0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα από τη μοναχική πλην γλυκιά και όμορφη Τήλο, των 22 μαθητών και 14 καθηγητών...Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις. Πολύ καλή σχετικά η συγκοινωνία με τα καράβια, 2 ώρες από Ρόδο και 2 από Κώ.Εδώ δεν έχει άλλο κενό και ξεκινώ μαθήματα, ορισμένα από το μηδέν.Καλά ενοικιαζόμενα, επιπλωμένα, φιλικοί άνθρωποι, φρέσκα ψάρια , καλό κρεοπωλείο(ουπς, νηστεία.), ιατρικό κέντρο, ΚΕΠ, εκκλησία, καφε-μπαρ, ΠΑΡΑΛΙΕΕΕΕΕΕΕΕΣ, ΑΤΜ για αναλήψεις-καταθέσεις, Ταχυδρομείο.Αλλά ησυχίαααααααα. Παιδιά με το καλό να φύγετε.....Φιλάκια.....
βρε aristos2 παραπονιάρη...εσύ θα πάς σε ένα μήνα στην καλύυυυυυυτερη για σένα θέση. Ο λόγος μου συμβόλαιο κι αν δεν τον τηρήσω..........να γίνει ανασχηματισμός στο ΥΠΕΠΘ.......Κουρείο δεν πρόλαβα να ρωτήσω.....Έχει 2 χωριά, αλλά επειδή γράφω απόpc σχολείου σας αφήνω για λίγο και ξανάρχομαι..Θέλω να υπογράψω κι εγώ την παραπάνω επιστολή πείτε μου πού..Τα λέμε σε....λίγο
... από τούδε και στο εξής ορθάνοικτη για σένα η "αγκαλιά" μου ... παντως περα απο προσωπικές αγωνίες και ανησυχίες ευχομαι αυτος ο πολύπαθος κλάδος μετα τις οποιες ρυθμίσεις να ξαναγίνει "συσσωμος" γιατι μετα το σπασιμο της επετηριδας τον εχουν διαιρέσει σε χιλια δυο κομματια και ειναι κριμα να ειμαστε τοσοι πολλοι και ταυτοχρονα τοσο "λίγοι" Αρίστο μου σέυχαριστω που κινεισαι προς αυτη την κατευθυνση
που υπογραφουμε την επιστολη, αγαπητοι συαδελφοι;
Παράθεση από: momo στις Νοεμβρίου 27, 2009, 10:18:27 am... από τούδε και στο εξής ορθάνοικτη για σένα η "αγκαλιά" μου ... παντως περα απο προσωπικές αγωνίες και ανησυχίες ευχομαι αυτος ο πολύπαθος κλάδος μετα τις οποιες ρυθμίσεις να ξαναγίνει "συσσωμος" γιατι μετα το σπασιμο της επετηριδας τον εχουν διαιρέσει σε χιλια δυο κομματια και ειναι κριμα να ειμαστε τοσοι πολλοι και ταυτοχρονα τοσο "λίγοι" Αρίστο μου σέυχαριστω που κινεισαι προς αυτη την κατευθυνση ... όταν το ίδιο το έδαφος κινείται ..., κανείς δε γνωρίζει αν και προς τα που κινείται ..., δυστυχώς μήτε κι εγώ ! ...εισαι μια "ανοιχτη" αγκαλια για τους συναδελφους σου για αυτο κινεισαι προς το να γινει ο κλαδος "συσσωμος" ... τωρα προς τα που αληθεια παμε ....πολυ φοβάμαι απο κει που ηρθαμε.... αχ μπορουμε τουλάχιστον να κανουμε τη διαδρομη λίγο πιο ευχάριστη;;;;
Παιδιά ήρθε σήμερα εκπρόσωπος της ΠΑΣΚ στο σχολείο...τι είπε θα βάλουμε μια τάξη στην εκπαίδευση..μέχρι τώρα η Ν.Δ σας κοροϊδευε....πέρνατε προϋπηρεσίες παρανομα απο την ΠΔΣ και μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ δε λέει τίποτα....βέβαια υπάρχουν και κάποιοι με μεγάλες προϋπηρεσίες. Αυτοί είναι κρίμα...του λέω αυτοί είναι η προσωποποίηση της αναξιοκρατίας..ΟΑΕΔ, Εκκληισαστικά, Σιβιτανίδειο,χλεύαζαν τον ΑΣΕΠ και εμάς που δίναμε και γελούσαν και μου λες αυτοί σας ενδιαφέρουν γιατί είναι κρίμα???κρίμα τον λέω είμαστε εμείς που δώσαμε ΑΣΕΠ 1-2-3-4-5-6 φορές και πετύχαμε και η ΠΔΣ που λες με 2και 4 ώρες την εβοδμάδα δε σωζόσουν...Αυτά είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και έγινε χαμός απο εμένα και μια ανπληρώτρια...μας είπε και βύσματα....ακου εκεί.....Θέλω σε όλες τις εκλογές να τους ρίξουμε μαύρο..
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 27, 2009, 11:18:28 amΠαράθεση από: momo στις Νοεμβρίου 27, 2009, 10:18:27 am... από τούδε και στο εξής ορθάνοικτη για σένα η "αγκαλιά" μου ... παντως περα απο προσωπικές αγωνίες και ανησυχίες ευχομαι αυτος ο πολύπαθος κλάδος μετα τις οποιες ρυθμίσεις να ξαναγίνει "συσσωμος" γιατι μετα το σπασιμο της επετηριδας τον εχουν διαιρέσει σε χιλια δυο κομματια και ειναι κριμα να ειμαστε τοσοι πολλοι και ταυτοχρονα τοσο "λίγοι" Αρίστο μου σέυχαριστω που κινεισαι προς αυτη την κατευθυνση ... όταν το ίδιο το έδαφος κινείται ..., κανείς δε γνωρίζει αν και προς τα που κινείται ..., δυστυχώς μήτε κι εγώ ! ...εισαι μια "ανοιχτη" αγκαλια για τους συναδελφους σου για αυτο κινεισαι προς το να γινει ο κλαδος "συσσωμος" ... τωρα προς τα που αληθεια παμε ....πολυ φοβάμαι απο κει που ηρθαμε.... αχ μπορουμε τουλάχιστον να κανουμε τη διαδρομη λίγο πιο ευχάριστη;;;; ... σ'ευχαριστώ για τα όμορφά σου λόγια που, προφανώς, με τιμούν παραπάνω απ' όσο μου πρέπει ...