0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα , χρονια πολλα , με υγεια και ειρηνη σε ολο τον κοσμο.Αυτος ο πινακας με την προβλεψη για το 24 μηνο μου εκανε την καρδια περιβολι , οσο τον κοιταω τοσο μου φαινεται αδιανοητο να μας διορισει ολους.κ μετα ερχεται στο καπακι και το εγκεφαλικο, εκει που θα φευγαμε ολοι με το 40% και θα αδειαζε ο πινακας του 24 μηνου , για να παρουν σειρα και αλλοι , και να μπουν στη μεταβατικη περιοδο,ερχονται και οι οαεδιτες για να μας στεριλουν στο πυρ το εξωτερον , και να σκεφτεις περσι οι μαγκες διοριστηκαν με 23 μορια και φετος η βαση θα παει σιγουρα 30 μορια.Δωρακι για το νεο ετος απο το φιλτατο Λυκουρεντζο , που να σπασει και 2 ποδια , η νυφιτσα.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 06:40:51 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:38:28 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:06:23 amΑρίστο, δες και τη θετική πλευρά του θέματος. Τουλάχιστον ο kozzi1 θα έχει κάποιον να του φέρει στα γεράματα μια ΚΟΥΠΑ... με νερό! Γιατί αν περιμένει ΚΟΥΠΑ από αλλού... θα τα κάνει από ΚΟΥΠΕΣ! Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 08:32:41 am... πιθανότερα, θα τα βρει μπαστούνια ......βρε βρε βρε.... καλως μου τα......θα ξηγηθω ομως ΣΠΑΘΙ και θα σας αφησω ενθυμιο την ΚΑΡΩ σημαια του τερματισμου, οοοοοοοταν σημανει εκεινη η αγια ωρα...... άγια νύχτα σε προσμένουν ... του
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:38:28 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:06:23 amΑρίστο, δες και τη θετική πλευρά του θέματος. Τουλάχιστον ο kozzi1 θα έχει κάποιον να του φέρει στα γεράματα μια ΚΟΥΠΑ... με νερό! Γιατί αν περιμένει ΚΟΥΠΑ από αλλού... θα τα κάνει από ΚΟΥΠΕΣ! Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 08:32:41 am... πιθανότερα, θα τα βρει μπαστούνια ......βρε βρε βρε.... καλως μου τα......θα ξηγηθω ομως ΣΠΑΘΙ και θα σας αφησω ενθυμιο την ΚΑΡΩ σημαια του τερματισμου, οοοοοοοταν σημανει εκεινη η αγια ωρα...... άγια νύχτα σε προσμένουν ... του
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:06:23 amΑρίστο, δες και τη θετική πλευρά του θέματος. Τουλάχιστον ο kozzi1 θα έχει κάποιον να του φέρει στα γεράματα μια ΚΟΥΠΑ... με νερό! Γιατί αν περιμένει ΚΟΥΠΑ από αλλού... θα τα κάνει από ΚΟΥΠΕΣ! Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 08:32:41 am... πιθανότερα, θα τα βρει μπαστούνια ......βρε βρε βρε.... καλως μου τα......θα ξηγηθω ομως ΣΠΑΘΙ και θα σας αφησω ενθυμιο την ΚΑΡΩ σημαια του τερματισμου, οοοοοοοταν σημανει εκεινη η αγια ωρα...
Αρίστο, δες και τη θετική πλευρά του θέματος. Τουλάχιστον ο kozzi1 θα έχει κάποιον να του φέρει στα γεράματα μια ΚΟΥΠΑ... με νερό! Γιατί αν περιμένει ΚΟΥΠΑ από αλλού... θα τα κάνει από ΚΟΥΠΕΣ!
... πιθανότερα, θα τα βρει μπαστούνια ...
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 08:10:13 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 06:40:51 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:38:28 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 02:06:23 amΑρίστο, δες και τη θετική πλευρά του θέματος. Τουλάχιστον ο kozzi1 θα έχει κάποιον να του φέρει στα γεράματα μια ΚΟΥΠΑ... με νερό! Γιατί αν περιμένει ΚΟΥΠΑ από αλλού... θα τα κάνει από ΚΟΥΠΕΣ! Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 02, 2010, 08:32:41 am... πιθανότερα, θα τα βρει μπαστούνια ......βρε βρε βρε.... καλως μου τα......θα ξηγηθω ομως ΣΠΑΘΙ και θα σας αφησω ενθυμιο την ΚΑΡΩ σημαια του τερματισμου, οοοοοοοταν σημανει εκεινη η αγια ωρα...... άγια νύχτα σε προσμένουν ... του