0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια φίλη μου που δουλεύει ως αναπληρώτρια μου το είπε .Τους ήρθε λέει εγκύκλιος .Τι νέα να έχουμε για τη ΣΤ φάση αγαπητέ ? Δεν βλέπεις ότι μας χτυπάνε από παντού?
Παιδιά αν πάρουμε εμείς όλες τις ιστορίες που τώρα τις έχουν ξένες φιλολογίες και θεολόγοι ισοσταθμίζονται τα πράγματα....έτσι δεν είναι???
Συνάδελφοι ,έστειλε το υπουργείο εγκύκλιο με την οποία καταργούνται τα αρχαία στο γυμνάσιο? Μια αναπληρώτρια σε γυμνάσιο μου είπε ότι πριν από λίγο τους πήγε τέτοια εγκύκλιος ,αληθεύει ?
Συνάδελφοι ,έστειλε το υπουργείο εγκύκλιο με την οποία καταργούνται τα αρχαία στο γυμνάσιο? ..
Παράθεση από: dina 94 στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 12:48:21 pmΣυνάδελφοι ,έστειλε το υπουργείο εγκύκλιο με την οποία καταργούνται τα αρχαία στο γυμνάσιο? Μια αναπληρώτρια σε γυμνάσιο μου είπε ότι πριν από λίγο τους πήγε τέτοια εγκύκλιος ,αληθεύει ?Δεν το πιστεύω, αν δεν το δω γραμμένο και με υπογραφές.Ας μου επιτραπεί να το θεωρήσω ράδιο αρβύλα, γαλότσα, μπότα και όλα τα είδη των παπουτσιών.
Παράθεση από: dina 94 στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 12:48:21 pmΣυνάδελφοι ,έστειλε το υπουργείο εγκύκλιο με την οποία καταργούνται τα αρχαία στο γυμνάσιο? ..Πριν 2 εβδομάδες η Χριστοφιλοπούλου στην εκπομπή Λαβύρινθος της ΕΤ3 είχε πει οτι σκοπεύουν να ελαττώσουν τις ώρες των Αρχαίων και οχι να καταργήσουν το μάθημα
Παράθεση από: vikoulaki στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 01:52:04 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 12:48:21 pmΣυνάδελφοι ,έστειλε το υπουργείο εγκύκλιο με την οποία καταργούνται τα αρχαία στο γυμνάσιο? ..Πριν 2 εβδομάδες η Χριστοφιλοπούλου στην εκπομπή Λαβύρινθος της ΕΤ3 είχε πει οτι σκοπεύουν να ελαττώσουν τις ώρες των Αρχαίων και οχι να καταργήσουν το μάθημαΕπομένως, άλλο μείωση των ωρών και άλλο κατάργηση του μαθήματος (αν ισχύει).Τα τελευταία μου: σε τεστ στη Γ' Λυκείου (ναι, κι όμως... θα δώσουν πανελλαδικές τα πουλάκια μου...) στην Έκθεση, σε ΓΝΩΣΤΟ λεξιλόγιο του βιβλίου, διάβασα τις παρακάτω προτάσεις (στις οποίες αποδίδεται το περιεχόμενο των υπογραμμισμένων λέξεων και φράσεων... ααααχ!): 1. Τον βολιδοσκόπησαν για δεν ήταν τίμιος άνθρωπος.2. Μ' αυτά που κάνει πολύ φοβάμαι πως δε θα την αποφύγει τη βολιδοσκόπηση!3. Πρέπει επιτέλους να χειραγωγηθούμε! Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση!4. Σήμερα γράψαμε τεστ στα μαθηματικά και ήταν τόσο δύσκολο που στο τέλος είπαμε "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα"...Αυτα και άλλα πολλά... Για άλλη μία φορά η τρίχα τριχιά!
Για άλλη μία φορά η τρίχα τριχιά!
Συνάδελφοι ,έστειλε το υπουργείο εγκύκλιο με την οποία καταργούνται τα αρχαία στο γυμνάσιο? Μια αναπληρώτρια σε γυμνάσιο μου είπε ότι πριν από λίγο τους πήγε τέτοια εγκύκλιος ,αληθεύει ? Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι απο του χρόνου ένας φιλόλογος λιγότερος σε κάθε γυμνάσιο ...Πάει ο διορισμός ..