0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να παλέψουμε για τη διατήρηση της ρύθμισης 24μηνο και ΑΣΕΠ... Μην μπαίνουμε σε υπολογισμούς προϋπηρεσίας για το 2011...ή το 2012...Εκτός του ότι αυτή η προσέγγιση αγγίζει το ατομικό και απομακρύνεται από το συλλογικό (ανθρώπινο είναι κι αυτό), δεν έχει στέρεη βάση, αφού κανείς δε γνωρίζει τους διορισμούς αναπληρωτών το 2010-2011... Οι υπολογισμοί είναι μετέωροι ως προς τον αριθμό (ανακλήσεις αποσπάσεων κτλ.) και ας είμαστε καχύποπτοι. Ας αφήσουμε την αριθμολαγνία και ας μπούμε στην ουσία...
Παράθεση από: LG_Shine στις Νοεμβρίου 22, 2009, 02:28:34 amΝα ρωτησω λοιπον....πόσα μόρια ειχε ο τελευταιος που διορίστηκε φέτος με το 40%?23,770.Παράθεση από: LG_Shine στις Νοεμβρίου 22, 2009, 02:28:34 amΚαι σε τελικη πόσο υπολογίζεται να ειναι η βαση για μόνιμο διορισμό με το 40% για τους Φιλολογους για του χρόνου? ...μιας και αποτι φαινεται τουλαχιστον για του χρόνου δεν 8α αλλαξουν τα πραγματα...Του χρόνου δεν θα αλλάξουν τα πράγματα;;; Του χρόνου μπαίνουν οι ΟΑΕΔίτες στον πίνακα διορισμών!
Να ρωτησω λοιπον....πόσα μόρια ειχε ο τελευταιος που διορίστηκε φέτος με το 40%?
Και σε τελικη πόσο υπολογίζεται να ειναι η βαση για μόνιμο διορισμό με το 40% για τους Φιλολογους για του χρόνου? ...μιας και αποτι φαινεται τουλαχιστον για του χρόνου δεν 8α αλλαξουν τα πραγματα...
Συμφωνώ απόλυτα, αν και εγώ υπέπεσα σε προηγούμενο μν μου περί μεταβατικής περιόδου σε μια αριθμολάγνα και ατομικιστική θεώρηση...
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εάν εμείς οι ωρομίσθιοι χάνουμε μόρια στις γιορτές, επετείους, εκδρομές, κλείσιμο σχολείου λόγω γρίπης κλπ.; Ευχαριστώ.
Όχι οι ωρομίσθιοι δεν χάνουν ούτε χρήματα, ούτε μόρια σε περίπτωση εκδρομής. Δεν είναι δική τους υπαιτιότητα.
marianthid, ένας παλιός αλήστου μνήμης δικός μου διευθυντής, αφού κοντέψαμε να κατεβάσουμε... όλες τις εκπαιδευτικές νομοθεσίες της μεταπολίτευσης μου έκοψε τις ώρες της 5ήμερης Αλλά το ωραίο ήταν άλλο... σε ερώτηση που έκανα τηλεφωνικώς στον αντίστοιχο προϊστάμενο τη 2βάθμιας έλαβα την εξής απάντηση: Δε μπορούμε, δεσποινίς, να ασχολούμαστε με τους ωρομίσθιους... έχουμε πιο σοβαρές δουλειές! Αν σας τις έκοψε ο διευθυντής σας, καλά έκανε και σας τις έκοψε. Άλλωστε δε συνοδέψατε την εκδρομή!!! Τα σχόλια δικά σας!