0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δανεικα οχι....Μονο κατι ψιχουλα που μου χρωστανε!Τι λες λοιπον;Να φυγω;Να παω αλλου;;;!!!
Κατι περιμενω και εγω....Τι;Τα χρηματα απ'την προσθετη για 2008-2009!!! Ποσο ακομα;Γνωριζει καποιος κατι γι'αυτο;
πολύ φοβάμαι πως κάτι τέτοιο καταλαβα και εγω....βλέπω δεν είμαι η μόνη.....
Παράθεση από: smarw στις Νοεμβρίου 25, 2009, 10:45:10 amπολύ φοβάμαι πως κάτι τέτοιο καταλαβα και εγω....βλέπω δεν είμαι η μόνη..... Νομίζω ότι αν δεν προσμετρήσει νέα προϋπηρεσία, ανθρώπου που ήδη βρίσκεται στον πίνακα με μόρια, τότε κανείς δεν θα δεχτεί για τη χρονιά 2010-11 να φύγει αναπληρωτής ή ωρομίσθιος. Υποθέτω λοιπόν ότι εννοεί πως δεν θα μπουν καινούργια άτομα στους ήδη υπάρχοντες πίνακες. Το πώς θα αξιοποιήσει αυτούς που ήδη είναι μέσα στους πίνακες βέβαια είναι μια άλλη ιστορία. Και φυσικά το απαράδεκτο είναι ότι εδώ και τόσο καιρό εικάζουμε, υποθέτουμε, αγωνιούμε και πάει λέγοντας!
Παράθεση από: isambo στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:40:29 pmΠαράθεση από: smarw στις Νοεμβρίου 25, 2009, 10:45:10 amπολύ φοβάμαι πως κάτι τέτοιο καταλαβα και εγω....βλέπω δεν είμαι η μόνη..... Νομίζω ότι αν δεν προσμετρήσει νέα προϋπηρεσία, ανθρώπου που ήδη βρίσκεται στον πίνακα με μόρια, τότε κανείς δεν θα δεχτεί για τη χρονιά 2010-11 να φύγει αναπληρωτής ή ωρομίσθιος. Υποθέτω λοιπόν ότι εννοεί πως δεν θα μπουν καινούργια άτομα στους ήδη υπάρχοντες πίνακες. Το πώς θα αξιοποιήσει αυτούς που ήδη είναι μέσα στους πίνακες βέβαια είναι μια άλλη ιστορία. Και φυσικά το απαράδεκτο είναι ότι εδώ και τόσο καιρό εικάζουμε, υποθέτουμε, αγωνιούμε και πάει λέγοντας!Καλα λεει ρε παιδια.Μη σπερνετε συνεχεια τον πανικο.Να μας ξεκαθαρισει ΕΠΙΤΕΕΕΕΕΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΔΙΟΡΙΣΜΟΥς ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.