0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μεταβατική περίοδος / ρύθμιση να τέτοια, που να διοριστούν σε βάθος χρόνου όλοι όσοι, μέχρι και τον Ιούνιο του 2010, συγκέντρωσαν μόρια από πρωινή ωρομισθία και αναπλήρωση, κατακτημένες στη βάση μορίων επιτυχίας σε προηγούμενο ΑΣΕΠ. Άρα, ακόμη και 3 καθαρά μόρια να έχει κάποιος τον Ιούνιο του 2010 να ενταχθεί στη μεταβατική περίοδο, αρκεί αυτά να τα εξασφάλισε από επιτυχία σε ΑΣΕΠ και όχι από τα τόσα «παράθυρα» των πελατειακών σχέσεων.φιλε Αριστο διαβασα με προσοχη το μηνυμα σου στη "διαβούλευση". Μιλας πεισματικά για καθαρη προυπηρεσια ( αποκτημένη στη βάση μορίων επιτυχίας σε προηγούμενο ΑΣΕΠ.) φαντασομαι πως αντιλαμβανεσαι οτι ειναι αδυνατο να ανευρεθουν τα καθαρα μορια σ οσους εχουν εστω κι 0,κατι απο ΠΔΣ και ο λογος ειναι απλός:εστω κι αυτά τα ελάχιστα μόρια, μπορει να προστεθηκαν στα μορια του ΑΣΕΠ και να οδήγησαν σε ωρομισθία η αναπλήρωση. Εγω για παραδειγμα εχω 8 μορια απο πδσ(καθολου λιγα) αποκτημενα μεσα σε 6 χρονια ( χωρις βισμα ) αυτα με βοήθησαν και ειμαι τωρα αναπληρωτης αφου τα προσθεσα στα 10,02 του ΑΣΕΠ. Ας μη προσχωρουμε τοσο ανετα στη λογικη της διαμαντοπούλου που χωριζει τους συναδελφους σε ΑΣΕΠΙΤΕΣ και βίσματα . ΝΑ ΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.ΣΥΜΦΩΝΟΙ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ 1 ΜΟΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΔΣ .ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΛΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ Υ.Γ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΣΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΣΑΝ 20 ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΔΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΕΠ . ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.
Kαλα...δεν ειναι κ θεος...
Αristo, ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνεις..... ο ΣΑΚΗΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ του forum! Kατέβα γρήγορα υποψήφιος... τώρα που γυρίζει
Σάκης.... ουχί ο υδραυλικός, αλλά ο.. σχήμα κατ' εξοχήν...!Αν πάλι δε διαθέτεις τις ανάλογες φέτες στους κοιλιακούς, τότε σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις σύντομα απλώς.... ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΚΗΣ
"αν ΑΣΕΠ παντού, ΑΣΕΠ παντού και από τώρα ."εδω βρισκεται η διαφωνια μου κι ας εχω 3 επιτυχιες σε ΑΣΕΠ .ΑΣΕΠ παντου.........ΝΑΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ
... ένα ακόμη θρυλικό Σαββατοκύριακο .. αρχίζει ! Πόσες νίκες ν' αντέξει μια ομάδα ...;Όσους καημούς ο ... αναπληρωτής που δεν καλείται ...!
Παράθεση από: che στις Νοεμβρίου 28, 2009, 12:00:00 am"αν ΑΣΕΠ παντού, ΑΣΕΠ παντού και από τώρα ."εδω βρισκεται η διαφωνια μου κι ας εχω 3 επιτυχιες σε ΑΣΕΠ .ΑΣΕΠ παντου.........ΝΑΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ