0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν του χρόνου οι διορισμοί γίνουν ως έχουν, έστω και χωρίς την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ που θα κλείσει και τα γνωστά "παράθυρα", είναι θέμα συζήτησης αν όσοι - όπως κι εγώ -, με αν/ση του χρόνου, συμπληρώνουμε το 2011 24μηνο + θα συμπεριληφθούμε στη ρύθμιση ...;Προφανώς και θα υσμπεριληφθούμε, διαφορετικά τι ρύθμιση θα είναι ...;Μέσα στην όλη ασάφεια, έχουν διευκρινιστεί:- το 2010 διορισμοί (ΑΣΕΠ, 40%, υποθέτω και 24μηνο), κλήσεις αν/τών με το ισχύον σύστημα ...Μένει να διευκρινιστεί αν θα μπει προϋπόθεση επιτυχίας ΑΣΕΠ στα παραπάνω ...- το 2011 νέος ΑΣΕΠ, οι διορισμοί από εκεί και παράλληλα η μεταβατική ρύθμιση για κάποια χρόνια, που θα προσδιοριστούν μετά τη διαβούλευση ...Συμπέρασμα: εγώ και όποιοι διοριζόμαστε με το 24μηνο το 2011 είναι μάλλον αδύνατο να μην είμαστε στη ρύθμιση ...!Απλά και λογικά ...
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 20, 2009, 04:29:54 pmAν του χρόνου οι διορισμοί γίνουν ως έχουν, έστω και χωρίς την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ που θα κλείσει και τα γνωστά "παράθυρα", είναι θέμα συζήτησης αν όσοι - όπως κι εγώ -, με αν/ση του χρόνου, συμπληρώνουμε το 2011 24μηνο + θα συμπεριληφθούμε στη ρύθμιση ...;Προφανώς και θα υσμπεριληφθούμε, διαφορετικά τι ρύθμιση θα είναι ...;Μέσα στην όλη ασάφεια, έχουν διευκρινιστεί:- το 2010 διορισμοί (ΑΣΕΠ, 40%, υποθέτω και 24μηνο), κλήσεις αν/τών με το ισχύον σύστημα ...Μένει να διευκρινιστεί αν θα μπει προϋπόθεση επιτυχίας ΑΣΕΠ στα παραπάνω ...- το 2011 νέος ΑΣΕΠ, οι διορισμοί από εκεί και παράλληλα η μεταβατική ρύθμιση για κάποια χρόνια, που θα προσδιοριστούν μετά τη διαβούλευση ...Συμπέρασμα: εγώ και όποιοι διοριζόμαστε με το 24μηνο το 2011 είναι μάλλον αδύνατο να μην είμαστε στη ρύθμιση ...!Απλά και λογικά ... οι πληροφοριες μεχρι στιγμης λενε οτι οι διορισμοι του χρονου θα γινουν με το ισχυον συστημα,οι προσληψεις αναπληρωτων ομως οχι, θα γινουν απο τους πινακες του τελευταιου ασεπ.μεχρι στιγμης ομως........
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Νοεμβρίου 21, 2009, 08:36:45 amΠοιον πανικό;Δεν πρέπει να ζούμε σε έναν φανταστικό κόσμο. Θέλουμε ξεκάθαρες κουβέντες.Μόνο που το "ξεκάθαρες" μεταφράζεται από τον καθένα κατά πώς τον βολεύει. Δηλαδή ,θέλουμε κάθε πρωί που ξυπνάμε η όποια υπουργός να είναι στο προσκέφαλό μας και να μας καλημερίζει με μια ευχάριστη υπόσχεση για το μέλλον μας κι έπειτα για πρωινό να μας σερβίρει μια δέσμευση για την προσωπική μας επαγγελματική ανέλιξη...Επιτέλους, ψυχραιμία ! Κρατώ κι εγώ τις επιφυλάξεις μου ,αλλά δεν μπορώ να είμαι διαρκώς με το όπλο παρά πόδα και να κάνω καθημερινά ...επναστατική γυμναστική από το διαδίκτυο χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ας ηρεμήσουμε κι ας κρατήσουμε δυνάμεις για όποτε πραγματικά χρειαστεί να πολεμήσουμε !
Ποιον πανικό;Δεν πρέπει να ζούμε σε έναν φανταστικό κόσμο. Θέλουμε ξεκάθαρες κουβέντες.
ε π ι τ ε λ ο υ ς !...υπολογιστης....πληκτρολογιο...ποντικι....sun...aristos...karxarias ...και μυρια οσα πετεινα τ ουρανου εδω!!!!!...topless, μονοκινι, bikini... λιγο μπικικινι και ΠΑΝΙΚΟΣ........μεχρι να εγκλιματιστω παλι και να εγκληματισω, ας αναμενω την αρμαδα του Σουλη και του Φερναντο να ξηγησουν δυο φωνηεντα σε κατι κουτσαβακια απο κει χαμου.........(προφανως θα ισχυσει ο "οποιοσδηποτε-οποτεδηποτε" ασεπ για τους ηδη εντος πινακα, μεχρι να ...ξεκουμπιστ-ουμε-ειτε-ουν. δυστυχως δε θα πιασει μαλλον τον οαεδ...)
Πόσο περίσσευμα πανικού!!!!!Εγώ πάντως που μέχρι πρότινος αγωνιούσα, αν θα πάω αναπληρώτρια, δεν πρόκειται να χαλάσω τη διάθεση μου για το τι εννοεί ή προτίθεται να κάνει η Υπουργός...Περιμένε λίγοΓι΄αυτό όσοι είστε 1η φορά αναπληρωτές χαρείτε το και απολαύστε το!Και επί του θέματος: Στη μεταβατική περίοδο καταλαβαίνω ότι θα είναι και όσοι το 2011 θα έχουν από 20 και πάνω μόρια. Έτσι δεν είναι;;;;;;Γιατί βλέπω ότι το Forum μονοπωλείται από αγωνιούντες μέλλοντες 24μηνίτες το 2011.Υ.Γ Παρτινέ, μέλλοντα 24μηνίτη και δικαίως διοριστέε, για μάζεψέ τους λίγο!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Νοεμβρίου 21, 2009, 09:34:25 amε π ι τ ε λ ο υ ς !...υπολογιστης....πληκτρολογιο...ποντικι....sun...aristos...karxarias ...και μυρια οσα πετεινα τ ουρανου εδω!!!!!...topless, μονοκινι, bikini... λιγο μπικικινι και ΠΑΝΙΚΟΣ........μεχρι να εγκλιματιστω παλι και να εγκληματισω, ας αναμενω την αρμαδα του Σουλη και του Φερναντο να ξηγησουν δυο φωνηεντα σε κατι κουτσαβακια απο κει χαμου.........(προφανως θα ισχυσει ο "οποιοσδηποτε-οποτεδηποτε" ασεπ για τους ηδη εντος πινακα, μεχρι να ...ξεκουμπιστ-ουμε-ειτε-ουν. δυστυχως δε θα πιασει μαλλον τον οαεδ...) Καλλλλλησπέρα kozzi1... (το λ όπως το ν) Έλα να σε τρατάρουμε μια... τρομολαγνία ... μια απογοήτευση... μια μουντρουχιά βρε αδερφέ!!!Ωστόσο, καταγγέλλω δημόσια ότι το μέλος kozzi1: 1. Κολάζει με υπέροχα γλυκά συναδέλφους που παλεύουν να αδυνατίσουν... 2. Τάζει υπέροχα γλυκά σε συναδέλφους που παλεύουν να αδυνατίσουν.... και τα τρώει μόνος του!!! Γι' αυτό αιτούμαι... να τιμωρηθείς παραδειγματικά με 2 μηνο αποκλεισμό από... τα γλυκά!!!
Πατρινός, ουχί Παρτινός, μέλλων 24μηνίτης, δικαίως - ελπίζω - διοριστέος ..., εκ του μεσημεριού νυσταλέος ...
ε π ι τ ε λ ο υ ς !...υπολογιστης....πληκτρολογιο...ποντικι.......topless, μονοκινι, bikini...
(προφανως θα ισχυσει ο "οποιοσδηποτε-οποτεδηποτε" ασεπ για τους ηδη εντος πινακα, μεχρι να ...ξεκουμπιστ-ουμε-ειτε-ουν. δυστυχως δε θα πιασει μαλλον τον οαεδ...)
Παιδιά, βρήκα αυτόν τον πίνακα 24 μηνου. Είναι αξιόπιστος;http://n2.nabble.com/file/n3364258/katharos%2B24minou%2B09-10.xls