010.Δεν θα διορίζεται πια κανείς βάσει προϋπηρεσίας και κάποια επιτυχία κάποιου ΑΣΕΠ.Αυθαίρετες κουβέντεςν που δεν προκύπτουν ούτε απο δελτία τύπου του ΥΠΕΠΘ ούτε από συνεντεύξεις των τελευταίων ημερών...
Δεν καταλάβατε τίποτα!Διορισμοί 2010-11 : ΜΟΝΟ 60-40%.Από κει και πέρα κάθε χρόνο διορισμοί από τους εκάστοτε διοριστέους του ΑΣΕΠ με πριμοδότηση από την προϋπηρεσία.Μεταβατική περίοδος θα είναι οι διορισμοί του 2010.Δεν θα διορίζεται πια κανείς βάσει προϋπηρεσίας και κάποια επιτυχία κάποιου ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 21, 2009, 12:33:57 amΠαράθεση από: tektos στις Νοεμβρίου 21, 2009, 12:31:21 amΔεν καταλάβατε τίποτα!Διορισμοί 2010-11 : ΜΟΝΟ 60-40%.Από κει και πέρα κάθε χρόνο διορισμοί από τους εκάστοτε διοριστέους του ΑΣΕΠ με πριμοδότηση από την προϋπηρεσία.Μεταβατική περίοδος θα είναι οι διορισμοί του 2010.Δεν θα διορίζεται πια κανείς βάσει προϋπηρεσίας και κάποια επιτυχία κάποιου ΑΣΕΠ.Αυθαίρετες κουβέντεςν που δεν προκύπτουν ούτε απο δελτία τύπου του ΥΠΕΠΘ ούτε από συνεντεύξεις των τελευταίων ημερών... Αristos, μακάρι να έχεις δίκιο! Νομίζω ότι όλοι εμείς έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αν τους αφήσουμε να μας αδικήσουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!
Καλησπέρα, έχω την εξής απορία: πως διορίζονται αναπληρωτές ΠΕ03 στην
ΠΕ02 ειμαστε μονο 30
Αρίστο περιμένεις να μας δηλώσουν επίσημα "ναι πρόκειται να σας αδικήσουμε" ? Νομίζεις πως είναι κι αυτοί σαν κι εμάς ειλικρινείς κι ευθείς?Γι αυτούς όλοι εμείς θεωρούμαστε ήδη καμμένο χαρτί. Τώρα αναζητούν νέους ομήρους, νέο αίμα να πιούν .
Καλημέρα, επειδή έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι, θέτω το εξής απλό ερώτημα:Υπάρχει κανείς που δεν έχει ακούσει / διαβάσει από το στόμα της Υπουργού / της Υφυπουργού, ακόμη και της καθαρίστριας του ΥΠΕΠΘ, πως θα υπάρξει μεταβατική περίοδος, παράλληλα με το νέο τρόπο διορισμών;Να μην πιστέψω τα παραπάνω και να πιστέψω αυθαίρετα συμπεράσματα και φοβίες του καθένα σας;Παράθεση από: tihea στις Νοεμβρίου 21, 2009, 12:51:08 amΑρίστο περιμένεις να μας δηλώσουν επίσημα "ναι πρόκειται να σας αδικήσουμε" ? Νομίζεις πως είναι κι αυτοί σαν κι εμάς ειλικρινείς κι ευθείς?Γι αυτούς όλοι εμείς θεωρούμαστε ήδη καμμένο χαρτί. Τώρα αναζητούν νέους ομήρους, νέο αίμα να πιούν . Δηλ, αν είναι να μας αδικήσουν εσύ θεωρείς πως δε θα μας το πουν επισήμως, θα μας το φυλάξουν για έκπληξη;Απαξιώνω 2 κόμματα που κατάντυσαν την παιδεία ό,τι είναι σήμερα ..., όμως ως κάποιος που θα διοριζόμουν με το 24μηνο το 2011 και με λογική ακόμη στο κεφάλι μου, δε νοιώθω ούτε άγχος, ούτε πανικό ..., περιμένω απλώς τον προσδιορισμό της μεταβ. περιόδου, που θεωρώ αδύνατο να μη μ' έχει μέσα !Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας μου θα είναι μέχρις εσχάτων ... Παρακαλώ, επίσης, όχι άλλες φοβίες ..., επιχειρήματα ..., μήπως και συνεννοηθούμε !
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 21, 2009, 07:37:56 amΚαλημέρα, επειδή έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι, θέτω το εξής απλό ερώτημα:Υπάρχει κανείς που δεν έχει ακούσει / διαβάσει από το στόμα της Υπουργού / της Υφυπουργού, ακόμη και της καθαρίστριας του ΥΠΕΠΘ, πως θα υπάρξει μεταβατική περίοδος, παράλληλα με το νέο τρόπο διορισμών;Να μην πιστέψω τα παραπάνω και να πιστέψω αυθαίρετα συμπεράσματα και φοβίες του καθένα σας;Παράθεση από: tihea στις Νοεμβρίου 21, 2009, 12:51:08 amΑρίστο περιμένεις να μας δηλώσουν επίσημα "ναι πρόκειται να σας αδικήσουμε" ? Νομίζεις πως είναι κι αυτοί σαν κι εμάς ειλικρινείς κι ευθείς?Γι αυτούς όλοι εμείς θεωρούμαστε ήδη καμμένο χαρτί. Τώρα αναζητούν νέους ομήρους, νέο αίμα να πιούν . Δηλ, αν είναι να μας αδικήσουν εσύ θεωρείς πως δε θα μας το πουν επισήμως, θα μας το φυλάξουν για έκπληξη;Απαξιώνω 2 κόμματα που κατάντυσαν την παιδεία ό,τι είναι σήμερα ..., όμως ως κάποιος που θα διοριζόμουν με το 24μηνο το 2011 και με λογική ακόμη στο κεφάλι μου, δε νοιώθω ούτε άγχος, ούτε πανικό ..., περιμένω απλώς τον προσδιορισμό της μεταβ. περιόδου, που θεωρώ αδύνατο να μη μ' έχει μέσα !Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας μου θα είναι μέχρις εσχάτων ... Παρακαλώ, επίσης, όχι άλλες φοβίες ..., επιχειρήματα ..., μήπως και συνεννοηθούμε ! Ας βγει η υπουργός ή υφυπουργός ή η καθαρίστρια και να ανακοινώσει ότι το καλοκαίρι του 2010 και το καλοκαίρι του 2011 θα ισχύει το 60%-40% και 24μηνο+ΑΣΕΠ.