0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ... παπαπα, τι κακός που είστε συνάδελφε... πιπέρι γρήγορα! Ποια 5 χρόνια Αναστασία μου, σε 5 αιώνες θες να πεις!
αχα... ελπιζω να εχει περασει στη ΦΛΣ η κορη μου ακριβως τοτε !!!!!να μην τραβηξει τα του πατρος της....
καλημερα,γνωριζατε που υπαρχουν εκκαθαρισμενοι πινακες αναπληρωτων φιλολογων?
Αρίστο, δες και τη θετική πλευρά του θέματος. Τουλάχιστον ο kozzi1 θα έχει κάποιον να του φέρει στα γεράματα μια ΚΟΥΠΑ... με νερό! Γιατί αν περιμένει ΚΟΥΠΑ από αλλού... θα τα κάνει από ΚΟΥΠΕΣ!
... πιθανότερα, θα τα βρει μπαστούνια ...
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:06:23 amΑρίστο, δες και τη θετική πλευρά του θέματος. Τουλάχιστον ο kozzi1 θα έχει κάποιον να του φέρει στα γεράματα μια ΚΟΥΠΑ... με νερό! Γιατί αν περιμένει ΚΟΥΠΑ από αλλού... θα τα κάνει από ΚΟΥΠΕΣ! Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 08:32:41 am... πιθανότερα, θα τα βρει μπαστούνια ......βρε βρε βρε.... καλως μου τα......θα ξηγηθω ομως ΣΠΑΘΙ και θα σας αφησω ενθυμιο την ΚΑΡΩ σημαια του τερματισμου, οοοοοοοταν σημανει εκεινη η αγια ωρα...
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:38:28 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:06:23 amΑρίστο, δες και τη θετική πλευρά του θέματος. Τουλάχιστον ο kozzi1 θα έχει κάποιον να του φέρει στα γεράματα μια ΚΟΥΠΑ... με νερό! Γιατί αν περιμένει ΚΟΥΠΑ από αλλού... θα τα κάνει από ΚΟΥΠΕΣ! Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 08:32:41 am... πιθανότερα, θα τα βρει μπαστούνια ......βρε βρε βρε.... καλως μου τα......θα ξηγηθω ομως ΣΠΑΘΙ και θα σας αφησω ενθυμιο την ΚΑΡΩ σημαια του τερματισμου, οοοοοοοταν σημανει εκεινη η αγια ωρα...... άγια νύχτα σε προσμένουν ... του
Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 06:40:51 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:38:28 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:06:23 amΑρίστο, δες και τη θετική πλευρά του θέματος. Τουλάχιστον ο kozzi1 θα έχει κάποιον να του φέρει στα γεράματα μια ΚΟΥΠΑ... με νερό! Γιατί αν περιμένει ΚΟΥΠΑ από αλλού... θα τα κάνει από ΚΟΥΠΕΣ! Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 08:32:41 am... πιθανότερα, θα τα βρει μπαστούνια ......βρε βρε βρε.... καλως μου τα......θα ξηγηθω ομως ΣΠΑΘΙ και θα σας αφησω ενθυμιο την ΚΑΡΩ σημαια του τερματισμου, οοοοοοοταν σημανει εκεινη η αγια ωρα...... άγια νύχτα σε προσμένουν ... του
κι εγω αλλα τωρα δεν τους βρισκω.επρεπε να τους ειχα αποθηκευσει.