0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση κατέληξα στα εξής συμπεράσματα. Από τον επόμενο Σεπτέμβρη θα προσμετράται η προυπηρεσία, μόνο αν έχεις επιτυχία στο ΑΣΕΠ. Νομίζω ότι είναι υπέρ μας.
Παράθεση από: GERMANOS στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 02:09:11 pm Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση κατέληξα στα εξής συμπεράσματα. Από τον επόμενο Σεπτέμβρη θα προσμετράται η προυπηρεσία, μόνο αν έχεις επιτυχία στο ΑΣΕΠ. Νομίζω ότι είναι υπέρ μας. τον επόμενο Σεπτέμβρη οι διαδικασίες θα γίνουν με τον υφιστάμενο τρόπο. απο τον σεπτέμβρη του 10 θα ισχύσουν οι οποιες αλλαγές.
Αυτό ήθελα να επισημάνω και εγώ. Μάλλον του 11 εννοεί η συνάδελφος και το έγραψε εκ παραδρομής.
Όχι αποκλείεται να ισχύει από το Σεπτέμβρη του 11, από το Σεπτέμβρη το 10. Και το εξηγώ. Αν σταματήσουν να ανατροφοδοτούνται οι πίνακες τον Ιούλιο του 10, τότε με ποια κριτήρια θα προσληφθούν οι αναπληρωτές το Σεπτέμβριο του 10?
Μα, νομίζω με τα υπάρχοντα! ... Όχι
Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση κατέληξα στα εξής συμπεράσματα. Από τον επόμενο Σεπτέμβρη θα προσμετράται η προυπηρεσία, μόνο αν έχεις επιτυχία στο ΑΣΕΠ. Νομίζω ότι είναι υπέρ μας. Του χρόνου, οι αναπληρώσεις θα μειωθούν, λόγω έλλειψης χρημάτων και επειδή οι περισσότεροι αποσπασμένοι θα επιστρέψουν στο σχολείο που έχουν διοριστεί. Από την άλλη όμως οι μη έχοντες επιτυχία στον ΑΣΕΠ δεν θα έχουν δικαίωμα για υποβολή αίτησης αναπληρωτή. Έτσι όσοι έχουμε του χρόνου γύρω στα 23 μόρια, ενώ με τα σημερινά δεδομένα η αναπλήρωση θα ήταν δύσκολα εφικτή, τώρα υπάρχουν βάσιμες ελπίδες. Επίσης όσοι έχουν επιτυχία στον Ασεπ, δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουν, αν φέτος και του χρόνου εργάζονται. Με το νέο νόμο εξοβελίζονται όσοι έχουν προυπηρεσία στην Ειδική Αγωγή, στη Σιβιτανίδειο, στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, στην ΠΔΣ χωρίς να έχουν επιτυχία στον Ασεπ. Οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ θα διοριστούν με το 40%. Επίσης έρχονται να καταθέσουν τα χαρτιά τους για διορισμό με 40% τον Ιούλιο από Ευρωπαική Ένωση και από Κύπρο. Ακόμη και αν ήθελαν να το καθυστερήσουν για προσωπικούς λόγους, τώρα λόγω συνθηκών θα το επισπεύσουν για να μην δώσουν ΑΣΕΠ. Όμως όλα αυτά αφορούν μόνο το 40%. Γιατί αν δεν καταφέρουν να μπουν στο 40%, δεν θα μπορέσουν να εργαστούν ως αναπληρωτές. Πιστεύω ότι φέτος έτσι θα εξελιχθεί η νέα κατάσταση, σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει όλο αυτόν τον καιρό.